Bildirim
Bunda Bir Gariplikmi Var bana mı öle geliyor
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
kazık yemisşsin bu unuque itemi durability si bitince bir daha tamir edilmiyor
suya gitti paralar
yazık olmuş -
quote:
Orijinalden alıntı: X_Sheitan_X
suya gitti paralar
yazık olmuşquote:
Orjinalden alıntı: X_Sheitan_X
suya gitti paralar
yazık olmuş
:D:D anladım ama repair diye bir şey yazmıyordu o yüzden aldım püüüüüüüüüüüüüüüh
-
kardeş geçmiş olsun durabiltysi %39un altına inemiyor ve tamir de olamıyor yazık olmuş...quote:
suya gitti paralar
yazık olmuş -
onca paran boşa gitmiş. unique lerden çıkar ve tek kullanımlıktır.bi defa kullan at hesabı.bunların durablityleri 400-500 olanları var.onlar yine bi nebze kullanılıyor bunda oda yoqquote:
suya gitti paralar
yazık olmuş -
Yav bilmiyosunuz konuşmayın beaquote:
Orijinalden alıntı: Ophiafagus
onca paran boşa gitmiş. unique lerden çıkar ve tek kullanımlıktır.bi defa kullan at hesabı.bunların durablityleri 400-500 olanları var.onlar yine bi nebze kullanılıyor bunda oda yoq
Alıntıları Göster
Bu item tamir oluyor kardeş ama durability si biraz çabuk bitiyor ... Onuda altta mavi yazan Durability %80 basarak telafi etmiş adam gönül rahatlığıyla kullanabilirsin...
-
oh bea :D:D tşkk rahatlattın beniquote:
Orijinalden alıntı: WTS
Yav bilmiyosunuz konuşmayın bea
Bu item tamir oluyor kardeş ama durability si biraz çabuk bitiyor ... Onuda altta mavi yazan Durability %80 basarak telafi etmiş adam gönül rahatlığıyla kullanabilirsin...
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: WTS
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: WTS
o durabilityi 80 artırıyor onunla bir alakası yok
-
quote:
Orijinalden alıntı: kangaetemoquote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: sameducer
quote:
Neyle alakası var ?
-
bu silahın kullanımı çok zor çünkü zırt pırt durablitysi biter. tamir ettiğinde yüzde 39u kadar tamir oluor.o yüzde 80 artmış hali die biliyorum.ondan dolayı bu silah bence kullanılması uygun deil.uğraştırır adamı. aynı fiyata satabiliosan sat gitsin bencequote:
Orijinalden alıntı: WTSquote:
quote:
Neyle alakası var ?
Alıntıları Göster
-
nede güzel sallıyor yurdum insanı bilip bilmeden.O durabilitiy %39 reduced demek dayanıklılık %39 düşürülmüş anlamına gelir.Uniqulerden düşen itemlerde repair invalid yazar yani tamiri olanaksız demektir.Bu durability + basarken itemde steady yoksa olabilecek bi asimilasyon olayıdır.Ki daha sonrada %80 durability basılarak telafi edilmiştir.Ayrıca unique itemi diyen çok bilmiş arkadaşlar sorarım size hangi bostan düşecek lvl 24 itemi tiger girl desen 20nin altında item düşürür uri desen 35-40 arası item düşürür yeni unique çıktıda bizimmmi haberimiz yok.Hey güzel allahım hey.GÖnül rahatlığıyla kullan güzel kardeşim tertemiz mis gibi sos bi güzel kullanıp satabilirsin yok hayır tamir ettiremezsen serverını söle aldığın paranın iki katına ben alıcam senden.quote:
Orijinalden alıntı: WTSquote:
quote:
Neyle alakası var ?
Alıntıları Göster
-
bi defa tgden deil yanında çıkan elitelerden güsel şeyer düşer.ban black tiger eliteden 42+4 shield çıktı.o zaman 24 sosda düşebilir. tamir konusuna diyeceğim bişi yoq.yanlış anlamışım özür dilerimquote:
Orijinalden alıntı: Arch Stanton
nede güzel sallıyor yurdum insanı bilip bilmeden.O durabilitiy %39 reduced demek dayanıklılık %39 düşürülmüş anlamına gelir.Uniqulerden düşen itemlerde repair invalid yazar yani tamiri olanaksız demektir.Bu durability + basarken itemde steady yoksa olabilecek bi asimilasyon olayıdır.Ki daha sonrada %80 durability basılarak telafi edilmiştir.Ayrıca unique itemi diyen çok bilmiş arkadaşlar sorarım size hangi bostan düşecek lvl 24 itemi tiger girl desen 20nin altında item düşürür uri desen 35-40 arası item düşürür yeni unique çıktıda bizimmmi haberimiz yok.Hey güzel allahım hey.GÖnül rahatlığıyla kullan güzel kardeşim tertemiz mis gibi sos bi güzel kullanıp satabilirsin yok hayır tamir ettiremezsen serverını söle aldığın paranın iki katına ben alıcam senden.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ophiafagus
bi defa tgden deil yanında çıkan elitelerden güsel şeyer düşer.ban black tiger eliteden 42+4 shield çıktı.o zaman 24 sosda düşebilir. tamir konusuna diyeceğim bişi yoq.yanlış anlamışım özür dilerim
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Ophiafagus
bi defa tgden deil yanında çıkan elitelerden güsel şeyer düşer.ban black tiger eliteden 42+4 shield çıktı.o zaman 24 sosda düşebilir. tamir konusuna diyeceğim bişi yoq.yanlış anlamışım özür dilerim
O kadarda değil az yavaş sallayın.
-
Gönül rahatlığıyla kullan.quote:
Orijinalden alıntı: Pro.Dr.Oyunquote:
Orjinalden alıntı: Ophiafagus
O kadarda değil az yavaş sallayın.
Alıntıları Göster
Durability de sorunu varmış düzeltmişler ve zırt pırt ta tamir ettirmek zorunda kalmazsın.
Bu arada bol keseden sallamak deyiminin karşılığı olan arkadaşlara ne desem boş.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ulijonroth
Gönül rahatlığıyla kullan.
Durability de sorunu varmış düzeltmişler ve zırt pırt ta tamir ettirmek zorunda kalmazsın.
Bu arada bol keseden sallamak deyiminin karşılığı olan arkadaşlara ne desem boş.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: ulijonroth
+ 1907
forum kötüye gidiyo daha dün oyuna başlayanlar hiç bişey bilmeden millete akıl vermeye kalkıyolar ilk mesajdan sonra bu çocuk itemi satsaydı ne olcaktı bu iteme stone basraken patlamış ve durabilitysi düşmüş sonrada master basıp eskisinden daha iyi duruma getirilmiş hiç bi yazıdan anlamıyosanız götürün npc ye satmaya çalışın 1 gold veriosa repair invalid itemdir 1 golddan fazla veriosa normal itemdir
-
evet parana yazık olmuş...ben 64 +3 sos bladeyi 500k ya almıştım çünkü durabilt 400 diye çünkü onlar unique itemi...quote:
Orijinalden alıntı: ulijonroth
Alıntıları Göster
-
npC ye 42k ya satıyorquote:
Orijinalden alıntı: Werner Heisenberg
evet parana yazık olmuş...ben 64 +3 sos bladeyi 500k ya almıştım çünkü durabilt 400 diye çünkü onlar unique itemi...
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: SqPERquote:
suya gitti paralar
yazık olmuş
:D:D anladım ama repair diye bir şey yazmıyordu o yüzden aldım püüüüüüüüüüüüüüüh
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: SqPER
quote:
suya gitti paralar
yazık olmuş
Alakası yok sadece % 39 düşmüş o kadar Tamir Ediliyor , unuqie lerden %400 reduce olanlar düşüyor tabi düşerse ! ! !
-
Sakın satma git silahın degerinde 10 tane master stone yap durability bittigine silaha bas gönül rahatlıgı ile bir kaç level kullan.quote:
Orijinalden alıntı: SqPER
npC ye 42k ya satıyor
Alıntıları Göster -
körmüsünüz 88 durability var silahda 4 degree silaha basılcak max durabilty basılmış zaten (%80) hiçbişey basma direk kullan armorlarının durabiltysi biter o bitmez 4 5 saatte merak etmequote:
Orijinalden alıntı: LnMsTr
Sakın satma git silahın degerinde 10 tane master stone yap durability bittigine silaha bas gönül rahatlıgı ile bir kaç level kullan.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- silkroad thief olma
- joy sro
- an unknown error occured while checking for a mbot update
- sorry failed to execute silkroad error code 2
- teamspeak sesli konuşma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X