Arkadaşlar krokide bulaşık makinesi yazan yere,yarın bulaşık makinesi gelecek,şuan boş orası yani,ama hiç temiz su deliği-gider deliği falan yok orada,şimdi nasıl yapıcaz bunu,sabah erkenden hırdavatcıdan malzemeleri alıp işe başlayacağım,makinede öğlene gelir,ben pek bilmiyorum,anlayanlar yardımcı olursa sevinirim.
bilen bilmeyen herkes yardım etsinya.nasıl iş bu
girip okuyup çıkıyor herkes,görüyorum buradan.
HELP ME. Türkçe söyledik anlamadılar,belki ingilizce anlıyordurlar.
HELP HELP HELP.
HELP
sıf kroki için mesaj yazıyorum kroki güzel olmuş
Bunu soracak birşey yok. Tezgah'ın boyu uygunsa bulaşık makinasını tezgahın altına lavabonun sağ veya sol tarafına gelecek şekilde yerleştirirsiniz olur biter.
hero onu herkes biliyor dostum,ama orada yer olmadığı için,krokide belirttiğim yerede duracak,ve orada gelir-gider yok,ondan dolayı buraya nasıl çekicez,hadi temiz suyu bi şekilde t yapıp falan çektim diyeyim.neyse ben daha çok şey biliyormuşum,en iyisi gidip kendi bildiğim gbii yapmak.
Dostum valla istediğin evlere bakabilirsin. %90 benim dediğim şekildedir. Senin bahsettiğin şekilde hem masraflı olacak hemde görüntü kirliliği olacak. Bir kaç yer deleceksin. Benim dediğim ise daha mantıklı. Tabi bulaşık makinasının boyu tezgahın altına sığıyorsa...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme