Şimdi Ara

Bulurlar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ankesörlü telefondan birini arayıp ana bacı sövsem beni bulabilir mi?

• RemyDeGourmont R kullanıcısına yanıt
    R RemyDeGourmont demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: RemyDeGourmont

Hocam sesimi değişsem 1 hafta önceden kameraları tespit etsem , kapalı giyinsem vs. yine mi bulurlar?

Alıntıları Göster
    Kimse ankesörlüden mobese bakıpta seni bulmaya uğraşmaz. Milleti iş yerlerinin 100 tane kamerası olan yerde darp edip ırzına geçiyolar onların davaları 10 yıla oluyo . Ankesörlü telefonla mı uğraşacaklar, Türkiye'yi amerikan ajan filmlerindeki gibi mi sanıyosunuz, her olay her ihtimal düşünülüyo ankesörlü telefondan dna alıyolar sesini ses tanımayla karşılaştırıyolar mobeseden ordaki herkese yüz tarama yapıyolar falan. Ohoo az özgürleş dostum
  • Mobese ya da guvenlik camerası varsa bulurlar saate bakarak onun disinda hayir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Mobese ya da guvenlik camerası varsa bulurlar saate bakarak onun disinda hayir
    Eyvallah hocam.
  • Buluyolar reis. Şimdi heryer kamera

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pipisipispis

Buluyolar reis. Şimdi heryer kamera
    Hocam sesimi değişsem 1 hafta önceden kameraları tespit etsem , kapalı giyinsem vs. yine mi bulurlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RemyDeGourmont

Alıntıları Göster
    Kimse ankesörlüden mobese bakıpta seni bulmaya uğraşmaz. Milleti iş yerlerinin 100 tane kamerası olan yerde darp edip ırzına geçiyolar onların davaları 10 yıla oluyo . Ankesörlü telefonla mı uğraşacaklar, Türkiye'yi amerikan ajan filmlerindeki gibi mi sanıyosunuz, her olay her ihtimal düşünülüyo ankesörlü telefondan dna alıyolar sesini ses tanımayla karşılaştırıyolar mobeseden ordaki herkese yüz tarama yapıyolar falan. Ohoo az özgürleş dostum

• Kesinlikle buluyorlar, nasıl öğrendin deme, düşündüğünüzden çok daha zor bir şekilde öğrendim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mianfei

Alıntıları Göster
    Anladım hocam ama bence bir önlem almışlardır. Belki ankesörlü telefona koymuşlardır kamerayı.

@Myshi
    Nasıl hocam ?

• Çoğu şikayet kararsızlık verilip daha başlamadan bitiyor ki uğraşacaklarını sanmıyorum olsa bile de bişey çıkmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • götürürler merkeze sevdirirler herkese
  • biri numarasız telefonla arasa sövse yaw he der kapatır geçerim amaaaaa kim lan bu köpek diyip esnaf kamerasından bakadabilirim

• Bulurlar merak etme.Daha önce haberlerde izledim.Kadının biri 5 senedir telefondan tacize uğruyor ve tacizciyi sonunda ankesörlü telefonun başında yakalatıyordu.

http://www.internethaber.com/genc-ogretmenin-taciz-zaferi-260327h.htm

Polis isteyince bulur.Haberlerde suçluyu bulmak için "500 saat kamera kaydı izlendi" der mesela.İsterlerse uğraşırlar.
  • ben yurtdışındayım. kayıtsız sim kartlar var burda.üstüne noyu gizleyip de arama da yapabiliyorsun.

Uygun fiyata yurtdışından simkart getirilir.istediğiniz zaman uygun fiyata kontör yüklenir.

• Emniyet Müdürüne Küfür Etmeyeceksen Bulmazlar. Ülkede Dolandırıcılık Bu Kadar Artmış Onlarla İlgilenmiyor Devletin Emniyet Görevlileri, Senin Birisine Sövmene mi Takılacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JacquesC -- 11 Mayıs 2018; 7:49:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kime sövecen olm ne korkuyon bu kadar, ara söv. Ana bacı sövüp kapayacan altı üstü. Kapadıktan sonra geri de aramaz merak etme. Kaç kere yaptım, hem bulma olayı falan olmaz. Kimse öyle sanaldaki muhabbet için adrese gelmiyor. Kaç kere verdim, bir Allah'ın kulu gelmedi. Ne psikopatlara, kimlere gitti o adres.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mianfei

Alıntıları Göster
    Ankesörlü telefondan DNA alıyorlar

• Arkadaş iyi misin? İkisi aynı şey mi? Öncelikle olayın muhatabı bir kadın ve olay da taciz ve süre de epeyce bir uzun. Kadının da canına tak etmiştir, şikâyet etmiştir. Ama hangi erkek gidip de bana telefondan ana bacı sövdüler diye şikâyet etmekle uğraşır? Milyonda bir ihtimal.

He bulmasına bulurlar ama olayın muhatabı şikâyetle uğraşmaz.
  • Vazgeçtim aramıyorum ya. 2 Dakika kendimi rahatlatacam diye iş almayım başıma. Gerçi hak ediyor şerefsiz ama neyse.

Eyvallah arkadaşlar.
  • Çıkar vur masaya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.