Şimdi Ara

Bulgaristan - Çifte vatandaşlık (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
787
Cevap
63
Favori
79.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öğrendiğimiz kadarı ile çocuklarımın vatandaşlık işlemlerine benimle birlikte başlayabiliyormuşuz.Ancak önümüzde daha 2,5 sene kadar bir süre var o zaman gelsin tekrar görüşürüz inş.ilginiz için çok teşekkürler👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, öncelikle bu faydalı konuda yardımcı olan herkese teşekkürler.

Bende bir konuda sizlere danışmak isterim. Eşim çifte vatandaş (TR-BG), bende eş durumunda BG vatandaşı olmak istiyorum. 1-2 yer ile görüştük ama 500 euro istediler, bu parayla da sadece evliliğimizi BG de saydıracak ve bana D vize (oturma vizesi) alabileceklerini söylediler. Ancak ne yaparsam yapayım hiçbir şekilde BG vatandaşı olamayacağımı belirttiler.

1-2 Sene Bulgaristanda yaşamaya razıyım vatandaş olabilmek için ancak hiçbir şekilde mümkün değil midir bu iş gerçekten?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank Lapidus

Merhabalar, öncelikle bu faydalı konuda yardımcı olan herkese teşekkürler.

Bende bir konuda sizlere danışmak isterim. Eşim çifte vatandaş (TR-BG), bende eş durumunda BG vatandaşı olmak istiyorum. 1-2 yer ile görüştük ama 500 euro istediler, bu parayla da sadece evliliğimizi BG de saydıracak ve bana D vize (oturma vizesi) alabileceklerini söylediler. Ancak ne yaparsam yapayım hiçbir şekilde BG vatandaşı olamayacağımı belirttiler.

1-2 Sene Bulgaristanda yaşamaya razıyım vatandaş olabilmek için ancak hiçbir şekilde mümkün değil midir bu iş gerçekten?
    Konumunuz profilinizde Ankara olarak yaziyor. Ankara da bu işleri yapan takipçiler ile gorusun. Evlilikten dolayi vatandaslik alabilirsiniz. Hatta vatandaslik almadan family member card ile eşiniz yanınızda olduğu sürece vizesiz seyahat, çalışma ve oturma izni alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: metinvurgun

Konumunuz profilinizde Ankara olarak yaziyor. Ankara da bu işleri yapan takipçiler ile gorusun. Evlilikten dolayi vatandaslik alabilirsiniz. Hatta vatandaslik almadan family member card ile eşiniz yanınızda olduğu sürece vizesiz seyahat, çalışma ve oturma izni alabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    yaa bunu duyduğuma sevindim. Güvenilir bildiğiniz birileri var mıdır bu işlerde iyi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank Lapidus

yaa bunu duyduğuma sevindim. Güvenilir bildiğiniz birileri var mıdır bu işlerde iyi?

Alıntıları Göster
    PM gonderildi

• Merhabalar Babam 1951 bulgar göçmeni anne baba 3 kardeş türkiyeye göçmüşler isim denklik belgesini cıkardım İSKAN KANUNU 2510 6-B BAKANLAR KURULU ile Türk Vatandaşlığı almışlar doğum tarihi 01 07 olarak gösteriyor doğum belgesini çıkartmam lazım internet'de bir cok danışman şirket var ve dolandırma vs . söylentileri cok fazla özellikle @metinvurgun abim bilgine sığınarak bir yardımcı olabilirsen nasıl bir yol izlemeliyim Teşekkürler .
  • quote:

Orijinalden alıntı: cogicon

Merhabalar Babam 1951 bulgar göçmeni anne baba 3 kardeş türkiyeye göçmüşler isim denklik belgesini cıkardım İSKAN KANUNU 2510 6-B BAKANLAR KURULU ile Türk Vatandaşlığı almışlar doğum tarihi 01 07 olarak gösteriyor doğum belgesini çıkartmam lazım internet'de bir cok danışman şirket var ve dolandırma vs . söylentileri cok fazla özellikle @metinvurgun abim bilgine sığınarak bir yardımcı olabilirsen nasıl bir yol izlemeliyim Teşekkürler .
    Değerli arkadaşım tam olarak göç tarihini biliyormusunuz.
    Nüfus müdürlüğünden, göç pasaportu örneği (pasaport de migration), muhacir belgesi veya tabiyet beyannamesi talebiniz oldu mu?
    Ayrıca aldığınız isim denklik belgesinde göç eden kişinin bulgaristan da kullandığı isim yazıyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Çifte vatandaşlık nedir ya?
    çift emeklilik ayrıca saçma bir olay zaten..
    gerek Avrupa'da gerek ise göçmenlere seç kardeşim diyeceksin ya ora ya bura
    paşalara bak sen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: riaz

Çifte vatandaşlık nedir ya?
    çift emeklilik ayrıca saçma bir olay zaten..
    gerek Avrupa'da gerek ise göçmenlere seç kardeşim diyeceksin ya ora ya bura
    paşalara bak sen..
    Görüşünüze saygı duyuyorum ancak avrupa ülkelerine bir vize almaya çalıştığınız da göreceğiniz muamele karşısında bile ne demek istediğimi anlarsınız.
    Başka bir ülke vatandaşlığını almak sadece bizim ülke vatandaşlarına özgü bir durum değil, kanunlar el verdiği müddetçe daha fazla ülkenin vatandaşlığını alabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinvurgun

Görüşünüze saygı duyuyorum ancak avrupa ülkelerine bir vize almaya çalıştığınız da göreceğiniz muamele karşısında bile ne demek istediğimi anlarsınız.
    Başka bir ülke vatandaşlığını almak sadece bizim ülke vatandaşlarına özgü bir durum değil, kanunlar el verdiği müddetçe daha fazla ülkenin vatandaşlığını alabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Tabiki ama benim suçum nedir?
    aynı ülkede aynı şartları paylaşıyoruz ama siz daha çok haklara sahip olmak için göstermelik vatandaşlık alıyorsunuz,
    bazı ülkeler kabul etmiyor, bence vatan tek olmalı milleyetçi bir insan değilim ama insanların çıkarları için bunu yapması hoşuma gitmiyor.
    Almanyaya b.k atıp Almanyada ölen TC vatandaşları içinde geçerlidir görüşüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 23 Ekim 2019; 10:16:31 >

• Merhabalar arkadaslar babamın annesinin babası 1882 ruscuk dogumlu gozukuyor yani simdiki adı ile ruse Bulgaristan.sanirim 1800 lerin sonunda turkiyeye gelmisler.Ben babam uzerindenmi yoksa 3. Soy olarak kendim yapabilirmiyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: riaz

Tabiki ama benim suçum nedir?
    aynı ülkede aynı şartları paylaşıyoruz ama siz daha çok haklara sahip olmak için göstermelik vatandaşlık alıyorsunuz,
    bazı ülkeler kabul etmiyor, bence vatan tek olmalı milleyetçi bir insan değilim ama insanların çıkarları için bunu yapması hoşuma gitmiyor.
    Almanyaya b.k atıp Almanyada ölen TC vatandaşları içinde geçerlidir görüşüm.

Alıntıları Göster
    Babam Amcam halam dedem babanannem hepsının bulgaristan isimleri yazıyor ve omurtağ/ köy ismide yazıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Aléister Crowley

Merhabalar arkadaslar babamın annesinin babası 1882 ruscuk dogumlu gozukuyor yani simdiki adı ile ruse Bulgaristan.sanirim 1800 lerin sonunda turkiyeye gelmisler.Ben babam uzerindenmi yoksa 3. Soy olarak kendim yapabilirmiyim?
    En son göç edenin tarihini biliyorsanız elimden geldiği kadar yardimci olurum

• quote:

Babam Amcam halam dedem babanannem hepsının bulgaristan isimleri yazıyor ve omurtağ/ köy ismide yazıyor

Alıntıları Göster
    Değerli arkadaşım tam olarak göç tarihini biliyormusunuz.
    Nüfus müdürlüğünden, göç pasaportu örneği (pasaport de migration), muhacir belgesi veya tabiyet beyannamesi talebiniz oldu mu?
    Ayrıca aldığınız isim denklik belgesinde göç eden kişinin bulgaristan da kullandığı isim yazıyor mu?

Bunlari temin edip yazabilirseniz daha iyi olur

• quote:

Alıntıları Göster
    oraya gidin orda yaşayın o zamna
  • @metinvurgun Hocam merhaba. Babaannem 1937 Bulgaristan doğumlu. Aldığımız muhacir kağıdında geldiği tarih 4/2/1950 olarak yazıyor. Fakat babaannem vefat etti. Babamın, babaannem üzerinden vatandaş olma şansı var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: embra

@metinvurgun Hocam merhaba. Babaannem 1937 Bulgaristan doğumlu. Aldığımız muhacir kağıdında geldiği tarih 4/2/1950 olarak yazıyor. Fakat babaannem vefat etti. Babamın, babaannem üzerinden vatandaş olma şansı var mıdır?
    Göç edenin geldiği tarih (1950) itibari ile vefat etmiş olsa bile Babanız vatandaslik alabilir çok şanslı evraklar konusunda yardimci olurum.

• şuna takip
  • Herkese Merhaba bulgaristan vatandaşlığı
    Eşimin Babannesi hayatta (babannesinin annesi AYDOS 01/07/1903 Doğmuş ) Şuan 1. nesil yaşadığı için eşim vatandaşlık alabilir mi? araştırdığım kadarıyla Önce Babannesi sonra babası sonra eşim alamsı gerekiyor 3 defa işlemler yapılması gerekiyor sanırım buda yıllar sürer gibi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamilim90 -- 6 Kasım 2019; 9:41:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamilim90

Herkese Merhaba bulgaristan vatandaşlığı
    Eşimin Babannesi hayatta (babannesinin annesi AYDOS 01/07/1903 Doğmuş ) Şuan 1. nesil yaşadığı için eşim vatandaşlık alabilir mi? araştırdığım kadarıyla Önce Babannesi sonra babası sonra eşim alamsı gerekiyor 3 defa işlemler yapılması gerekiyor sanırım buda yıllar sürer gibi :)
    Göç edenlerin geldiği tarihi biliyormusunuz ona göre çözüm bulalim

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.