< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
PM attım. |
Benim annem de Kırcaali, D vizesine başvurduk. Bekliyoruz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hayırlısı olsun. Kaç göçmenisiniz ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1972 hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hayırlısı olsun hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
İyi dilekleriniz icin teşekkür ederim. Umarım herkesin işi yolunda gider. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhabalar. Annem yeni Bulgaristan pasaportunu aldı. Vatandaşlık için ne yapmam gerekiyor? Bulgaristan dışında istanbuldan konsolosluk yolu ile de başvurabilir miyim? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hayırlısı olsun hocam. Güzel haberlerini bekliyoruz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mülakat sonrası süreç hakkında bilginiz var mı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snop02 -- 24 Ekim 2023; 18:33:14 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snop02 -- 24 Ekim 2023; 18:30:29 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hadi hayırlısı hocam. Şimdi yorgunluk atma zamanı :) Adamlar Türkçe biliyormu ? Tercüman var dediniz ama tercüman kendine göre yorumlayıp çevirebilir anlamında söyledim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Teşeklürler biz de mülakat aşamasına geldik sayılır , demek ki mülakat sonrası biraz daha bekleyeceğiz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |