Şimdi Ara

Bulgaristan - Çifte vatandaşlık (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
797
Cevap
63
Favori
80.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba, nasıl bir sorun yaşadınız? Alternatif olarak kimi önerirsiniz?

• desideroali D kullanıcısına yanıt

Durumunuz ve Bulgaristandaki hangi bölge hakkında bilgi verirmisiniz?

Isi alana kadar 50 defa aradi. Sonra surekli oyaladi. Suan yaziyorum cvp vermiyor ariyorum acmiyor

• Bursada gulsen hnm var bir cok arkadasim calisti net seffaf bir bayan herkes memnun aldi. Isteyen olursa dm atsin cebini yazayim
  • Oz_Webster O kullanıcısına yanıt

Hocam ne kadar verdiniz? Hangi aşamada sizi birakti ? Parasi bir yana zaman kaybı kötü.

• Extralarge kullanıcısına yanıt

Hic sorma gecen sene haziranda 800 euro verdim. Once nufus ornegi istedi parayi vermeden. Dedi dedeni buldum. 2 aya tamam dedi. 2 ay sonra yazdim. Cevap yok. Aradim acti. Azarlar gibi. Bu isler daldir cikar deil felan dedi. Iyi dedim ne kadar surer 1 aya kesin dedi. 3 ay oldu ses yok. Yazdim. Bana diyor deden hangi mahallede o lazim bulamiyorum. Basta dedeni buldum diyen ulasamiyormus hayret. Dedi babannen uzerinden gidicem bana 2 ay daha ver. Iyi dedik. Ses yok. 8 ay felan gecti. Aradim acmiyor. Zorla acti. Yine azarlar gibi. Diyor babannene de ulasamiyorum. Dogum brlgrleri yokmus ikisininde. Neyse araya adam koydum halledicem dedi

Dedi

Dedi

1 yil gecti

Biktirip aramamami saglamaya calisiyor yani

Keza o asamayada geldim.

Adresi adi soyadi var

Bulgaristanda nereye sikayet edebilirim biri yol gosterirse sevinirim.

Geçmiş olsun hocam. Bildiğim kadarıyla Türkiye' de çalıştığı birileri var. Tercüme bürosu. Size gönderdiği vekalette kadının tüm bilgileri var. Ama BG de nereye kime şikayet edilir bilemiyorum. Bulgarca bilmek lazım. Bende bir ara bilgi aldım, işe başlamak ve vekalet, evrak işleri için İzmir'deki ortak çalıştığı elemana yönlendirmisti. Hiç güven vermemişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 22 Temmuz 2024; 19:34:30 >

Araştırma aşamasındayım. Bölge dediğiniz nedir?

Bulgaristan'daki kökeninizin olduğu yer. Yani doğum kayıtlarının araştırılacagi yer.

Izmirdeki kiz kardesiymis

Valla bulgarcaya gerek yok

Google translate den cevirip bulgaristanda her makama mail aticam

Hocam siz farklı takipçi ile işlemlere yeniden başladınızmi ?

Hayir baslayamadim

Dolandirdim demediki

Ha bugun ha yarin dedi zaman gecti

kardes sen ayten yüksel veli takipçi ile bir görüş o sana yardımcı olur bu işlerin vakkosudur.

• emiiraaan E kullanıcısına yanıt

Verdigimiz para ne olacak hocam

Sizin adınıza üzüldüm hocam. Süre geçiyor kurallar zorlaşıyor..... Bence biran önce bu işi netleştirip yolunuza sağlam biriyle devam edin.

Sizin doğum yeri orasimi ? Göç tarihiniz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 23 Temmuz 2024; 15:23:13 >

Benim degil babamin orasi

Goc 1950

Sizin daha kolay. Benim doğum yeri orasi. Süreç daha uzun hocam. Sizin hangj bölge?

Varna

• Herkese merhaba,

Ben annem üzerinden vatandaşlık alacağım, 2023 Ekim ayında mülakata girdim süreç devam ediyor. Sürecin yanmaması için her sene Bulgaristana giriş çıkış yapmam gerektiğini duydum, bu doğru mu?

Bu ay başında Bulgaristana vizeye başvurmuştum ama red geldi, tekrar deneyeceğim. Tekrar red gelirse nasıl bir yol izleyebilirim? Vatandaşlık süreci yansın istemiyorum

Konsolosluk bu konu hakkında bilgi verebilir mi?

Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim🙂

• ChampHunter C kullanıcısına yanıt

ebeveyn üzerinden mülakata girenlere giriş/çıkış sartı yok,

Bg dogumlu olup vatandaslık alacaklara var.

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.