Şimdi Ara

Bunda Bir Gariplikmi Var bana mı öle geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: X_Sheitan_X

kazık yemisşsin bu unuque itemi durability si bitince bir daha tamir edilmiyor
    suya gitti paralar
    yazık olmuş

yuh be bilip bilmeden bu kadar sallanir he!.....

madem atacaksinis biraz destekli sallayin arkadaslar

hadess arkadasim dogru söylüyor %39 reduce olmasi hiç önemli deil o silah seni cok rahat kastirir =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seashadow -- 25 Nisan 2007; 15:16:13 >
  • uniquelerden düşen tamir edilemeyen itemlerde repair invalid ve maximum durability %400 increase yazar durabilitysi çok fazladır fakat tamir edilemez
    benimde bir sorum olacak bu repair invalid silahlar sos da olabilio mu?
    daha önced hiç görmedim de
  • Kaç paraya aldın bi sorunu yok silahin %39 durability düşmüş sonrada %80 artmış(Yani tamir ediliyor ingilizceniz yoksa sallamayın) critical dersen 9 ortalamadır bi SOS için phy si ii ama balance ları zayıf. Mavi olarakda orta diyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shinyo -- 25 Nisan 2007; 15:26:39 >
  • uniqlerden sos düştüğünü ne gördüm ne duydum şu ana kadar sos düşüren varsa ss le birlikte buraya koysun bizde görelim öğrenelim düşebildiğini
  • quote:

Orjinalden alıntı: haadeess

uniqlerden sos düştüğünü ne gördüm ne duydum şu ana kadar sos düşüren varsa ss le birlikte buraya koysun bizde görelim öğrenelim düşebildiğini

Bende görmedim sox düştüğünü...
  • Silahın pek bi sorunu yok.Benim +5 silah var durablity %49 reduce ama çok rahat kullanıom.
  • quote:

Orjinalden alıntı: haadeess

quote:

Orjinalden alıntı: ulijonroth

Gönül rahatlığıyla kullan.
    Durability de sorunu varmış düzeltmişler ve zırt pırt ta tamir ettirmek zorunda kalmazsın.
    Bu arada bol keseden sallamak deyiminin karşılığı olan arkadaşlara ne desem boş.

+ 1907
    forum kötüye gidiyo daha dün oyuna başlayanlar hiç bişey bilmeden millete akıl vermeye kalkıyolar ilk mesajdan sonra bu çocuk itemi satsaydı ne olcaktı bu iteme stone basraken patlamış ve durabilitysi düşmüş sonrada master basıp eskisinden daha iyi duruma getirilmiş hiç bi yazıdan anlamıyosanız götürün npc ye satmaya çalışın 1 gold veriosa repair invalid itemdir 1 golddan fazla veriosa normal itemdir

çok doğru sölüyon

• bence onu elemente cevir SOS olduğundan astralde cıkabilir başka silaha basarsın.Habire town a gitgel sıkar bea
  • quote:

Orjinalden alıntı: X_Sheitan_X

kazık yemisşsin bu unuque itemi durability si bitince bir daha tamir edilmiyor
    suya gitti paralar
    yazık olmuş

Bu dediğin hangi oyun.SRO ile alakası olmadığı kesin de.
    Arkadaşım bilmiyorsan yorum yapma.Milleti de kendi yanlış bilgilerinle yanıltma.Biliyorsan konuş bilmiyorsan sus.Bi' kere o item unique'lerden falan çıkmıyor,zaten silahın duratability'si bitmeden potu ve ya armorlarının duratability'si biter.Ayrıca yine de söyleyeyim, o iteme + basmaya çalışıldığında 'Steady' özelliğinin bulunmamasından dolayı duratability'si düşmüş ve daha sonra 'Master' basılarak duratability'si düşük olan durumdan daha iyi bir duruma getirilmiştir.Bu arada zaten 'haadeess'in dediği gibi tamir ettirilip ettirilemediğini anlamaya yeter.Bu arada bilmediğimiz konularda yorum yapmayalım,yanlış bilgilerimizle başkalarınıda yanlış bilgilendirmeyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Miroğlu.. -- 25 Nisan 2007; 19:11:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: SqPER

npC ye 42k ya satıyor

adam açıklamış işte daha ne tartışma yapıyorsunuz item gayet iyi siz illa +5 olsun %100 olsun bütün blueler diorsanız sizin maddi durumunuza bağlı bağlı adamı size birşey paylaştığına pişman etmekten başka birşey yapmıyorsunuz!
  • abi burada kırmızı renkle """ maximum durability %400 increase repair invaild """ şeklinde bir ifade olsaydı tek kullanımlık olurdu degil mi ? dogru mu biliyorum?

saygılar
  • evt doru biliyorsun.Onlar tek kullanımlık kullan at itemleri
  • arkadaşlar gerçi sölemiş ama harbi sallamayın yaw rahat rahat kullan kardeşim bir kere de ben söliyem geçende de böle oldu adam pk lıktan nasıl kurtulcaz demiş biri çıkmış sadce adamlara ölcen başka yolu yok demiş işe bak bilip bilmeden sallamayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil Clown -- 26 Nisan 2007; 21:31:45 >
  • Aynı olay benim başıma geldi 24 +4 sos bow vardı ona steady basmadan +5 yaptım oldu sonra bide +7 deniyim dedim (astral+immortal vardı bu arada) tutmadı silah tekrar +4'e düştü ama bu arada da durabilitesi senin silahta olduğu gibi düştü. (%42 düştü bende) Sonra gittim % 60 durability bastım ve uzuun bi süre silahı kullandım. Yani senin silahında hiçbir sorun yok hatta bildiğim kadarıyla o lvl deki silahlar içindeki en yüksek durabiliteye sahipsin rahatlıkla kullanabilirsin ;)
  • şunun parası ne kadar arkadaş siliş bana söylermisiniz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.