Arkadaşlar Lütfen Acil Ankastre Bulaşık makinesi tavsiyesi ...Bütün önerilerinize açığım ...Fiyat aralığı 1200-1500 TL arası Marka olarak Bocsh siemens veya diğerleri olabilir ...sU TASARRUFU AZ çİFT ++ lı ve az Elektrik HARCAN bİR bULAŞIM mAKİNESİ not :ANKASTRE olacak...teşekkürler.. Örnek ....
ben SN56V594TR siparişi verdim ama daha gelmedi.Yorum yapamam
quote:
Orijinalden alıntı: bahazar
Arkadaşlar Lütfen Acil Ankastre Bulaşık makinesi tavsiyesi ...Bütün önerilerinize açığım ...Fiyat aralığı 1200-1500 TL arası Marka olarak Bocsh siemens veya diğerleri olabilir ...sU TASARRUFU AZ çİFT ++ lı ve az Elektrik HARCAN bİR bULAŞIM mAKİNESİ not :ANKASTRE olacak...teşekkürler.. Örnek ....
1- SMI58N75EU
2-SMU58M75TR
3-siz yazın ...
eğer istanbulda iseniz, güzel fırsatlar var sizler için,
teşhir ürünü veya az defolu ürünleri çok cazip veren firmalar var, veya büyük teknoloji marketler,
spottan beyaz eşya diye bir firma var gidin yerinde görün
SN55E530TR modeli - 950 tl nakitten yardımcı olabilirim.
saygılar
SN45M589EU 1.479 bu üründe yardımcı olabilir misniz...teşekkürler...
Kesinlikle bosch önermiyorum. Tasarruf modu bir kenarı en fazla enerji ve su kullanan modunda bile makina temiz bulaşığı lekeli çıkarıyor. Yeni evlenip her şeyin iyisi diye almıştım. Uzun süre servis çağırmanın neticesinde. Servisin söylediği söz makina enerji tasarruf ettiği için düşük basınç le çalışıyor ve en fazla bu kadar yıkar. Eski makinaların performansını yeni makinalardan beklemeyin oldu.
Merhaba bahsettiğiniz ürün şuan güncel değil sanırım. Gün içinde inceleyip size dönüş yaparım
Saygılar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme