Şimdi Ara

Bulgura pirince makarnaya doyacaksiniz (ölücülük içerir) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
4
Favori
12.100
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 10 tane ezogelin çorbası 5 tane bulgur pilavı göndermişler. Çorbaların sktsı 12mart pilavlarin 29 mart

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 107 tane ezogelin koymuşlar skt:12 mart

33 tane bulgur koymuşlar skt: 29 mart - 4 nisan arası ama mantarlı olanların 2 mart

kendim de mercimek çorbası almıştım onlar TR etiketli temmuz 2023 tarihli geldi.

hediye gönderdiklerinin hepsi yabancı 3 dilde yazıyor Türkçe yok, sanırım geçen sene yurt dışına giden ürünler çünkü kendi aldığım çorbanın ömrü 1.5 yıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 747kubimustafa747 -- 4 Mart 2022; 0:16:23 >
  • 747kubimustafa747 kullanıcısına yanıt
    Ne almıştın sepetin neydi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • liberti2 L kullanıcısına yanıt

osmancık pirinç hocam 17 paket 1kg

• Hacım benden duymuş olma ölü yıkayana 250tl veriyorlar. İş de yarım saat sürüyor.

• zamanında bunlardan stok yapmıştım.. o stok bittiğinde de sevinmiştim... bi insan stok bittiğinde sevinir mi hiç.. gerisini siz düşünün artık

• Konuyu açan arkadaş yaşıyormu merak ettim ondan geldim.

.Şaka bir yana bu yayla bakliyattan iki kere kuru bakliyat aldım ikisinde de paketi açar açmaz ortalığı küf kokusu sardı .İki ayrı zamanda alınan ve çöpe atılan ürün oldu ..Böyle konserveleri isterse üzerine para versin yayla bakliyat asla güvenmem ...

Bir firma düşünün dandik bakliyatı satmak için skt yaklasan ürünlerini hediye versin ..resmen halkın sağlığı ile oynuyorlar ,bunlara bir dur demek lazım..

Edit ,şikayet var da yayla bakliyat küf pişirin diye bir şikayetim mevcut ..firmadan şikayetimden 3 sene sonra aradılar ..dedim herhalde öldüm mü sağmıyım diye kontrol ettiler :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayguru -- 4 Mart 2022; 9:23:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pirinc aldim ama bana hediye yollamamislar üzüldüm açıkçası :(

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.