Şimdi Ara

Bully Scholarship Edition Türkçe Yama [ Tamamlandı ] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
19
Favori
102.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Öncelikle, eğer otomatik kurulum istemiyorsan manuel dosyalar paylaşılmış. Yamayı ve yapımcıyı karalamadan, eğer hâlâ yamayı kullanmak istiyorsan seçeneğin mevcut. Manuel dosyaların Virustotal sonucu tertemiz:

Sonralıkla buyrun kendi bilgisayarıma yükledim. Nikah görmeyi bekliyorum:

• PyTobi P kullanıcısına yanıt
    60 tane şirketin sonucundan 1 tanesini mi güvenilir bulup inandın? Kurulum dosyası imzalı olmadığından ötürü bunun gibi bazı firmalar riskli olarak sonuç veriyor. Tarattığın dosyaya riskli sonucunu veren 5-6 firmadan fazlaysa ve bunların içinde Malwarebytes, Kaspersky, Norton gibi firmalar olursa sonuçlara güven.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • PyTobi P kullanıcısına yanıt
    False-pozitive diye bir şey var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler

• Güncelleme (21/09/2023): Google Drive setup dosyasını şüpheli olarak gördüğü için farklı bir programdan setup dosyası oluşturdum. İleride bu da sıkıntı çıkarırsa diye manuel kurulum dosyalarını konuda tutmaya devam ediyorum. İyi günler ve iyi oyunlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suqbs1 -- 21 Eylül 2023; 11:20:40 >
  • Hocam yamayı kurdum fakat çalışmıyor. Herşeyi dediğiniz gibi yaptım. Oyunu Steam üzerinden oynuyorum yardım edebilirmisiniz? teşekkürler.

• Merhaba Bully ps2 için 218 dosyayı sıfırdan çevirdim ps2 hatta pkg ile ps4 te tamamladım.Oyun sorunsuz fakat 3 tane font dosyası var ps2 de sizin fontu kullandım sorun yok Photoshop bilgim yok bu üç fontu düzeltme imkanı olan var mı?

• PS4 için pkg

Burada paylaştım.Bu sitede

https://www.mcpsp.com/threads/bully-canis-canem-edit-turkce-cikti.91194/

ücretsiz paylaştım oradan indirebilirsiniz.

• Emeginize saglik. Rockstarin oynamadigim tek oyunu. Daha dogrusu oynadim ama toplasan yarim saat yoktur. Turkce yamayla bir oynayip bitirmek sart bunu. Oyun yalniz cok sorunlu diyorlar. Steam versiyonu var bende. Unofficial patch falan var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    github
    GitHub - CookiePLMonster/SilentPatchBully: SilentPatch for Bully: Scholarship Edition (fixes crashes on Windows 10)
    https://github.com/CookiePLMonster/SilentPatchBully

30 fps üzerinde kullanırsanız görevler bozuluyor, hatta bir görevde softlock yiyorsunuz, o yüzden 30 fps öneririm.

• SkipperSkip kullanıcısına yanıt

Cok tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.