Şimdi Ara

Bunca başarısızlığa rağmen neden hala çift ön liberodan vazgeçmiyoruz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gerçekten anlamıyorum.Bide bu ara bakıyorum Ozanı bize 2 yönlü diye yutturmaya çalışıyorlar.Ozanda işin hücum yönünü yapacak pas alışverişi , oyun kurma hangi meziyet var veya bi akıllı ara pas hangi yetenek var.Hele bazı yorumları okudukça gülüyorum.Neymiş Ozan en azından çabalıyormuş

Şu Fenerbahçemi düşürdüklere hale bakınya.Senin en yakın rakibinin 8 numarası Oğuzhan ligde oynadığı son 2 sezondaki çıktığı 60 karşılaşmada 17 gol 12 asist yapmış.Aynı şekil bundan önceki 1 numaralı rakibindeki Selçuğunda zamanında buna yakın istatistikleri vardı.

Bizde ise bırak tek topçuyu 3'lü orta sahayı topla o kadar istatistik çıkmıyor.Fenerbahçe Souza'nın yanına Elmas veya Ekici kim olursa monte etmeli.

Aykutta işi çözmüş diyorki ohh Ozanı oynatırım nede olsa hiç kimse niye çift ön libero oynatıyon demiyor.Bildiğin gizli çift ön libero

• Dediniz daha gelmeden adamı eleştiriyorsunuz diye ciğerini biliriz biz çiğerini

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çünkü mal bir takımız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Transfer döneminin rezilliği burada işte.16 milyon para harcandi Dirar,Soldado,Giuliano çöplerine.O paraya 2 merkez ortasaha ve 1 forvet alinsa Sow,Stoch,Emenike kalsa,1 tane de sol bek kiralansa şimdiki durumumuzdan daha iyi durumdaydik.Şimdi ne 4-2-3-1 ne 4-3-3 ne 4-4-2 oynayabiliyoruz.Oysaki merkez ortasaha alinsa en azindan 4-3-3 oynardık

Sow-Forvet-Valbuena

Transfer-Topal-Transfer/Ekici

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aykut Aykut Aykut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İzole Bant

Transfer döneminin rezilliği burada işte.16 milyon para harcandi Dirar,Soldado,Giuliano çöplerine.O paraya 2 merkez ortasaha ve 1 forvet alinsa Sow,Stoch,Emenike kalsa,1 tane de sol bek kiralansa şimdiki durumumuzdan daha iyi durumdaydik.Şimdi ne 4-2-3-1 ne 4-3-3 ne 4-4-2 oynayabiliyoruz.Oysaki merkez ortasaha alinsa en azindan 4-3-3 oynardık

Sow-Forvet-Valbuena

Transfer-Topal-Transfer/Ekici

Hocam transfer dönemi rezil değilki sorun transfer dönemini yapanda.Adamı duymuyonmu 2 yıldır bıktığımız çift ön libero sistemine ben bozmam eldekini geliştiririm dedi ve harbidende o kafada gidiyor.

Ayrıca Giuliano arkasında iyi bir 8 numara ile çok iş yapar.Takımda 8 numara yok kanat yok Giuliano ne yapsın.Üstelik adam kanat oynatıldı

• aykut hoca 2 ön libero oynatmaya şu an mecbur ekici alper sakat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.