< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bully Scholarship Edition Türkçe Yama [ Tamamlandı ] (7. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Evet çeviriye devam ediyorum ama sıfırdan çeviriyorum.Pc çevirisini 3 kişi yapmış vaktim oldukça ara ara bakmaya çalışıyorum.
-
Toplam 218 dosya var 75 dosya kaldı.
-
Yamayı PS3 veya Xbox 360 uyarlayacak kimse yok mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam yama %100 orjinal halinin çevirisi değil mi? Kendi espri anlayışınız veya Türkiyeden alıntı yaptınız mı? oyunu aslıyla oynamak istiyorum ve bunu da merak ettim açıkcası. Yanlış anlamayın sadece bilmek istiyorum.
-
Merhaba hocam. Çeviri %100 ancak bazı küçük de olsa yerleri çevrilmemiş olabilir. Ama senaryo tamamen çevrilmiş durumda merakınız olmasın. :) Yamada espri veya şakalar da yok hocam o dönem geçti.
-
Merhabalar, elinize sağlık ancak steam sürümü 1.4 şuan ve çalıştıramadım malesef türkçeleştirmiyor. Güncelleme yapabilir misiniz?
-
Yanlış yere kurmuşsunuzdur. Steam sürümünde sorunsuz çalışıyor.
-
Konuda yazan dizinden başka bir yere kurmuş olabilir misiniz?
-
Çok ilginçtir ki, kendim tek tek seçerek oyunun mevcut olduğu klasörü seçip kurduğum olmadı. Yorumlardan sonra konu da yazanı kopyalayınca oldu. şaş kaldım. Teşekkürler :)
-
link ölmüş.yeni link var mı?
-
Link güncellendi. Uyarı için teşekkürler. :)
-
Merhabalar, exe olmadan sadece yama dosyalarını paylaşmanız mümkün mü? Paylaştığınız linkteki dosya virüslü, en azından ne kurduğumu bilmiş olurum.
-
Eset, Kaspersky, Malwarebytes virüs algılamadığı sürece mesele yok. Virustotal'deki 3-4 yazılım hemen hemen her kurulum dosyasında trojan var uyarısı veriyor.
-
Manuel kurulum yapmak isteyenler için dosyaların linki konuya eklenmiştir. İyi oyunlar.
Setup dosyasının virüslü olarak gözükmesinin sebebi bazı virüs tarayıcılarının sıkıştırılmış bir kod dosyası olan .exe uzantılı dosyaları tam okuyamadığı için virüs olarak algılamasıdır. Bunu tanıtmanın kolay yolu da pahalı sertifikalardan geçer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suqbs1 -- 13 Eylül 2022; 13:41:4 > -
Manuel kurulum dosyalarını eklediğiniz için teşekkürler. <3
-
ulan böyle bişeye bari trojen atmayın ayıp be gerçekten
-
Atmamışlar zaten?
-
-
İsteyenler için manuel dosyaları da attım, bilmiyorum daha ne yapabilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X