Şimdi Ara

Bulduğum bu bilgisayar iyi midir? Sorun çıkarır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sinerji Radon Ryzen 5 3600X 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RTX2080 Super
    https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-radon-ryzen-5-3600x-16gb-512gb-nvme-m2-ssd-rtx2080-super-p-36196

sinerji.gen.tr
    Sinerji Jupiter Intel Core i7 10700K 16GB 480GB NVMe SSD RTX2070 Super [Powered by iCUE]
    https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-jupiter-intel-core-i7-10700k-16gb-480gb-nvme-ssd-rtx2070-super-powered-by-icue-p-36456

Bu iki sistem arasında kaldım gigabayte markası hakkında kötü şeyler de duydum.

Eğer gigabayte almassam asus msı vesaire daha pahalıya geliyor.Yani asus rtx 2070 alcam paraya gigabayte rtx 2080 alınabiliyor.Bunlar olmaz diyip önereceğiniz sistem varsa ona da açığım.

Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler şu an çok kararsızım gerçekten ihtiyacım var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Up

• Bu iki bilgisayardan hangisi daha iyi performans verir onu da merak ediyorum

• 20890 ile 2070 arasındaki fark 3600 ile 10700 arasındaki oyun performansı farkından daha fazla olduğu için 3600+2080 super'in oyun performansı daha fazla olur diye düşünüyorum
  • Diğer bilgisayar diğer işlemlerde(oyun harici) daha güçlü olur yani
    Peki gigabayte markası alınmalı mı

• Bilmiyorum daha ne kadar var Türkiye'ye gelmelerine ama nvidia 3000 serisi beklenmeli bence. Ciddi bir teknoloji ve performans farkı vaad ediyorlar çünkü.
  • Beklenebilir ama dolar yükseliyor bu gidişle bilgisayar alamayacağım yeni gelenler de ucuz fiyatlara gelmezler bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce bu bir sorun mudur?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2080 li pc ilk baktığımda 12 400 dü şimdi olmuş 13 küsür ben buna daha fazla depolama da takmayı düşünüyorum 3000 ler gelirse ucuzlar 2000 ler ama dolar yükselirse hiçbir şey fark etmez.Örneğin tel fiyatlarına bakıyorum teller değerleniyor arsa almak gibi yatırım resmen.Pc de daha fazla pahalanırsa alamam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.