kararsız kaldım 2.5 yaşında goldenım var gayet oyuncu ve hareketli uysal şu sıralar bull terrier gözüme hoş geliyo almayı düşünüyorum besliyen varsa sıkıntıları nelerdir uyum sağlama insanlara alışma eğitimi vb. şeyler hakkında
Golden ne olacak?Vermeyi düşünmüyorsunuzdur umarım.Hangi özelliğinden dolayı bull terrier almak istiyorsunuz?Çok farklı mizaca sahip 2 ayrı tür.Pek oyuncu sayılacak bir köpek değildir uzun yürüyüşlere çıkmayı sever fakat sürekli tasmayla dolaştırmanız gerekir agresif bir yapıya sahip.Yavruluğundan itibaren tanımadığı kişilere her zaman şüpheyle yaklaşır aileye yeni birini kolay kolay kabul etmez.Görünüş itibariyle insanların çekindiği bir türdür hayvanın saldıracağı yoksa bile insanlar korkup acayip tepkiler verdikleri için saldırıya maruz kalabilirler.Köpekler konusunda tecrübesi olmayan biri için uygun bir tür değil.
buzgibilimonata
kullanıcısına yanıt
hayır tabiki goldenım neden veriyim :) bull terrier ın tipini ve karakter özelliklerini çok seviyorum kısmet olursa alıcam bakalım değişik bir hava katıcak aileye :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme