Şimdi Ara

Bullet 2hp yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyigünler arkadaşlar. Çok acil olarak yardımınıza ihtiyacım var. Elimde bullet 2hp mevcut. daha önce bununla internete başka ağlardan bağlanıyordum zaten.
    Şimdi eve internet çektim , komşum ile birlikte kullanmayı düşünüyordum fakat sinyal zayıf gidiyor dolayısı ile bu cihaz üzerinden interneti kablosuz olarak vermek istiyorum.
    Bir türlü beceremedim.
    kablolu olarak veya kablosuz alıp kablosuz paylaşım yapabilir mi bu cihaz.
     Bullet 2hp yardım

modemden aldığım çıkışı bu aletin lan girişine bağlıyorum ve poe ile ayrı bir kablo üzerinden cihaza güç gönderiyorum.
    ALLAH rızası için bir el atın , admin panelinden hangi ayarları yapmam gerekiyor :(

Bullet 2hp yardım

Bu modda apışıp kalıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prince6370 -- 18 Ocak 2016; 19:02:11 >

• o mod bridgede kalsın şimdi sana acces point yani modemden aldığım interneti kablosuz yayınladığım modun fotolarını atayım ona göre yaparsın
  • prince6370 P kullanıcısına yanıt
    yayın yapacağın yani senin modem markası ne ip yapılandırmasını ona göre yapman lazım
  • bu şekilde yaparsan sorun olmaz ama benim orda verdiğim 192.168.2.20 olan ip ni sen hangi modem kullanıyorsan 2 olan kısmı ona göre ayarla

• ilgin için teşekkürler kardeş fakat bu fotoların boyutu çok küçük rakamlar okunmuyor ,rica etsem büyük boyutlu fotoları atabilir misin ?
  • cihazı ap modunda çalıştır
    dhpc kapalı olsun
    wifi isim ve şifreyi belirle
    varsayılan ağ geçidi ve birinci dns modem ip olsun
    airmax özelliğinide kapat
    en son deneme yap
    bu arada kullandığın anten nedir
  • Mercekledim baktım , Allah razı olsun çalıştı . Çok teşekkürler arkadaşım
    demekki sorun bridge modda .
    Peki bu router mod ne işe yarıyor acaba kablosuz alıp kablosuz paylaşım için mi ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi MP REC silahı almalıyım ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şimdi de sinyal 22 db civarlarında. karşıdaki cihaz tp-link wa5210g. fakat bendeki hız 15 mb komsudaki 2 mb.
    karşılıklı olarak bullet 2hp ve tp-link wa5210g yi bir türlü randımanlı bağlayamadık bunun için var mı ince ayar acaba
  • prince6370 P kullanıcısına yanıt
    5210 a air os yükle yoksa tp linkle uğraşamazssın kafasına göre çalışır hatta forumda çok güzel anlatımlı bir topic de var
  • sıkıntım galiba bullette çünkü yaydığı ağa giriş yapınca hız testi yapıyorum 4-5 mb fakat kendii modemin ağına giriş yapınca 28-29 mb nerde hata var anlamadım ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: yücel52

cihazı ap modunda çalıştır
    dhpc kapalı olsun
    wifi isim ve şifreyi belirle
    varsayılan ağ geçidi ve birinci dns modem ip olsun
    airmax özelliğinide kapat
    en son deneme yap
    bu arada kullandığın anten nedir

antenim omni kardeş
  • bullete sınırlamada ayarlamadım ki
  • acaba bu bullette kablosuz alıp kablosuz yayan tekrarlayıcı bir mod var mı?
  • bağlantı kaliten antenden kaynaklı olabilir bullet 2 en sorunsuz cihazlardan biridir daha önce kullanmıştım sattım ommi antenle değilde panel antenle çok iyiydi
    ve soruna gelirsek kablosuz tekrarlayıcı ap reparter var er.nok. tekrarlayıcı mod diye geçer türkçesi şifreleme hem aldığın yerde hem sende wep olmalı
  • ama bulletten kablo ile bilgisayardan denedim sorun aynı ?? hız nerdeyse 1/5
  • point to point diye bir mod varmış sağlıklı bağlantı kuruluyormuş ...
    Bu modu denedim 5210g ile bağlantı kuvvetli fakat internete çıkış yok :(
    bullette ne tür bir ayar lazım acaba
  • ayarlarları nasıl yaptın ss at bakalım şifreleri wep yaptınızmı kanallar aynımı
  • kanallar aynı , acces wds modunda bullet karşı 5210g nin mac adresi kayıtlı.
    wa5210 dada peer to peer mod (With AP Mode işaretli) fakat böyle bağlantı kurulmuyor. bulletin kablosuz alıp kablosuz vermesi açısından.

yayını bu sefer tp-link ile veriyoruz karşı taraf bullet 2 ile bağlanıyor. station modda sorun yok ama yinede hız düşük geliyor. ne tür bir ince ayar lazım acaba.
    ss i şimdi atamıyorum çünkü bulleti komşuya verdim onu alıcı yaptık, öyle deneyelim dedik.biraz düzelme var ama sinyal iyi fakat hız düşük
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.