Şimdi Ara

BUNA KİMSE HAYIR DİEMEZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar size yeni bir cihazzz.mükemmel olaganüstü
    REDLINE...
    AKTİF UPDATE İLE TÜM YAZILIMLARI KENDİ GÜNCELLİYORR...
    MPEG4:mpeg4 sıkıstırma teknigiyle yayın yapan uydu we uydu yayınlarını izliyebilme özelligi
    AUTO UPDATE (OTOMATİK GÜNCELLEME):uydu alıcınız hicbir zahmete we ücrete gerek kalmadan otomatik olarak key leri kendi günceller..
    DİKKAT DİKKAT!!!
    İŞTE BUNLAR MÜKEMMEL
    INFOCAST MAİL:pc den ister mail ister resim gönder cihazında görüntüle
    SMS:cep telefonundan telefon baglantısına gerek kalmadan mesaj at...
    FULL*X 1 2 3:2010 YILINA KADAR ÜCRETSİZZ

• Otomatik key ve yazılım yükleme olayı yakında göçer merak etme. Infocast Mail uydudan ücret vererek maillerine bakmaya yarar yani paralı. Fullx olayı sky gömülü bütün makinelerde var zaten. Yeni çıkan bütün uydu alıcılarına yavaş yavaş mpeg 4 konuluyor zaten. O SMS olayı da ücretli bildiğim kadarıyla yani ben hayır derim.
  • Kaç para bu redline ?
  • bes para etmez bence yasasin next8000xcam
  • fullX çözmüyor ama next8000xcam modul alman gerekiyor.
  • bir bokA yaramaz...
  • GAZETEDE BU ALICININ İLANINI BENDE GÖRDÜM.HATTA ARADIM 200$ FİYATI VAR DEDİLER YERLERİ KARAKÖYDEYMİŞ.NE KADAR GÜVENİLİR.BİLEMEM. ACABA BU ALICIYI KULLANAN VAR MI?
  • walla bizde denemek icin aldık olaganüstü bi cihaz gercekten tawsiye ederim.BU ARADA adam gibi konusacaklar muhabbete katılsın ..bi boka yaramazsada cvp vermesin bazı arkadalar..
    SAYGILARIMLA
    BY UMUT
  • Cımbız ve chopper bu forum sayfalarını binlerce kişi okuyor, sözcüklerinizi daha seçerek kullansanız daha hoş olur..
    admin uyarmadı ama bari ben uyarayım...[:
    o]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esprisel -- 28 Şubat 2005, 10:49:50 >
  • Merhaba arkadaşlar... Hangi markayı ve modeli almalyım ki, tüm şifreli yayınları izleyebiliyim, kanal arası geçişler mükemmel olsun, internetten update'inde problem yaşamayım...çanak min. kaç cm olmalı, tek çanak yeterli mi? vs. vs... lütfen tavsiye edin...
  • Tüm şifreli yayınları hiçbir receiver'la izleyemezsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.