Şimdi Ara

Buluşma teklifine 'erteleyelim' diyen kız (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
6.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1- Çok hızlı gitmişsin. Başta güzelmiş ama iltifatları çok bariz bir şekilde etmişsin. Kızlara direkt olarak iltifat edersen "aciz romantik" izlenimi verirsin. Hadi ettin diyelim, bir de devam etmişsin etmeye. Bu da kızı soğutmuş.

2- Farkındaysan kız sadece senin sorulara cevap veriyor. Kendisi bir şeyden bahsetmemiş. Ayrıca geç yazıyor. Yani dibine kadar friendzonedasın.

3- "Neyse işin var herhalde tutmayayım seni" gibi laflar kızların söylemesi gereken laflardır. Trip atan erkekleri hiç sevmezler haberin olsun.

Yapacağın şey şu: Kıza sakın bir daha o mesaj atana kadar sen yazma. Onun yerine başka biriyle flört etmeye çalış. Eğer bunu kıza da gösterebilirsen kızım beyni "lan bu çocuk bana bitiyodu nolmuş buna" diye error verecektir. Kısacası bunu salla yani. O yazarsa da hemen samimi konuşma az tavır yap bırak o seni kazansın sen değil. Hafif gizemli ol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisi

herkes psikolog kesildi anasını satayım

Alıntıları Göster

Birine ilişki tavsiyesi vermek için psikolog olmaya gerek yok, tecrübe diyoruz biz buna. Evden çıkmadığın için bilemeyebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: brhmlpy

Birine ilişki tavsiyesi vermek için psikolog olmaya gerek yok, tecrübe diyoruz biz buna. Evden çıkmadığın için bilemeyebilirsin.

Alıntıları Göster

alıntıladığım mesaj ilişki tavsiyesi falan değil kardeş. adam bu kişiler zaten böyle düşünür diye genelleme yaparak bir varsayımda bulunmuş.

• Utandım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tipik kezban ugrasma

• yeni nesil kızların alayı çok fena ya cidden öyle oyalayıp gönderiyolar

• Ek olarak kızı sıkboğaz etmeyin.

• bugün de başkası adına utandık

• quote:

Orijinalden alıntı: brhmlpy

1- Çok hızlı gitmişsin. Başta güzelmiş ama iltifatları çok bariz bir şekilde etmişsin. Kızlara direkt olarak iltifat edersen "aciz romantik" izlenimi verirsin. Hadi ettin diyelim, bir de devam etmişsin etmeye. Bu da kızı soğutmuş.

2- Farkındaysan kız sadece senin sorulara cevap veriyor. Kendisi bir şeyden bahsetmemiş. Ayrıca geç yazıyor. Yani dibine kadar friendzonedasın.

3- "Neyse işin var herhalde tutmayayım seni" gibi laflar kızların söylemesi gereken laflardır. Trip atan erkekleri hiç sevmezler haberin olsun.

Yapacağın şey şu: Kıza sakın bir daha o mesaj atana kadar sen yazma. Onun yerine başka biriyle flört etmeye çalış. Eğer bunu kıza da gösterebilirsen kızım beyni "lan bu çocuk bana bitiyodu nolmuş buna" diye error verecektir. Kısacası bunu salla yani. O yazarsa da hemen samimi konuşma az tavır yap bırak o seni kazansın sen değil. Hafif gizemli ol.

mesajı kestiğim hiç bi kız daha beyni eror felan vermedi en çirkin kızın bile 15 tane konuştuğu erkek var

• Anasını satim herkes kızlarla sohbette usta mı olsun. Çuvallamış bi tık çocuk da napsın. Hocam sen de direkt aramızda aşk parlasın moduna girmişsin. Biraz sal o yazarsa devam edersin. Gerçi muhtemelen yazmazsa da dayanamayıp yazıcaksın

• hay ağzına sağlık hocam  

• Senin de 15 tane konuştuğun kız olacak işte. Bolluk mentalitesini araştır. Neden kızlar sevgilisi olan erkekleri daha çekici buluyor sence?

• ulan niyetini bu kadar belli edip bol klişe kullanman hiç olmamış kızın içine düşmüşsün şans meleğimi kullanmak daha flört bile zor denebilecekken fazla olmuş. Üstelik kıza sinemaya gidelim ortam bomboş demişsin akil baska yerlere de gitmiş olabilir sonuç olarak elindeki kızı ürkütüp kaçırmışsın

• ne istediğini bilmeyen tipik beyinsiz dengesiz türk karısı! arkana bile bakma kes muhabbeti!..

bunlar umut verir peşinde süründürür, bir sıcak bir soğuk davranır, bigün aniden tersleyiverir, seninle beraber başkalarıylada görüşüp şimdi ne yapsam diye düşünüyordur şu an, bundan tatmin oluyorlar; bas kıçına tekmeyi, tepki göster.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sight -- 15 Kasım 2020; 17:2:2 >
  • Allahın eziği seni. iltifat edeceğim diye ne yazacağını şaşırmışsın. senin gibiler yüzünden kızların bir yeri kalkıyor bizde tavlayamıyoruz. cool ol biraz derdim ama senden bir bok olacağını sanmıyorum

• Mesajları okurken ben utandım. Aga bir işe karar veriyosanız, karşı tarafa yani kıza kontrolü vermeyeceksiniz. Sen nasıl istersen nedir? yumuşak erkek misiniz? azıcık kararlı olun hafif de ağır başlı. Random atmayın demiyorum da boku da çıkmasın. Yazışıken rahat olun kardeşinizle konuşuyomuş gibi. Kasmayın kendinizi.

• Hocam kıza bir süre "sen farklısın senle konuşurken şöyle oluyorum" bilmem ne tarzı şeyler deme. Çünkü sen öyle dedikçe kız ne diyeceğini bilememiş. Normalde istekli konuşan kız sen bunları derken bri sus artık moduna girmiş. Sen dediğim gibi normal konuşmaya devam et daha sonra tavrına göre sorarsın buluşma işini. Bir de çok geç cevap veriyorsun. Bilerek yapmıyorsan bir şey demem de bilerekse bu kızı kaybedersin

• Gerçekten bu kadar insanın burada toplanıp ikili bir ilişkiyi tartıştığına inanmak istemiyorum. Yapacak başka işiniz gücünüz yok mu?
    Kız şunu dedi bunu dedi. Salamura gibi yapışmışsın kıza ne bekliyordun

Edit: saatleri filan işaretlemiş bi de bu neyin matematiği ahahahahah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetinkayadeu -- 13 Kasım 2020; 21:29:13 >
  • sanırım kimse üste yazdığım şeyi okumamış :P zaten kızla bunun üzerine rededildikten sonra ilişkiyi kesen erkek olmamak için bi kere daha mesaj atıp yoluma baktım iki haftadır da kıza mesaj atmıyorum zaten ... bu konuşmadan sonra da durumumu değiştirip "yolcudur abbas bağlasan durmaz" yapmıştım... yane kıza o kadar düştüğüm falan yoktu bir haftadır zaten bir yere bağlamaya çalışıyordum canım sıkıldı son kez en yüksek bahsi oynayım çıkayım dedim ve bu kafayla mesajlaştım kızı köşeye sıkıştırıp daha fazla oyalanmadan sonuca bağlamaya çalıştım sonuç ortada :D şu anda pek de umrumda değil zaten aradan 2 haftadan fazla geçmiş bi daha dönmedim kıza, sandığınız kadar ölüp bitmedim :D

• Yazisinda bir sorun yok kizin. Yavastan almayi seven ortalama Turk toplum bilincine sahip bir kiz gibi geldi. Su an AVM'de falan bulusmayi istemiyor olmasi anlasilir pandemi su halindeyken.

Yalniz esegimi saglam kaziga baglayayim diyorsan facetime, skype, zoom bisey yuz yuze goruntulu gorusun daha once kizi hic gormediysen.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.