Merhaba, nasıl bir sorun yaşadınız? Alternatif olarak kimi önerirsiniz? |
Bulgaristan - Çifte vatandaşlık (37. sayfa)
-
-
Durumunuz ve Bulgaristandaki hangi bölge hakkında bilgi verirmisiniz?
-
Isi alana kadar 50 defa aradi. Sonra surekli oyaladi. Suan yaziyorum cvp vermiyor ariyorum acmiyor
-
Bursada gulsen hnm var bir cok arkadasim calisti net seffaf bir bayan herkes memnun aldi. Isteyen olursa dm atsin cebini yazayim -
Hocam ne kadar verdiniz? Hangi aşamada sizi birakti ? Parasi bir yana zaman kaybı kötü.
-
Hic sorma gecen sene haziranda 800 euro verdim. Once nufus ornegi istedi parayi vermeden. Dedi dedeni buldum. 2 aya tamam dedi. 2 ay sonra yazdim. Cevap yok. Aradim acti. Azarlar gibi. Bu isler daldir cikar deil felan dedi. Iyi dedim ne kadar surer 1 aya kesin dedi. 3 ay oldu ses yok. Yazdim. Bana diyor deden hangi mahallede o lazim bulamiyorum. Basta dedeni buldum diyen ulasamiyormus hayret. Dedi babannen uzerinden gidicem bana 2 ay daha ver. Iyi dedik. Ses yok. 8 ay felan gecti. Aradim acmiyor. Zorla acti. Yine azarlar gibi. Diyor babannene de ulasamiyorum. Dogum brlgrleri yokmus ikisininde. Neyse araya adam koydum halledicem dedi
Dedi
Dedi
1 yil gecti
Biktirip aramamami saglamaya calisiyor yani
Keza o asamayada geldim.
Adresi adi soyadi var
Bulgaristanda nereye sikayet edebilirim biri yol gosterirse sevinirim.
-
Geçmiş olsun hocam. Bildiğim kadarıyla Türkiye' de çalıştığı birileri var. Tercüme bürosu. Size gönderdiği vekalette kadının tüm bilgileri var. Ama BG de nereye kime şikayet edilir bilemiyorum. Bulgarca bilmek lazım. Bende bir ara bilgi aldım, işe başlamak ve vekalet, evrak işleri için İzmir'deki ortak çalıştığı elemana yönlendirmisti. Hiç güven vermemişti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 22 Temmuz 2024; 19:34:30 > -
Araştırma aşamasındayım. Bölge dediğiniz nedir?
-
Bulgaristan'daki kökeninizin olduğu yer. Yani doğum kayıtlarının araştırılacagi yer.
-
Izmirdeki kiz kardesiymis
Valla bulgarcaya gerek yok
Google translate den cevirip bulgaristanda her makama mail aticam
-
Hocam siz farklı takipçi ile işlemlere yeniden başladınızmi ?
-
Hayir baslayamadim
Dolandirdim demediki
Ha bugun ha yarin dedi zaman gecti
-
kardes sen ayten yüksel veli takipçi ile bir görüş o sana yardımcı olur bu işlerin vakkosudur.
-
Verdigimiz para ne olacak hocam
-
Sizin adınıza üzüldüm hocam. Süre geçiyor kurallar zorlaşıyor..... Bence biran önce bu işi netleştirip yolunuza sağlam biriyle devam edin.
Sizin doğum yeri orasimi ? Göç tarihiniz nedir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 23 Temmuz 2024; 15:23:13 > -
Benim degil babamin orasi
Goc 1950
-
Sizin daha kolay. Benim doğum yeri orasi. Süreç daha uzun hocam. Sizin hangj bölge?
-
Varna
-
Herkese merhaba,
Ben annem üzerinden vatandaşlık alacağım, 2023 Ekim ayında mülakata girdim süreç devam ediyor. Sürecin yanmaması için her sene Bulgaristana giriş çıkış yapmam gerektiğini duydum, bu doğru mu?
Bu ay başında Bulgaristana vizeye başvurmuştum ama red geldi, tekrar deneyeceğim. Tekrar red gelirse nasıl bir yol izleyebilirim? Vatandaşlık süreci yansın istemiyorum
Konsolosluk bu konu hakkında bilgi verebilir mi?
Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim🙂
-
ebeveyn üzerinden mülakata girenlere giriş/çıkış sartı yok,
Bg dogumlu olup vatandaslık alacaklara var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X