Şimdi Ara

Buluşma teklifine 'erteleyelim' diyen kız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
6.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avanguardia -- 19 Kasım 2020; 18:3:55 >

• Guest-897CB6836 G kullanıcısına yanıt
    G Guest-897CB6836 demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: Guest-897CB6836

Hoşlanan kız ilk mesajı atmaktan gocunmaz. Hoşlanan kız buluşmak için kendi istekli olur. Hoşlanmıyordur ilgi istiyordur bu kız.

herkes psikolog kesildi anasını satayım

ah şu kadın milletinin ilgi açlığı.. kıza gereğinden çok çok fazla iltifat etmişsin. kızın kafasında bu benim peşimde koşuyo düşüncesi olmuş olması muhtemel. genel olarak karşı cinsle konuşmalarda olduğun gibi değil olman gereken gibi olduğun zaman değer görürsün. buluşma meselesinde ise kıza yüzyüze konuşşak olmaz mı çok problemli bir cümle. öncesindeki bak bişey diycem ile de bunu pekiştirmişsin. bir şeye çok istekli görünmek her zaman yanlıştır. Ben yerinde olsam ''x günü y de bir işim var. sonrasında kahve içeceğim. istersen sen de gelebilirsin.'' veya daha yavşakça bi tarz isteren ''x günü y'de yok mu bi kahvemiz ehuehue'' şeklinde yazardım. Bir de heyecanlı olduğun belli olmuş kıza. Bu kızla ilgili tavsiyem, daha kesin bir şekilde bir kere daha buluşmaya davet et. Yine yok çekerse numarayı sil direkt. Herkes her şeyin farkında ilgisi yoksa kızın zaman kaybetmeye gerek yok.

Son olarak şunu unutma; bir kişi bir şeyi yapmak isterse iki eli kanda olsa dahi yapar. Geriye kalan her şey arkasına sığındığı iğrenç bahanelerdir. @Avanguardia

Yapay Zekanın Yanıtı

Buluşma Teklifine "Erteleyelim" Diyen Kadın

"Buluşmayı erteleyen kadın" veya "ilk buluşmayı erteleyen kadın" ifadeleriyle karşılaşıldığında, bunun çeşitli nedenleri olabilir.

• Yoğun Program: Kadın, iş, aile veya diğer taahhütler nedeniyle gerçekten meşgul olabilir ve uygun bir zamanda buluşabileceğinden emin değildir.

• Kararsızlık: Kadın, sizinle buluşmak konusunda kararsız olabilir veya daha fazla düşünmek için zamana ihtiyacı olabilir.

• İlgi Eksikliği: Kadın, size karşı romantik bir ilgi duymayabilir veya sizinle buluşmaya hevesli olmayabilir.

• Kısa Süreli Tanıdıklık: İkiniz yeni tanışmışsanız, kadın sizinle buluşmak için henüz rahat olmayabilir.

• Kültürel Faktörler: Bazı kültürlerde, kadınların ilk buluşmalara çok istekli görünmesi uygunsuz kabul edilebilir.

Buluşmayı Erteleyen Kadınlarla İlgilenme

"Buluşmayı sürekli erteleyen kadın" veya "buluşmayı iptal eden kadın" söz konusu olduğunda, durumu dikkatle değerlendirmeniz önemlidir.

• Kadın birden fazla kez buluşmayı ertelediyse veya iptal ettiyse, sizinle gerçekten ilgilenmeyebilir.

• Kadın size net bir açıklama yapmadan buluşmayı ertelemeye devam ediyorsa, bu bir saygısızlık göstergesidir.

• Kadının erteleme nedenleri samimiyetsiz veya inandırıcı değilse, bu bir uyarı işaretidir.

Sonuç

"Buluşmayı erteleyen kadın" ifadesiyle karşılaşıldığında, durumu anlamaya çalışmak önemlidir. Eğer kadın gerçekten meşgulse veya zamanlama sorunları yaşıyorsa anlayışlı olmalısınız. Ancak, kadın buluşmayı sürekli erteliyorsa veya iptal ediyorsa, sizinle gerçekten ilgilenmediği sonucuna varmalısınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hoşlanan kız ilk mesajı atmaktan gocunmaz. Hoşlanan kız buluşmak için kendi istekli olur. Hoşlanmıyordur ilgi istiyordur bu kız.

• ah şu kadın milletinin ilgi açlığı.. kıza gereğinden çok çok fazla iltifat etmişsin. kızın kafasında bu benim peşimde koşuyo düşüncesi olmuş olması muhtemel. genel olarak karşı cinsle konuşmalarda olduğun gibi değil olman gereken gibi olduğun zaman değer görürsün. buluşma meselesinde ise kıza yüzyüze konuşşak olmaz mı çok problemli bir cümle. öncesindeki bak bişey diycem ile de bunu pekiştirmişsin. bir şeye çok istekli görünmek her zaman yanlıştır. Ben yerinde olsam ''x günü y de bir işim var. sonrasında kahve içeceğim. istersen sen de gelebilirsin.'' veya daha yavşakça bi tarz isteren ''x günü y'de yok mu bi kahvemiz ehuehue'' şeklinde yazardım. Bir de heyecanlı olduğun belli olmuş kıza. Bu kızla ilgili tavsiyem, daha kesin bir şekilde bir kere daha buluşmaya davet et. Yine yok çekerse numarayı sil direkt. Herkes her şeyin farkında ilgisi yoksa kızın zaman kaybetmeye gerek yok.

Son olarak şunu unutma; bir kişi bir şeyi yapmak isterse iki eli kanda olsa dahi yapar. Geriye kalan her şey arkasına sığındığı iğrenç bahanelerdir. @Avanguardia

• Kendini hazır hissetmemiş olabilir aynısı bir kız arkadaşımın başına geldi şu an kafasını taşlara vuruyor keşke buluşmayı ertelemeseydim diye.
  • Hocam keşke biraz cinsel muhabbete falan girseydiniz ne bileyim çok boş muhabbet döndürmüşsünüz,yarısı iltifat zaten

• Salla gitsin. Bundan sana hayır gelmez. Yukarıda bir arkadaş demiş zaten hoşlanan kız gocunmaz diye. Sohbet zaten samimiyetsiz. Kız buz gibi.
  • Yani simdi kufretmeden nasil anlatayim ehm neyse.

O is olmaz o kadar soyliym tek bir hamlen var tum iletisimi kesip merak uyandirmak. Yoksa heer turlu is olmaz o zamanda cok dusukte %1 sansin varsa o da bu.

Ama sen bu ....... la onuda yapamayacan yarim saat mesaj atmasan kalpten gidecegin belli yazismandan.

Hayatta basarilar.

Fiyttt taksi!!!! hadi ben kactim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inonu88 -- 13 Kasım 2020; 17:21:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Buluşmak istemeyen kız
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hoşlanan kız ilk mesajı atmaktan gocunmaz. Hoşlanan kız buluşmak için kendi istekli olur. Hoşlanmıyordur ilgi istiyordur bu kız.

herkes psikolog kesildi anasını satayım

• Has bir DH'li, hele hele konunun başlığı "kız" konusuysa, bu kadar uzun yazıyı okumaz zira; 

Has bir DH'li asosyaldir ve sevgilisi yoktur bu yüzden kesinlikle okumaz bu yazıyı 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 13 Kasım 2020; 16:32:49 >
  • Vallahi billahi utandım okurken.Bu nasıl erkeklik.
  • Mesleğimi biliyor musun da konuşuyorsun:D

• sanirsin cyberpunk 2077 ne ertelemesi bu boyle aga
  • quote:

Mesleğimi biliyor musun da konuşuyorsun:D

evet

• Okurken cringe oldum adına. Yapışkan ve çok ısrarcı bir tipin var. Alan bırak biraz kıza. Nefessiz kaldım.

• N E X T

• Djdjjdf laflara bak senle konusunca gerginliğim gitti falan dhnin neden kiz bulamadigini daha iyi anladim birader eyvallah
  • "hah evet"

"dans eden pattis"

• Peşinden koştuğunu anlamış bu yüzden reddetmiş soğuk yap o yazmadan sen yazma bir müddet o seni kovalar sen biraz daha üstüne düşünce yine aynı taktiği yapacak ya görüldü atmaya başlayacak ya da yazmayacak senin de tek yapacağın o yazana kadar yazmayacaksın
  • aga next. isteyen öyle bir yazar ki aklın durur. bu yedeğe atacak belli. ama dhli biri bunları yemezz
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

Yani simdi kufretmeden nasil anlatayim ehm neyse.

O is olmaz o kadar soyliym tek bir hamlen var tum iletisimi kesip merak uyandirmak. Yoksa heer turlu is olmaz o zamanda cok dusukte %1 sansin varsa o da bu.

Ama sen bu ....... la onuda yapamayacan yarim saat mesaj atmasan kalpten gidecegin belli yazismandan.

Hayatta basarilar.

Fiyttt taksi!!!! hadi ben kactim.

Altına imzamı atarım.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.