hocam bir iki bölümü çevirdikten sonra gönderecem test amaçlı olursa devam ederiz. |
Bully Scholarship Edition Türkçe Yama [ Tamamlandı ] (3. sayfa)
-
-
tamam hocam bir açmayı deneyeyim oradan mesajlaşırız.
-
emin224#7043 hocam istek atarsınız
-
Hocam mesajınıza cevap veremiyorum numaramı vermedigimden, Ahmetus#4749 yazarsanız oradan halledebilirim.quote:
Orijinalden alıntı: Suqbs1hocam discord kurun da daha iyi iletişime geçelim böyle çok yavaş oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmett555 -- 31 Ekim 2020; 10:29:51 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Gönderdim
-
yamayı widescreen fix ile beraber mi kullanıyorsun kanka, bullye ait widescreen fix yamasıda var. bilmiyorsan bi göz at derim
-
Bakacağım teşekkürler
-
-
Kolay gelsin. Yamada son durum nedir ? iyi çalışmalar.
-
@Suqbs1 Ufak bir düzeltme yapayım: Hopkins'lerin değil Hopkinsler'in olmalı.
-
Hallettim hocam. Teşekkürler.
-
cevap yazıp mesajı silmişsiniz yetişemedim :) niye sildiniz ki mesajınızı
-
arkadaş cevaplar diye silmiştim belki unutkanlığıma gelir yanlış bir şey söylerim diye. :D
neyse yine de cevaplayayım. hikayeyi %100 bir şekilde tamamladık, Türkçe karakteri ekledik. Dersleri, karnaval oyunlarını, yarışları vs. bütün her şeyi çevirdik neredeyse. Arkadaş en uzun txt dosyasını çeviriyor şu an. Az kaldı bitmesine. Bitince test aşamasına geçilicek sonra yama çıkacak.
-
Sonunda şu oyunun da adam akıllı yaması çıkıyor. Türkçe karakterli bir şekilde tekrar oynarım herhalde. ;)
-
Emeğinize sağlık.Beklemedeyiz :)
-
Kolay gelsin hocam. Ben de beklemedeyim.
-
Oy oyy, bende alayım oyunu stewmden şimdi. Yıllar önce PS2 de kaç kere bitirdim birde bilgisayarda bitireyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son dosyayı da çevirdim, sadece arkadaşın font koymasını bekleyeceğiz sonra da test aşamasına geçeceğiz. Test aşamasına geçtiğimizde konuyu güncelleyeceğim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X