Şimdi Ara

Bunaldımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ,ben otomotiv firmasında satış danışmanı olarak çalışmaktayım. Otomotivde 13 sene bu firmada ise 3 sendir çalışıyorum. 3 sendir bu firmada çalışmama rağmen daha yeni bu yılbaşı itibarı ile maaşım 1.500 tl oldu. Bizler maaş artı prim sistemi ile çalışanlarız, yani ne kadar çok satış o kadar çok prim ve maaş derler. Biraz bizdeki ve tahmin ediyorum çoğu yerdeki prim sistemini anlatayım size hedef verirler hedefler tutar ise araç başı 100 tl prim  tabiki kasko hedefi, aksesuar hedefi, test sürüş hedefi bunlarda işin diğer tarafı. Gerçi 3 aydır hedef falan tuttuğu yok kuru maaşa talim. Bir de diğer tarafı var onlar da gölge müşterisi , gizli telefon müşterisi, müşteri memnuniyeti , her gelen müşteriyle ilgilenme portale girme, sonra müşterileri geri arama, merkezle yürütülen işleri takip etme, bayideki işleri takip etme , araç geldi mi , evraklar geldi mi falan filan bir ton iş. Elbette işler güçler yoğunluk olacak lakin bu kadar işe bu kadar köfte biraz az gibi. Bende artık ne istek kaldı nede heves. Az biraz birikmiş param var kendi işimi kursam diyorum, sonuç da bekar adamım yaşta ilerledi.. burada ne uzayıp nede kısalacağım .

Bir taftadan ise beni az da olsa frenleyen faktörler var evdekiler gibi maaşın yatıyor sigortan yatıyor daha ne istiyorsun gibi…..

• Maaşın var
    Sigortan yatıyor
    Daha ne istiyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dershaneden çıkıyom
    2 yıl önce açıldı
    Bıktım!
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.