Şimdi Ara

bulaşık makinesi tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bulaşık makinesi tavsiyesi alabilirmiyim en az 5 programlı ve inox olacak Siemens SN236I02JT A+++ 6 Programlı Bulaşık Makinesi ni şuan düşünüyorum varsa farklı tavsiyenizide alırım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• electrolux tavsiye eden olursa sakın inanma...
  • herol H kullanıcısına yanıt
    akakce.com
    Bosch SMS46JI02T A+++ 6 Programlı Bulaşık Makinesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/bulasik-makinesi/en-ucuz-bosch-sms46ji02t-a-6-programli-fiyati,596870924.html
    bu modelden sipariş verdim indirimde 3129 liraya duşmustu gelsin bakalım nasıl inşallah pişman olmayız

• Güle güle, sorunsuz kullanırsınız inş.
    teşekkür ederim sağolun

niye hocam, çamaşır makinesinde herkes tavsiye ediyor. Ben de hem çamaşır hem bulaşık makinesi arıyorum da.

Biri s de bosch grubunun arızasından bıktım diyordu. Ne alacam şaşırdım vallahi. Yetkili servisleri gezecez artık en çok arızaya gelen modeller hangisi soralım bari  

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

niye hocam, çamaşır makinesinde herkes tavsiye ediyor. Ben de hem çamaşır hem bulaşık makinesi arıyorum da.

Biri s de bosch grubunun arızasından bıktım diyordu. Ne alacam şaşırdım vallahi. Yetkili servisleri gezecez artık en çok arızaya gelen modeller hangisi soralım bari  

herkes dediğiniz fazla bir sayı değil sanırım. elektroluxun Türkiye'de pazar payı yüzde 1 civarında hocam.altında bile olabilir yani

2018 verileri.

bulaşık makinesi tavsiyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hareketliperde -- 24 Ekim 2020; 12:28:49 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BULAŞIK MAKİNASI TAVSİYESİ???
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.