Şimdi Ara

BULDUĞUM KEDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BUGÜN 8-9 YAŞINDAKİ ÇOCUKLARIN ELİNDE OYUNCAK YAPTIĞI BİR YENİ DOĞMUŞ KEDİ VARDI KEDİNİN ANNESİ SORDUĞUMDA İSE BUNLAR BİRYERDEN BULMUŞLAR GETİRMİŞLER ANNESİ ARADIM AMA BULAMADIM VE KEDİ HABİRE MİYAV HIRR DİYE AĞLIYO KEDİNİN GÖZLERİ ÇOK KÖTÜ DURUMDA VE KEDİ KEDİNİN BİR KAÇ RESMİNİ YOLLAYACIM EĞER BİR BİLGİNİZ VARSA PAYLAŞMANIZI RİCA EDEREİM
     BULDUĞUM KEDİ BULDUĞUM KEDİ

• Ay çok kötü durumda nası kıymışlar böyle tatlı bi şeye

veterinere götürdünüz mü. gözleri görmüyor sanırım ama gözlerine her neye yapmışlarsa gözlerini kaybetmeden önce enfeksiyon kapmış olabilir. mutlaka veterinere götürün. ayrıca sokağa geri bırakmayın zaten çok zor durumda ya bi köpek tarafından öldürülür ya araba çiğner. kendi kedine yetemeyeceği ortada. biberonla besleyebilirsiniz bir süre. onu bu hale getirenlerin başına umarım aynısı gelir
  • veteriner bir tane var oda 45 tl muayene parası diğerleri içinde 15 tl para istiyor bendede o kadar para yok ailemde vermez böyle evde yapcağım şeyler yok mu ona çok güzel yatak ev kumunu sütünü suyunu yerini sıcak su torbasına ılık su koydum evinde çok mutlu gözüküyor birde kardeşim üstünde turuncu yürüyen bir şey vardı diyiyo alttaki örtüsü turuncu renk onu tuyleri olabilırımı ?
  • iyide ne yapıp ne edip götürmen lazım hayvanın kör kalma ihtimali çok yüksek. veterinerle anlas daha ucuza bir fiyata mutlaka götür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarja Turunen -- 30 Ağustos 2013; 15:00:10 >
  • Belediyelerin veteriner hizmeletleri var. Bulunduğunuz yerde araştırın. Sütü sek değil suyla karıştırıp verin yoksa ishal olur. Yavru olduğu için kakasını yapamıyo olabilir. Karnını ılık suyla ovabilirsiniz. Bir gözü mü görüyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: washere?

veteriner bir tane var oda 45 tl muayene parası diğerleri içinde 15 tl para istiyor bendede o kadar para yok ailemde vermez böyle evde yapcağım şeyler yok mu ona çok güzel yatak ev kumunu sütünü suyunu yerini sıcak su torbasına ılık su koydum evinde çok mutlu gözüküyor birde kardeşim üstünde turuncu yürüyen bir şey vardı diyiyo alttaki örtüsü turuncu renk onu tuyleri olabilırımı ?

Belediye bedava . Git tedavi + bakım bedava yapsın sonra al kedine evine.

Hayseve twitterdan yaz. Kör kalmasın senin yüzünden kedi
  • arkadaşlar kedi iyileşti görüyordu besliyodum evde ama sabah kaltığımda evde bi koku vardı ve kedi ölmüştü :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sokaktan Kedi Aldım
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

arkadaşlar kedi iyileşti görüyordu besliyodum evde ama sabah kaltığımda evde bi koku vardı ve kedi ölmüştü :(

Açlıktan öldürmüşsün kediyi.... artık rüyalarına girecek uykusuz geceler seni bekler... parka falan bıraksan bir hayvansever alır bakardı... Ölüceğini anlasa ormana gider cesedini kimseye gösdermezfi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o göz evde nasıl iyileşti çok merak ettim
  • quote:

arkadaşlar kedi iyileşti görüyordu besliyodum evde ama sabah kaltığımda evde bi koku vardı ve kedi ölmüştü :(

Allah rahmet eylesin.
  • Bundan çok daha kötü durumlarda kediler bulmuştum sokaklarda, en önemlisi ilk etapta muhakkak bir veterinere götürmek gerek. Evet 10 lira 20 lira kimilerine fazla gelebilir ama veterinerler de anlayışlı insanlar gelen kişinin ne kadar parası var veya kedinin durumu nedir göremeyecek kadar kör değiller bir sevapları illa dokunur.

Burada bu tür yavru kediler için yapılan ilk yardımlar çok önemli, parazit aşısı, yaraları için mikrop kapmamasını gerektiren şeyler ve en önemlisi ileride kedi yeterli anne sütü içememiş ise ki hepsi öyle oluyorlar, raşitizm olup arka bacakları felç kalmaması için sütüne katacağınız vitamin takviyeleri hayati öneme sahip.

Buradaki genç ve tecrübesiz arkadaşımızın veterinere gitmeyerek ilk etapta bu derece kötü hırpalanmış bir yavru kediyi kendi tecrübesiz çabası ile hayata döndürmesi onun için olsa olsa deneyim olmuştur yoksa bir işe yaramamıştır görüldüğü gibi.

• ne oldu kedinin durumu bunu bir insan yaptıysa kediye allah inş onunda sonunu kötü yapar
  • Ben o acıyla gidip o çocukları kulaklarından tavana çivilerdim.
    Başın sağolsun bu arada... ALLAH hiç kimsenin başına vermesin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.