Şimdi Ara

Buluşma teklifine 'erteleyelim' diyen kız (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
6.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Kıza bu şekilde davranırsan kız seni parmağının ucunda oynatır. Bu yaptığının tam tersini yap veya ortasını bul bak emin ol bu sefer o buluşalım diyecek. Ha tabi bu kız olmaz artık ipleri onun eline vermişsin. Konuşman cringe bu arada kusura bakma ama bu nedir.

• ilk tanıştığın kızla başta böyle aşırı ilgi gösterme. hele hele bir yerde oturup konuşmanız lazım zaten az buçuk kızın sana bi duygusu olup olmadığını anlarsın. Direk sinemaya gidelim denmez. Birde bu tip kızlara karşı ciddi olmak lazım çünkü sen yüzüne güldükçe veya daha çok konuşmak istedikçe kız seni zayıf olarak görüyor. Yol vermek en mantıklısı yalnız dediğim gibi kızla normal bir yerde oturup konuştuktan sonra. Ha emin ol ne kendisi ne de başka bir kız bi halt değil. herkes onların etrafında pır pır dönmüyor. Kısacası gelmek isteyen iki eli kandaolsa gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi after1 -- 13 Kasım 2020; 21:40:42 >
  • Cok hizli gitmissin. Sans melegi ne? Sevgiline soylersin boyle seyleri. Korkuttun kizi bence. Ayrica friendzone potensiyeli var ama ilgilenmis olmasa numarasini vermezdi hemen. Cok ihtiyac duyuyon gibi duyuluyor.

• Kıza yürüdüğün çok açık belli olmuş. Büyük ihtimal ortak vakit geçirdiğiniz bir ortamda (kurs, okul, iş yeri) tanışmamışsınız. Sürekli yazıp kendini hatırlatma ve onun da sana yazıp yazmayacağını görmüş ol. Eğer yazmazsa zorlama derim. Bir kere daha kendine şans ver ve yemeğe davet et fakat kaliteli bir mekan olsun ki pandemi bahanesi üretmesin. Sinema ilk buluşmalar için doğru bir tercih değildir.

• Mesajların çok ezikçe kusura bakma. Kıza bu kadar hayran oldugunu bellı etmeseydın keşke, kız senden hoşlansa biler soğur.

• 5-0 geriden geliyorsun. Final: ben seni arkadaş olarak sevdim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sanırım kimse üstte yazdığım yazıyı okumamış :P zaten kıza başta yumuşak bir teklif yaptım reddedince de 1 hafta ağırdan alıp mesajlaşıp bir daha şansımı deneyim dedim, bir hafta sonunda da böyle bi konuşma geçti aramızda yane telefonunu alır almaz dönüp hemen kıza böyle mesajlar dizmedim, sakin olun arkadaşlar :D

@Revenge of Cibali hocam koca bir hafta mesajlaştık bir yere çıkmadı işte ben de ondan sonra saldım zaten aradan iki haftadan fazla zaman geçti şimdi dönmem saçma mı olur yoksa yerinde mi? nasıl bir tavır takınayım sizce? 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avanguardia -- 13 Kasım 2020; 22:21:37 >
  • @gece yenilen tosthocam dediğim gibi ilk buluşma teklif ettim reddedilince hızlı gitmiyeyim diye zaten bir hafta mesajlaştım, yok mu bunun ideal bir süresi şu kadar bekle şu kadar aralıklarla at denilecek yav :D aradan da 2 haftadan fazla geçti arada dönüp kendimi hatırlatsam mı bi hal hatır falan mı sorsam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avanguardia -- 13 Kasım 2020; 22:21:57 >
  • @after1 kızla ilk tanışma ve ilk mesajlaşma değil hocam bu işte :D kız başta kütüphanede olucam gelmek ister misin dedim reddedince de yavaştan alıp bir hafta mesajlaştıktan sonra böyle yürüdüm kızao da beni yine oyalamayı tercih etti olay bu, şu an iki hafta geçmiş acaba geri dönsem mi kıza bilemedim

• Abi şansda şans, şansda şans cidden sohneti o kadar kasmışsınız ki. Kız çıkıp s..... şansını dememiş sen ona şükret.

• quote:

Orijinalden alıntı: Avanguardia

@gece yenilen tosthocam dediğim gibi ilk buluşma teklif ettim reddedilince hızlı gitmiyeyim diye zaten bir hafta mesajlaştım, yok mu bunun ideal bir süresi şu kadar bekle şu kadar aralıklarla at denilecek yav :D aradan da 2 haftadan fazla geçti arada dönüp kendimi hatırlatsam mı bi hal hatır falan mı sorsam ?

Hayır, o yazmıyorsa sen de yazmayacaksın. Kıza muhtaç görünürsün yoksa. Senin ondan daha değerli olduğunu unutma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kanka uzman değilim ama ben daha okurken 2 defa red yedim sen devam etmişsin. herkes aşık olup saçma şeyler yapıyor ama bunlar kızların umrunda değil genelde zengin veya yakışıklı biriyle yatmak isterler öyle değilsen bir kere hamle yap olumlu olursa olur olmazsa uzatma tamam o zaman de geç git

• Avanguardia kullanıcısına yanıt

NO boşver. .

• Hocam anlamıyorum bu kadar alttan alıp karşılık vermeyen birine bu kadar ısrar niye?
    Okurken 3 defa elim engelle tuşuna gitti.. Yüceltmeyin şunları !

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.