Şimdi Ara

Buldum ulan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konuşurken dertlerimi unutturan,paraya tipe değil karaktere düşüncelere bakan,onunla ömür boyu çay içsem de mutluluğumun azalmayacağı kızı buldum.

şimdilik sadece konuşuyoruz.Benim için hayırlı olan o,Rabbim benim nasibim yapsın onu..

• İnşaallah hakkında hayırlısı olur dostum.
  • yarın kaybedersin.

umarım yanılırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KanunAdamı

İnşaallah hakkında hayırlısı olur dostum.
    amin kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Undomiel.

amin kardeşim

Alıntıları Göster
    bende buldum 3 yıldır konusuyoruz sevgili gibiyiz ama değiliz korkuyorum kabul etmezse biter diye cesaret edemiyorum
  • Amen
  • quote:

Orijinalden alıntı: EkmekArasıKupŞeker

bende buldum 3 yıldır konusuyoruz sevgili gibiyiz ama değiliz korkuyorum kabul etmezse biter diye cesaret edemiyorum

söylemek zorundasın.kaybedersen eğer neden söylemedim diye çok pişman olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: non legor non legar

Amen
     Buldum ulan
  • olur inşallah
  • Bende buldum kız bana açıldı 30 dk önce yoksa o senmiydin lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: SW4RTHY

Buldum ulan

Alıntıları Göster
    ne olursa olsun kendini çok kaptırma. Kız seni çok sevsede ileride çok üzülüceksin, hiç sevmesede çok üzüleceksin. Umarım huzurlu olursun mutlu olursun, kız mız bahane

• quote:

Orijinalden alıntı: Frank Lapidus

ne olursa olsun kendini çok kaptırma. Kız seni çok sevsede ileride çok üzülüceksin, hiç sevmesede çok üzüleceksin. Umarım huzurlu olursun mutlu olursun, kız mız bahane

Alıntıları Göster
    İnşallah kardeş bizede dua et
  • quote:

haklısın hocam ama kız çok sevse ve hiç bırakmasa neden üzüleyim ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RancStone

Hic tanimadigin bir kiza paraya bakmiyor tipe bakmiyor diyen, klasik hayatimin askini dogru insani buldum diyen birine ben güler gecerim. Nasil senin hakkinda baskasinin sevmeyecegi özelliklerini davranislarini gizliyor rol yapiyorsan, kizda mutlaka sevmedigin bircok seyi gizliyordur. İnsanlar birbirinin 15 sene sirtini sivazliyor, bir durum karsisinda dostuna kazik atiyor. Biride kalkmis burda hayatimin kadinini buldum diyor üstelik daha hic tanimadigi bir insana. Türk halkı iyi hosta biraz saf olmasak biraz cabuk kanmasak? Benim olayim dusuncelerim belki biraz paranoyaklik ama ne saf nede paranoyak olsak? Eminim ki daha iyi iliskiler kurabilirdik.. Yinede hakkinda en iyisi olsun hocam.. İyi geceler

peki kardeş ben zaten kızı bugün tanıdım te allam ya :D
  • İnşallah kız her gördüğüyle aldatır seni.Bakkaldan manava, komşunun kocasından en yakın arkadaşına kadar herkese verir.
    Bir kürt pkklı olduğu zaman zoruma gitmiyor ama Türküm ama pkk haklı diyen puştları kazığa oturtarak öldürmek lazım.
  • inş aldatır yada inş ayrılırsınız, iyi geceler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robert Jr

quote:

haklısın hocam ama kız çok sevse ve hiç bırakmasa neden üzüleyim ki ?

fani dünya olduğu gibi bizlerde birer faniyiz. hiçbirşey olmasa ecel var..
  • Çok saçma aşk
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrbatu

inş aldatır yada inş ayrılırsınız, iyi geceler.

Uzaaa...
    edit:Kürtmüş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tom Marvolo Riddle Burnu -- 2 Kasım 2014; 3:48:58 >
  • Tom Marvolo Riddle Burnu kullanıcısına yanıt
    kürt sempatizanı adamı mı koruyosun? yada yanlış hesapla cevap yazdın lol ^^
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.