Şimdi Ara

Bulgaristan - Çifte vatandaşlık (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
807
Cevap
64
Favori
83.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
Giriş
    1938 de gelenlerin vatandaslıkları korunmuyor,
    Sadece 1948 ile 22kasım 1950 arasında göç edenlerin vatandaskıktan çıkarılmadıysa korunuyor.
    Bunun harici hiç kimsenin, biz dahil 78 göçmenlerinin bile korunmuyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 999999 9 kullanıcısına yanıt
    Doğum belgesine ihtiyacın var.Daha önce o bölge Romanya toprakları ise vatandaşlık alabilirsin.Bunun araştırılması yapılabilir.Doğru bilgi için seni doğru kişilere ulaştırabilirim

• Beklenen oluyor, 2024 kasım da Bg ye giderken 2 araba önümdeki yeşil pasaportlu birini geri çevirmişler di.
    Bg polisi yesil pasaport yanında devlet kimliği istemiş, gösteremeyince geri çevirmişti.
    Önüne gelene yesil verilirse sonuç bu:

www.sozcu.com.tr
    AB'den 'Yeşil Pasaport' sahiplerine ön vize şartı: Eski düzen hayal olacak - Sözcü Gazetesi
    https://www.sozcu.com.tr/ab-den-yesil-pasaport-sahiplerine-kotu-haber-yurt-disina-cikmak-hayal-olacak-p122854#

• snop02 kullanıcısına yanıt

Bu sene hiç iyi başlamadi. Bu iş çok kötü oldu. Yillaridr hep kötüye doğru gidişat..... Artik Ortadoğu'da ülkesiyiz baştakiler muradına erdi.,.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 5 Ocak 2025; 13:56:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Extralarge kullanıcısına yanıt

Haklısın hocam..

Bugünümüz yarından iyi diyoruz artık..

• 28 ocak 2025 tarihi için babama ukaz randevusu aldık ne yapmamız gerekiyor acaba?

• Merhabalar, şu sıralar dedem ve ailem adına vatandaşlık için araştırma yapıyorum ve yazışmaları baştan sona okudum. Gerçekten süreç için çok faydalı bilgiler verilmiş. Bizim durumumuza uyanları not aldım, gerekecek linkleri kaydettim. Son sayfalarda paylaşılan insta hesabını da zaten takibe almışım. Gerçekten çok güzel bilgiler paylaşılıyor. Emek verip detay detay yazanlara teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.