Yalvarırım yardım edin kıllı forum üyesinde nasıl çalışıyor bu app? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Yalvarırım yardım edin kıllı forum üyesinde nasıl çalışıyor bu app? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kıl yoksa işe yaramaz. |
Bumbe+Tinder su aralar piyasa acildi bir tane kalici sevgili 2-3 tane yedek takildiklarim var :D Bir Kazak, bir Japon Antalya'ya Japon nasil buldun demeyin kiz Balerinlik yapiyor kultur merkezinde ,Bi kac tane Rus Ukraynali filan var iste idare ediyoruz.Bir tane Turk var ama onla ugrasamiyorum zirt pirt aramalari bitmez nerdesin diye sormalari bitmez en iyisi yabancilar o yuzden < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aléister Crowley -- 1 Haziran 2024; 16:19:39 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
tinder çöp diyorlar diye hiç bulaşmayayım demiştim hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
tinder çöp diyolar diye hiç bulaşmamıştım hocam onda da pre mi kullanıyorsunuz açmakta fayda var gibi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Platinum var superlike filan faydasi oluyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |