Şimdi Ara

Bulaşık Makinesi İçin Krokili Yer Tespitine Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar krokide bulaşık makinesi yazan yere,yarın bulaşık makinesi gelecek,şuan boş orası yani,ama hiç temiz su deliği-gider deliği falan yok orada,şimdi nasıl yapıcaz bunu,sabah erkenden hırdavatcıdan malzemeleri alıp işe başlayacağım,makinede öğlene gelir,ben pek bilmiyorum,anlayanlar yardımcı olursa sevinirim.
     Bulaşık Makinesi İçin Krokili Yer Tespitine Yardım

• bilen bilmeyen herkes yardım etsinya.nasıl iş bu
  • girip okuyup çıkıyor herkes,görüyorum buradan.
  • HELP ME.
    Türkçe söyledik anlamadılar,belki ingilizce anlıyordurlar.
  • HELP HELP HELP.
  • HELP
  • sıf kroki için mesaj yazıyorum kroki güzel olmuş
  • Bunu soracak birşey yok. Tezgah'ın boyu uygunsa bulaşık makinasını tezgahın altına lavabonun sağ veya sol tarafına gelecek şekilde yerleştirirsiniz olur biter.
  • hero onu herkes biliyor dostum,ama orada yer olmadığı için,krokide belirttiğim yerede duracak,ve orada gelir-gider yok,ondan dolayı buraya nasıl çekicez,hadi temiz suyu bi şekilde t yapıp falan çektim diyeyim.neyse ben daha çok şey biliyormuşum,en iyisi gidip kendi bildiğim gbii yapmak.
  • Dostum valla istediğin evlere bakabilirsin. %90 benim dediğim şekildedir. Senin bahsettiğin şekilde hem masraflı olacak hemde görüntü kirliliği olacak. Bir kaç yer deleceksin. Benim dediğim ise daha mantıklı. Tabi bulaşık makinasının boyu tezgahın altına sığıyorsa...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.