Şimdi Ara

Bulunduğum yerde uydunete bağlanmak mümkünmüdür?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben İzmir Çiğli istasyonaltı mahallesinde 8045/1 sokakta oturuyorum bulunduğum yerde uydunete geçebilirmiyim ttnet 1 Mbps hız sağlıyor acil cevap verebilirsiniz hemen işlemlere başlamak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiky -- 9 Kasım 2014; 22:22:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim düşünce gücü ile mahallenizemi bağlanalım binada türksat kablo varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiky

Ben İzmir Çiğli istasyonaltı mahallesinde 8045/1 sokakta oturuyorum bulunduğum yerde uydunete geçebilirmiyim ttnet 1 Mbps hız sağlıyor acil cevap verebilirsiniz hemen işlemlere başlamak istiyorum

http://www.turksatkablo.com.tr/ Sayfanın altına inin Binamda Hizmet Var mı? kısmına adres bilgilerinizi girin.

google'da uydunet nerede var yazmak forumda konu açıp cevap beklemekten çok daha kolaydır. Millet olarak çok yönlü düşünme becerimizi geliştirmemiz gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 9 Kasım 2014; 22:56:40 >

• bizim mahallede uydunet mevcut fakat binamızda yok.ben geçen hafta tesisat için başvurdum dilekçe aldılar 15 güne kadar bilgi vereceklerini söylediler.binada sadece ben üye olmak istiyorum beni abone yaparlarmı bilginiz varmı ve tesisat masrafı oluyormu bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
  • ardafikret A kullanıcısına yanıt
    1 kişi için yapmazlar bana sorarsanız. Çoğunluk olması gerekiyor. Çoğunluğu sağlarsanız binaya kadar kabloyu onlar çeker ama bina içi tesisatı siz yapmak durumunda kalabilirsiniz. (eğer mevcut kablolu yayın tesisatı yoksa)
  • quote:

Orijinalden alıntı: igorparker

1 kişi için yapmazlar bana sorarsanız. Çoğunluk olması gerekiyor. Çoğunluğu sağlarsanız binaya kadar kabloyu onlar çeker ama bina içi tesisatı siz yapmak durumunda kalabilirsiniz. (eğer mevcut kablolu yayın tesisatı yoksa)

bizim yanımızda 2 binadada mevcut fakat bizim binaya zamanında başvurmamışlar.belki yan binalarda mevcut olduğu için bağlarlarmı diye düşünüyorum yoksa binada başka abone olmak isteyecek yok.
  • ardafikret A kullanıcısına yanıt
    Bence bağlamazlar ama sormakta fayda var. Kablo tv bu konuda biraz gıcık maalesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bence bağlamazlar ama sormakta fayda var. Kablo tv bu konuda biraz gıcık maalesef.

bakalım dilekçe verdik geçen hafta bekliyoruz ne olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardafikret

quote:

bizim yanımızda 2 binadada mevcut fakat bizim binaya zamanında başvurmamışlar.belki yan binalarda mevcut olduğu için bağlarlarmı diye düşünüyorum yoksa binada başka abone olmak isteyecek yok.

Yan binalardan sizin binaya hat çekmeleri mümkünse (telefon hattı çeker gibi yani kazı,yeni hat vs uğraşılmadan) hemen bağlarlar ama binanıza yeni şebeke kurar gibi olacaksa hiç umutlanmayın tüm bina olarak istesenizde yeni yatırım yok deyip kestirip atarlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Riddle of Steel

quote:

quote:

Yan binalardan sizin binaya hat çekmeleri mümkünse (telefon hattı çeker gibi yani kazı,yeni hat vs uğraşılmadan) hemen bağlarlar ama binanıza yeni şebeke kurar gibi olacaksa hiç umutlanmayın tüm bina olarak istesenizde yeni yatırım yok deyip kestirip atarlar.

ben bugün abone merkezlerine gittim görüştüm.orada çalışan bana eğer sokağınızda hizmet varsa kesin sizede bağlarlar binanızda olup olmaması engel değil dedi bakalım bekliyoruz umarım bağlarlar.

• Riddle of Steel kullanıcısına yanıt
    Şu firmayıda özelleştirselerde bizde kullansak.
  • Shamshiel kullanıcısına yanıt
    Kişisel fikrim özelleşirse belki hizmet bölgeleri genişler ancak bence ttnetten beter olur , ihaleyi alan firma tıpkı ttnetteki özelleştirmede olduğu gibi en kısa sürede kara geçmek amacıyla tarifelere süper zamlarla kanımızı emer.
  • Riddle of Steel kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle olur... Özelleşmesi kullanıcıların aleyhine olacaktır...
  • quote:

bizim mahallede uydunet mevcut fakat binamızda yok.ben geçen hafta tesisat için başvurdum dilekçe aldılar 15 güne kadar bilgi vereceklerini söylediler.binada sadece ben üye olmak istiyorum beni abone yaparlarmı bilginiz varmı ve tesisat masrafı oluyormu bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

Kablo tv, tesisat masrafı çok değilse almaz. Abone olmanız yeter. Öyle çoğunluğa falan bakmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son zamanda bu politikayı değiştirdiler mi bilmiyorum. İki ayrı aboneliğimiz için apartmanda çoğunluk aramışlardı bizim zamanımızda ki çevrede kablo tv olmayan bina yoktu. Tabii bu bahsettiğim aboneliklerin en yenisi 13 yıllık :)
  • quote:

Son zamanda bu politikayı değiştirdiler mi bilmiyorum. İki ayrı aboneliğimiz için apartmanda çoğunluk aramışlardı bizim zamanımızda ki çevrede kablo tv olmayan bina yoktu. Tabii bu bahsettiğim aboneliklerin en yenisi 13 yıllık :)

:)

2007-2008 den sonra durum değişti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.