|
Bulunduğunuz konum telefonunuzun pil ömrünü etkiliyor: Peki ama nasıl?
-
-
Tebrik ederim bilgilendirici bir haber Türk Telekom kullanıyorum LTE ful bar gösteriyor RSRP 95 çıktı . -
Güzel bir yazı ve gerçekten de ciddi etkiliyor. Kız arkadaşım Vodafone kullanırken İPhone 11'in şarjını yettiremiyordu bu durumu hatırlayıp bimcell'e geçmesini tavsiye ettim artık bir sorun yaşamıyor.
Kendim de bir ara bulunduğum yer ile alakalı sadece 4 saat ekran süresi alabiliyordum yaklaşık 8 saat yerine sıkıntı bir durum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
iphone da rakamı tuşladıgımda sistem hizmet veremiyor diyor
bir çözümü var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Wi-Fi’yı kapatıp dener misiniz bir de? *3001#12345#*
yaramadı maalesef
vodafone kaynaklı olabilir mi?
Belki de 🤷♂️
Bende Rsrp çıkmıyor Rscp var o da 0 gösteriyor.
(Turkcell)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ß@R!$ -- 13 Temmuz 2022; 0:31:40 >
evet katılıyorum. istanbul silivride telefonumun sarjı aşırı hızlı bitiyor türk telekom 4.5g kullansam bile. ama zonguldak merkezde sarj bitmek bilmiyor. Çok ilginç.
-
Simdi denedim 3G de 96-100 arasi dbm degeri varken 4.5G acinca 110 dbm ye cikti. Ben zaten hep 3G de kullaniyodum bundan sonrada böyle kullanirim. 4.5G daha cok batarya harciyo
Yorumlar efsane,kalite efsane..hey allahim ya
Benim bildiğim telefonların sar değerleri ne kadar yüksek ise o kadar güzel çekiyor ve gerçekden cihazların çekim kalitesi bataryayı çok etkiliyor.
-
Ben genelde konum kapalı geziyorum. Uygulamalarda konum şarjı yiyor.
Bir konumda telefonun şarjı hç kullanım yapmaz ise %30-40 karda olduğu oluyor. Aynı konumda uygulama kullanımı, telefon görüşmeleri vs. %60 larda oluyor gün sonu. Buna bir izah bulamadım.
-
Şaka mı bu haber:D
-
Dayı gözünü seveyim 1996 yılında çıkan ericsson 628 zamanından bile bilinen bir şey. Yapacağınız haberi sevsinler..
daha az şarj yesin diye TT 3G kullanıyordum fakat günü çıkarmıyordu 4G ye geçince baya farketti normalde 3G de daha az şarj harcaması lazım ama sanırım TT 3G istasyonlarını 4G ye dönüştürdüğünü duymuştum bi yerde onunla alakalı sanırım ama bildiğim kadarıyla her şebeke için ayrı baz istasyonu olması lazım
-
GPS ve Mobil data açınca batarya uçup gidiyor. Bir de Google Maps açıksa zaten GG.
-
Kapsama alanı geniş ve bulunduğunuz yerde iyi çeken bir hat kullanımı,sarj tüketimini düşürdüğü bilinmekte.Konum servisler kapatıldığında telefonun bir anlamı kalmıyorki.Ozaman mobil interneti kapatıp kullanın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Dayı gözünü seveyim 1996 yılında çıkan ericsson 628 zamanından bile bilinen bir şey. Yapacağınız haberi sevsinler..
|
Tebrik ederim bilgilendirici bir haber Türk Telekom kullanıyorum LTE ful bar gösteriyor RSRP 95 çıktı .
|
Seviyorum bu tarz bilgilerindici nostaljik içerikleri
|
Evet, son derece doğru. Sinyal kalitesinin yüksek olduğu Almanya gibi gelişmiş bir ülke ile, sinyal kalitesinin düşük olduğu Türkiye'yi bir kıyaslayın. Almanya'da telefonların şarjı daha uzun dayanıyor doğal olarak. Bizdeki tüm operatörler, halka kazığı sonuna kadar sokmakla meşgul. Devlet şuan hükümetin kendini kurtarmaya çalışmasıyla meşgul. Firmaların halka dayattıklarıyla ilgilenecek takati yok. Türkiye gibi geri kalmış bir ülkede, bir firmayı devlete şikayet ederseniz, devlet şikayeti firmaya yönlendirerek halkını başından savıyor. Dediğim gibi, halkın derdiyle değil; kendi dertleriyle meşguller. |
Şaka mı bu haber:D
|
Adamlar ne guzel haber yapmislar. iOs telefonlarla ilgili bilgi de paylasmislar. Daha ne bekliyorsun ki birader?
|
Güzel bir yazı ve gerçekten de ciddi etkiliyor. Kız arkadaşım Vodafone kullanırken İPhone 11'in şarjını yettiremiyordu bu durumu hatırlayıp bimcell'e geçmesini tavsiye ettim artık bir sorun yaşamıyor.
Kendim de bir ara bulunduğum yer ile alakalı sadece 4 saat ekran süresi alabiliyordum yaklaşık 8 saat yerine sıkıntı bir durum. |
Benzer içerikler
- instagram abonelere özel görme
- whatsapp durum beğenme
- warband mobil
- wechat qr code sorunu
- fotoğraftan instagram bulma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X