Şimdi Ara

Bulgaristan Yedek Parça

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Söyle bir planım var fikirlerinize ihtiyacım var renault twingo arabam var. Baktım bulgaristanda 4-5 milyar'a aynı renk olanı var hem temiz bakımlı ben gitsem türk tamirci bulabilir miyim orada bulamazsan türk tanıdık şart tabi. Satılık bir araba bulsak alsak filan yada hurda mı bulmak lazım sonrasında ise;

Çelik cantları
    Amartisörleri
    Kapıları
    çamurlukları
    kaputu
    bagajı
    Sanrufu
    Koltukları

Söksek benim arabaya taksak görünüm sırıtmaz renk aynı olucak benimkileride o arabaya takabiliriz.

Sizce bu iş nasıl olur fikri yapan bilen var mı bu işi türkiyede yapsam bana 1 araba parasına gelir ve oradakiler temiz duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ucuza arabayı bulabilirsin ama taktırmak o parçalardan daha da maliyetli olacak,orda işcilik pahalı olduğu için akrabalarım yaz ayında gelip bakımı burda yaptırıyorlar,sen düşün
  • Sökme-takma işini kendiniz yaparsanız bayağı ucuza gelir ama başkasına yaptırırsanız durumdan faydalanıp fahiş fiyatlar çıkarabilir.
  • Avrupa'da bildiğim kadarıyla saatlik ücret alınıyor.

Yani atıyorum periyodik bakım parça maliyeti 200€ , 100€'da işçilik yazarım abi diye bir durum yok.

Parça maliyeti 200€ , saatlik ücretim 60€ bu işide 4 saatte anca bitiririm 240€ da toplam ücretim diyorlar.

Bu yüzden bir çok yurt dışında yaşayan kişi işçiliği ucuz olduğu için bakımlarını Türkiye'de yaptırır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.