Teşekkürler |
Bulgaristan - Çifte vatandaşlık (38. sayfa)
-
-
Soğuk su içecen hocam -
Ben soguk su icerim belki ama nurten hanimi da her yere sikayet eder burnundan getitirim. Avrupa bize benzemez gereken dersi verir ona
-
Gerekli evrakları nüfus müdürlüğü veriyor zaten bunları alıp başvuru yapacağın ülkenin dinine tercüme ettirip apostil ettir sonrasında konsolosluğa teslim et , benim tavsiyem Balkan ülkeleri açısından direk o ülkeye gidip resmi daire ye teslim etmenizdir ancak genellikle konsolosluk üzerinden yürüyor işlemler
-
BİLGİLENDİRME
Bulgaristan vatandaşlık müdürlüğünün de bağlı olduğu Adalet Bakanı Nikolov
Görevi bıraktığını açıkladı
Gerekçelerinden biri de vatandaşlık müdürlüğünde biriken sorunlar ve Adalet bakanlığı tarafından önerilen yasaların mecliste kabul oyu alamaması
Ayrıca şuan bir hükümet kurulmuş değil
50 ye yakın vekil çıkaran Türk kökenli parti de bölünmüş durumda
Tekrar seçim kararı alınması kaçınılmaz gibi görünüyor -
Merhaba
Mülakat için giderken sağlık raporunda yazılması gereken özel bir ibare var mı?
Özel hastaneden alınabiliyor mu?
-
DUYURU - 24 Ağustos 2023
Bulgaristan dün alınan karar ile
Bundan sonra Sofya da girilecek mülakatlarda Bulgaristan dan sağlık raporu alma zorunluluğu getirdi
Arkadaşlar bu bilgi net değil eksik yada hatalı olabilir
Yakın zamanda Sofya da mülakata girecek olanlar takipçilerini arayıp konunun detayını sorsunlar önlemlerini alsınlar
------------------------------------------
Bulgaristan dan alınacak sağlık raporu sadece oturum üzerinden vatandaşlık başvurusu yapanlar için geçerli
Bu kategoride olanlar için artık Türkiye'den alınan sağlık raporu kabul edilmiyor bilginize
-
Teşekkürler,
18 yaş altı için
(TC doğumlu) babadan dolayı başvuruda saglık Raporu gerekmiyor denildi. Doğru mu acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drskycrest -- 26 Ağustos 2024; 10:50:15 > -
Merhaba
bulgaristan vatandaşlığı ile ilgili tüm yazdıklarınızı okudum.
konuya hakim olmanın haricinde dürüst de bir insan olduğunuz izlenimini aldım.
etrafta bu kadar dolandırıcı varken önerebileceğiniz bir takipçi varsa gerçekten çok minnettar kalırım.
durumu açıklamam gerekirse de ;
51 göçmeni, koşukavak doğumlu babam, d vizesiydi git gelleriydi derken 1 yıl kadar önce pasaportunu aldı.
şimdi de biz 3 kardeş olarak babamızın üzerinden vatandaşlık başvurusu yapmak istiyoruz.
bize işinin ehli ve ahlaklı bir takipçi önerebilir misiniz ?
bu arada babamız alzheimer hastası. rabbim gecinden versin ama olur süreç ilerlerken vefat ederse durumumuz ne olur ?
Teşekkür ederim
-
kırcaali
-
haskovo bolgesindensiniz heralde,
haskovo da elfida var
-
karanfil diye biliyorum
-
minnettar kalırım.
-
Pin numarasiyla sorgulama hangi site üzerinden yapiliyor -
-
Teşekkürler
-
Ne demek
Son ukazlar çıkmaya baslar yakında
Ebeveyn 21 sonu, 22 bası
Bg dogumlular agustos 23 ve sonrası.. -
Dosya zorunlu onay durumunda- en uzun aşama bu herhalde -
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X