Hayırlısı olsun hocam, sizin adınıza çok sevindim. Darısı başımıza inşallah. |
Bulgaristan - Çifte vatandaşlık (39. sayfa)
-
-
Çok saolun,
16 ekim 9:20 sofya randevu aldık.
Oradan direk gider vilayete yatırırım.
3 günlük liçna ve pasaport bedeli 128lv.
Bilginize…
Bu yola çıkanlarında insallah biran önce sonuçlanır.. -
Şimdiden hayırlı yolculuklar hocam. İzmir'den selamlar.
-
Saol hocam, darısı bekleyenlere.. -
Ukazı dün itibari ile aldık.
Aslında video çekerek açıklama yapıcaktık ama adalet bakanlığı etrafı sürekli kamera ve polis gözetiminde oldugu için polis devriyesinden uyarı aldık.
Ama map üzeri ve oraya gitmeden ukaz ücretinin yatırılacagı yeri veiban no paylasıcam, ukaz ödeme noktas ve bunu ödeyerek ukazı almaya gitmeniz süreç olarak işlemlerin çok daha çabuk halledebilirsiniz..
Özellikle @pivograd arkadasımız instegram sayfasını takip edin, orada anlık gelişmeleri ve degişiklikleri görebilirsiniz.
Özverili çalışmasından dolayı kendisine basarılar diliyorum, gercekten çok zaman ve emek harcıyor..
Herkesin işlemlerinin biran önce tamamlanması dilegiyle…
Pasaport ve liçna kart için ayrıntılarda önümüzdeki asamada paylasıcam..
https://www.instagram.com/gundembulgaristan?igsh=MXNzaHZ0dzd2bDluag==
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snop02 -- 17 Ekim 2024; 9:11:3 >
-
Ukaz aldıgımız ve ücret ödeme noktaları:quote:
Orijinalden alıntı: snop02
Ukazı dün itibari ile aldık.
Aslında video çekerek açıklama yapıcaktık ama adalet bakanlığı etrafı sürekli kamera ve polis gözetiminde oldugu için polis devriyesinden uyarı aldık.
Ama map üzeri ve oraya gitmeden ukaz ücretinin yatırılacagı yeri veiban no paylasıcam, ukaz ödeme noktas ve bunu ödeyerek ukazı almaya gitmeniz süreç olarak işlemlerin çok daha çabuk halledebilirsiniz..
Özellikle @pivograd arkadasımız instegram sayfasını takip edin, orada anlık gelişmeleri ve degişiklikleri görebilirsiniz.
Özverili çalışmasından dolayı kendisine basarılar diliyorum, gercekten çok zaman ve emek harcıyor..
Herkesin işlemlerinin biran önce tamamlanması dilegiyle…
Pasaport ve liçna kart için ayrıntılarda önümüzdeki asamada paylasıcam..
https://www.instagram.com/gundembulgaristan?igsh=MXNzaHZ0dzd2bDluag==
Ukaz ücreti iban:
-
-
merhaba aranıza yeni katıldım,çok faydalı bir forum olduğunu düşünüyorum.Soybağı ile bulgaristan vatandaşlığı almak istiyorum ve istanbul da çavdar hukuk bürosunu buldum avukat nedret çavdar kimse bişey yazmamış ama tanıyan bilen var mı acaba
-
Selam, hoş geldiniz.
Durumunuzla ilgili daha detaylı bilgi verirmisiniz ? Göç tarihi, Bulgaristanda hangi bölge ?
-
Hoşgelmişsiniz -
1950 de göç etmişler muhacir kayıt belgesi ve tabiiyetname var mart ayı ben şu an bulgaristandaki doğum belgesinin aslını alıp türkiyede doğum yılları farklı olduğu için mahkeme ile onları eşleyip isim denklik belgesi alma aşamasındayım,benim adıma bu süreçleri sağlıklı yürütecek birisine ihtiyacım var bu bayanı buldum ama sizlere de danışmak istedim
-
Hosbuldum
-
Atalarınız Bg de hangi bölge?
Siz hangi şehirdesiniz? -
Orijinal doğum belgesi var bende ama apostilli değil ve babam 2015 de öldü ama avukat 1950 gözclerinin vatandasligi korunduğu için vatandasligi vardir diyor
İsim denkliği alıp sorgulatmak gerekiyormuş bulgaristan adalet bakanligindan
-
-
Bununla ilgili sehir bulamadım garnya var acaba orasımı.. veliko tırnavo bolgesi
22 kasım 1950 den önce ise avukatın dediği dogrudur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snop02 -- 22 Ekim 2024; 22:3:6 > -
Orjinali bu,bulgarcam olmadigi için google dsn çevirdim o şekil ceviriyor
-
blagoevgrad olmuş cumayibala
-
O tarafta tanıdıgım yok maalesef,
Haskovo bolgede tanıdıgım var.
Kendisi Türk, Elfida hanım
Facede şenol çelik var, sumen ve etrafında işler yapıyor
Face de saniye hanım var -
selam
bugün avukatla görüştüm
bulgaristandan önce doğum belgesi ve aile kütüğü sorgulaması yapıcaz bu 1500 euro,sonra doğum belgesini alıcaz bu da 1500 euro diyor.bende zaten size yukarıda ilettiğim belediyeye ait belge var direkt gidip bu belediyeden doğum belgesi alamıyor muyuz?dedim sorgulamayı illa yapmamız lazım dedi ne diyorsunuz bu konu için.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X