Şimdi Ara

Ders Çalışmaktan Bunaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son dört gündür günde altı saat ders çalıştım. Başım patlamak üzere.

• ya alışacaksın ya deve güdeceksin ya da cingen olup kalacaksın.

1,5 ay günde ortalama! 12 saat ders çalıştım üniversite için.
    1,5 ay da günde ortalama 6 saat diyim kpss için.

ortalama 12 demek en az 8 saat demek günde, bazı günler 14-15 saat demek. bişeyler yapmak istiyorsan, bişeyler olmak istiyorsan... çalışacaksın arkadaş.
    tembellikten kaybediyor ülke ondan sonra yaw işte kötü yönetiliyoruz, sanki elimizde süpermen var sonic var biz kullanmıyoruz, elimizdeki malzeme bu işte.

6 saat çalıştım 4 gündür ve başım patlamak üzere... bak bak bak dört günde sen 24 saat nasıl ders çalıştın ya, hayvan yapamaz onu, robot olsa devreleri yanar la... abooowww
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Mersin Tıp ve KPSS?
  • Bende çalışıyorum da en iyi üniversiteye giden en iyi eğitimi almıyor ki. Tamam hedef hep yüksek olsun ama Türkiye 50. si olsan ne olacak? Burs aldın, ödül aldın e sonra? Erhan Erkut bile üniversite ayırt etmeyin yapıştırın birine diyor :D. Gerçekten rehberlik olayı çok önemli benim hedefim tarih okumak okulda ve çevremdeki rehber öğretmenlerine veya herhangi bir öğretmene sorduğum zaman bu okulu en iyi derece yapıp okumazsan açıkta kalırsın, meslek sahibi olamazsın demişlerdi sonradan epey bir araştırdım aldığım eğitim aynı? Okul saatlerim aynı? Ben neden günde 7-8 saat çalışıp en iyi üniversiteyi kazanayım o zaman? Velhasıl kelam şuanda temiz 4-5 saat çalışıyorum hiçte zorlamıyor 40 dk ders 5-10 dk mola yapıyorum hem öğrendiklerim akılda kalıyor hem öğreniyorum telefon, bilgisayar da yasaklamadım çatır çutur oynuyorum akşamları onun dışında İngilizce ve hızlı okuma eğitimi alıyorum bence insanın kendini eğitmesi en iyi üniversiteye gitmekten daha büyük çalışma gerektiriyor, neyse başarılar umarım hedefine ulaşırsın (:

• Ben de ders çalışamamaktan bunaldım
  • bt5214 B kullanıcısına yanıt
    Universite giris sinavina calistigini nereden biliyorsun ki? Hayatin baska donemlerinde de calisiliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ulan var ya tam bunu yazmak için giriş yapmıştım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de hiç ders çalışmıyorum kafam raad

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çalışşşş

• ders çalıştığım günleri çok özlüyorum la vallahi sıkıcı dahi olsa kıymeti bilinmeli. boş zamanlarına en sevdiğin aktiviteleri koyarak mutlu olmaya çalış. iş hayatı kadar insanı daraltan bi şey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8A506C2C1

Mersin Tıp ve KPSS?
    tıpa yeni kaydoldum, yıllardır memurum zaten. memur olarak okumaya karar verdim.
  • hocam ben de hakim savcılığa çalışıyorum gerçkten bu yaşta ders çalışmak çok zor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.