Şimdi Ara

Kimse benim gibi yapmasın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
4.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün sabah Antalya-Alanya yolunda sol şeritte 100-110 km hızla giderken arkadan arabanın dibine kadar sokulan bir araç yol vermeyince sağ şeride geçti. Amacı sağımdan geçerek tekrar sol şeride girmekti. Ben araç sağ şeride girer girmez gazı kökledim (dibime kadar geldiği için sinirim bozuldu, ayrıca o yolda devamlı radar kontrolü var, zaten yeterince hızlıyım). Bu arada diğer aracın önüne kamyonet çıktı. Sürücüsü hızını azaltmak yerine direksiyonu önüme kırarak kılpayı kamyonetle aramdan geçti. Bu arada ben frene basmasaydım çok feci bir trafik kazası olacaktı (adam sağ yandan bana çarpıp sonra da kamyonetin arkasına yapışacaktı, bir ihtimal ben kurtarabilirdim). Sonra keşke böyle yapmasaydım dedim. Arkadan ne kadar taciz ederlerse etsinler, ne magandalık yaparlarsa yapsınlar kimseye bulaşmamak lazım dedim. Maganda da olsa, haksız da olsa trafikte kimseyi zor duruma sokmamak lazım diye düşündüm.

• Adam haklı. Madem hızlı gidiyor geçin sağa yol verin, adamda bassın gitsin. Siz yol vermezseniz sağdan geçmek zorunda kalacak haliyle. Hız sınırı var, radar var diyecek arkadaşlar için söylüyorum. Radara girerse cezayı ona kesecekler size değil. Sol şeritten giderken biri yol istedi mi sağım uygunsa yolunu verir geri geçerim sola. Yukardaki arkadaşın durumuyla daha önce karşılaştım, sağ şeritten sola sinyal yakıp geçerken soldaki kendi halinde giden adam gazladı beni çekici kamyonetiyle başbaşa bıraktı önüne kırdım, bol korna çaldı. Işıkta da durdurup derdini öğrendim. Yollar sadece benim zihniyetindeki insanlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: raja52

Adam haklı. Madem hızlı gidiyor geçin sağa yol verin, adamda bassın gitsin. Siz yol vermezseniz sağdan geçmek zorunda kalacak haliyle. Hız sınırı var, radar var diyecek arkadaşlar için söylüyorum. Radara girerse cezayı ona kesecekler size değil. Sol şeritten giderken biri yol istedi mi sağım uygunsa yolunu verir geri geçerim sola. Yukardaki arkadaşın durumuyla daha önce karşılaştım, sağ şeritten sola sinyal yakıp geçerken soldaki kendi halinde giden adam gazladı beni çekici kamyonetiyle başbaşa bıraktı önüne kırdım, bol korna çaldı. Işıkta da durdurup derdini öğrendim. Yollar sadece benim zihniyetindeki insanlara

• quote:

Orijinalden alıntı: whitewind

Bugün sabah Antalya-Alanya yolunda sol şeritte 100-110 km hızla giderken arkadan arabanın dibine kadar sokulan bir araç yol vermeyince sağ şeride geçti. Amacı sağımdan geçerek tekrar sol şeride girmekti. Ben araç sağ şeride girer girmez gazı kökledim (dibime kadar geldiği için sinirim bozuldu, ayrıca o yolda devamlı radar kontrolü var, zaten yeterince hızlıyım). Bu arada diğer aracın önüne kamyonet çıktı. Sürücüsü hızını azaltmak yerine direksiyonu önüme kırarak kılpayı kamyonetle aramdan geçti. Bu arada ben frene basmasaydım çok feci bir trafik kazası olacaktı (adam sağ yandan bana çarpıp sonra da kamyonetin arkasına yapışacaktı, bir ihtimal ben kurtarabilirdim). Sonra keşke böyle yapmasaydım dedim. Arkadan ne kadar taciz ederlerse etsinler, ne magandalık yaparlarsa yapsınlar kimseye bulaşmamak lazım dedim. Maganda da olsa, haksız da olsa trafikte kimseyi zor duruma sokmamak lazım diye düşündüm.

evet bence doğru düşünmüşsün değil orta şerit sol şeritte de olsan arkadaki yol istiyorsa imkanın varsa ver hiç uğraşma gözünü karartmış oluyor böyle tipler,veyahutta sol şerit dolu ise bırak adam sağından geçsin ve egosunu tatmin etsin ne diyeyim.

hız artırıp iki aracı da tehlikeye atmak riskli olmuş.anlattığınıza görede önde ki araca yeteri kadar yaklaşamamız olacaksınız ki adam o aradan geçmiş ve çok riskli

benimde bu tip hadiseler başıma geliyor ya hiç uğraşmadan yol veriyorum yada önümden geçemeyecek kadar arayı kapatırım ki geçemez hiç tasnip etmeme me rağmen. böyle tiplere bulaşmayın derim açıkcası.

geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEPEE PREMİUM PACK -- 10 Mart 2010; 17:04:46 >

• quote:

Bugün sabah Antalya-Alanya yolunda sol şeritte 100-110 km hızla giderken arkadan arabanın dibine kadar sokulan bir araç yol vermeyince sağ şeride geçti. Amacı sağımdan geçerek tekrar sol şeride girmekti. Ben araç sağ şeride girer girmez gazı kökledim (dibime kadar geldiği için sinirim bozuldu, ayrıca o yolda devamlı radar kontrolü var, zaten yeterince hızlıyım). Bu arada diğer aracın önüne kamyonet çıktı. Sürücüsü hızını azaltmak yerine direksiyonu önüme kırarak kılpayı kamyonetle aramdan geçti. Bu arada ben frene basmasaydım çok feci bir trafik kazası olacaktı (adam sağ yandan bana çarpıp sonra da kamyonetin arkasına yapışacaktı, bir ihtimal ben kurtarabilirdim). Sonra keşke böyle yapmasaydım dedim. Arkadan ne kadar taciz ederlerse etsinler, ne magandalık yaparlarsa yapsınlar kimseye bulaşmamak lazım dedim. Maganda da olsa, haksız da olsa trafikte kimseyi zor duruma sokmamak lazım diye düşündüm.

10 saniyeliğine sağa geçip yol versen ne olurdu yani ? sinir oluyorum senin gibilere.

• sağ müsaitse verin yolu hangi cehenneme tezek yetiştiriyorsa yetiştirsin, uğraşmaya değmez böyleleri. git belanı başka yerden bul diyip bırakacaksın
  • Neyse;adam işte sağa geçmeli bundan sonra;uğraşmamalı diye farkına varmış..Uzatmayalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Senin gibi adamları trafiğe hiç sokmamaları lazım. Bu trafik sizin gibiler yüzünden tıkanıyor. Hele hele senin gibiler Ankarada daha bi fazla. Böyle yapanlara küfrü basıp mecbur sağından solluyorum. . Zorla insanı kuralları çiğnemeye zorluyorsun ve insanları tehlikeye atıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: asi_boyz

quote:

10 saniyeliğine sağa geçip yol versen ne olurdu yani ? sinir oluyorum senin gibilere.

burdaki asil olay yol vermek değil arkadaki adam yol istiyecem die arabanin burnunu resmen öndeki aracin arkasina sokuyo böyle olunca öndeki adamda ayar oluyo yol wermek istemiyo ztn madem sağdan gidecen nie öndeki arabanin kıcına kadar yaklişiyon bas git sağdan

• aracın burnunu dibe sokarak yol istemesi yanlış sizinde yol vermemeniz yanlış
    yol vermeninde yol istemeninde bir adabı vardır
    ikinizde suçlusunuz..
  • adam adam gibbi anlatmıs yazmıs pişman oldugunu anlatmıs.
    .bzılarıda hemen hödö hödö demeye baslamıs..yazıkk bea insan gibi cevap verin be.
    .dostum anlamıssın hatanı ders almıssın ayrıca yol isteyende de hataa byuk..gecmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: d_hamen
    Senin gibi adamları trafiğe hiç sokmamaları lazım. Bu trafik sizin gibiler yüzünden tıkanıyor. Hele hele senin gibiler Ankarada daha bi fazla. Böyle yapanlara küfrü basıp mecbur sağından solluyorum. . Zorla insanı kuralları çiğnemeye zorluyorsun ve insanları tehlikeye atıyorsun

bence senin gibileri sokmamak lazım hiçbiryere. kalkmış birde kuraldan, tehlike yaratmaktan bahsediyor. 100-110 diyor adam, hangi kuralı aşmadın ki bundan bahsediyorsun?

doğru dürüst, kurallara uyarak adam gibi gitsin herkes. kimseyi tehlikeye atmadan, capisci?

• Hakarete varan iletiler yazmayalım lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide

quote:

Orijinalden alıntı: d_hamen

bence senin gibileri sokmamak lazım hiçbiryere. kalkmış birde kuraldan, tehlike yaratmaktan bahsediyor. 100-110 diyor adam, hangi kuralı aşmadın ki bundan bahsediyorsun?

doğru dürüst, kurallara uyarak adam gibi gitsin herkes. kimseyi tehlikeye atmadan, capisci?

Birincisi sol şerit hiç bir zaman işgal edilmemeli. ikincisi arkadan gelen adamı elbet çok önceden gördü bu arkadaş ama yine çekilmedi. illa dibine mi girmesi gerekiyor orta şeride geçmesi için. Üçüncüsü adama yol vermediği gibi kaza yapması için bir de gaza basmış. Trafik hata da özür de kabul etmez, ya adam kaza yapsaydı, Allah göstermesin ölseydi veya sakat kalsaydı. O zaman da adam pişman olmuş, boşverin diyebilecek miydin . ELBETTE DİĞER ADAMIN YAPTIĞI DA DOĞRU DEĞİL AMA ONU BUNA ZORLAYAN DA KONUYU AÇAN ARKADAŞ.

Aynı şey ankarada var. inanın sol şerit ilerlemiyor. sağ şerit daha hızlı. işte solun tıkanması bu tarz mantıkla ilerleyen arkadaşlardan kaynaklanıyor.

• Arkadaşımız zaten yaptığının yanlış olduğunu dile getirerek bir özeleştiri yapmamış mı?
  • Beyefendi haksızsınız. Keşkesi meşkesi olmuyor ne yazık ki. İş işten geçtiğinde çok farklı bir yerde olabilirdiniz. Hastası vardır, doğum vardır, işi vardır gücü vardır size ne ki yol vermiyorsunuz? Altınızda Passat var diye yol vermemezlik yapmıyorsunuzdur inşallah. Arkadaki yol istiyorsa vereceksiniz o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quadrifoglio

Arkadaşımız zaten yaptığının yanlış olduğunu dile getirerek bir özeleştiri yapmamış mı?

Arkadaş hatasının farkında belki ama hala onun hata yaptığının farkında olmayan başka arkadaşlarımız var maalesef
  • elbette isteyene yol verilir sol şeridi uzun süre işgal etmek zaten abes , ama arabanın kıçına yapışmak bence daha tehlikeli bir durum ve çok salakça. yol mu istiyorsun taciz mi ediyorsun belli değil , yol belli bir mesafeden sellektör yaparak istenir.
    misal önüm boş biri arkamdan kıçıma dayanıp yol istedi yolda vereceğim , hadi ben o anda kalp krizi geçirdim veya sigaram düştü (sigara kullanmıyorum) veya kişisel bir sebepten ani fren yaptım . aracın kıçındaki leyla ne olacak , takip mesafesi hayattır ve hiçbir şekilde özellikle uzun yolda göz ardı edilmemelidir
  • Dibine girmeden sakince yol isterken inatla çekilmeyenlerin hiç bozuntuya vermeden sağından önüne geçer ve frene asılırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

adam adam gibbi anlatmıs yazmıs pişman oldugunu anlatmıs.
    .bzılarıda hemen hödö hödö demeye baslamıs..yazıkk bea insan gibi cevap verin be.
    .dostum anlamıssın hatanı ders almıssın ayrıca yol isteyende de hataa byuk..gecmiş olsun

+1
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.