Arkadaşlar 74 lwl bp priestim mp rec silah almayı dusunuyorum fakat hangısını alsam karar veremedım, aklımda olanlar şunlar ya 120 ap li large breaker alacagım yada tek elime 75 ap li cracker ve de birtane daha herhangi bir mp rec alıcam dıger elıme kafamı karıstıran kısım 120 ap lık olan %10 mana dolduracak dıgerlerı ıkı tane oldugu ıcın %20 ama acaba large breaker ap ıle bu aradakı farkı kapatabılır mı degame fazla vurarak ? Sızce hangısı daha ıyı olur arkadaşlar ?
Large breaker +6 al. cracker warrior itemidir, sana yaramaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: my140
Large breaker +6 al. cracker warrior itemidir, sana yaramaz.
Arkadaşında dedigi gibi large breaker alıcaksın.Cracker wariorlar için.
Alma
+7 Weight Hammer veya +7 Large Breaker'lar işini görür. Cracker veyahut 1H itemler warriorlar içindir ap vermez sana.
arkadaslar sımdı pazarda ıkı ıtemde var cracker warrıor ıtemı demıssınızde bende bıtane var ama mp rec degıl possıon basılı rare item +5 yıne 75 ap var onu takınca atak kıtap + 30 str ıle bırlıkte 1200 oluyor vede yanında bırtane daha mp rec takacagım %20 mp dolduracak, suan pazar fıyatı 7.5m large breaker buldum bırde 120 ap lık oda 55m sımdı gonluk large breakerdan yana ama helısle manayı doldurmaya yetecek mı cracker yetecek bılıyorum ama yaratıkları daha serı kesebılmek ıcın large breaker ıstıyorum ama ıste tek dusuncem o yeter mı mp yı doldurmaya :S
quote:
Orijinalden alıntı: T|G
arkadaslar sımdı pazarda ıkı ıtemde var cracker warrıor ıtemı demıssınızde bende bıtane var ama mp rec degıl possıon basılı rare item +5 yıne 75 ap var onu takınca atak kıtap + 30 str ıle bırlıkte 1200 oluyor vede yanında bırtane daha mp rec takacagım %20 mp dolduracak, suan pazar fıyatı 7.5m large breaker buldum bırde 120 ap lık oda 55m sımdı gonluk large breakerdan yana ama helısle manayı doldurmaya yetecek mı cracker yetecek bılıyorum ama yaratıkları daha serı kesebılmek ıcın large breaker ıstıyorum ama ıste tek dusuncem o yeter mı mp yı doldurmaya :S
Sen bu eziklere ne bakıyon birader. 1h warrior itemiymişmişmişmişmi. Spear değil ki bu cracker, club. Priestte ap arttıran weaponlar clublardır. Zamanında logosda +7 smite hammerlı int priestle solo pk atıyordum ben
Ne keseceksin peki ? Deru falan keserken hiç mana gitmiyor. Ancak dts troll veya harpy tarzı şeyler kesersen ne takarsan tak, mana basmak zorunda kalacaksın.
sımdı bende bıtane 55 ap lı mp rec bırde normal 33 ap lı mp rec varken troll lerı helıs ıle mana hıc gıtmeden kesıyorum fakat bıraz daha defı guclu olanlarda mana gıdıuyor azda olsa o yuzden cracker alacaktım ama foruma yazarken crackerler satılmıs :D neyse baska buluruz artık olmadı da 120 ap lık large breaker da mana gıder mı acaba 3.5 k vurmam lazım en asagı kı mana gıtmesın o da mumkun mu bılmıyorum :S
+7 weight hammer , +6 large breaker veya bulabilirsen +7 large breaker al .