Şimdi Ara

Bundan alıcam , sizce nasıl (ssli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=kdvSTdr-qh8&feature=fvwrel

fiyatı : 1.200 tl

Çok hoşuma gitti , hem antrenmanlarımı yapabilirm evde hemde sinirlenince patlat bitane ; ama fiyatı biraz sıkıntılı vede ne kadar dayanır onca para vercez

• Zaten anca ona patlatırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jamais Vu

Zaten anca ona patlatırsın.

ok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jamais Vu

Zaten anca ona patlatırsın.
    Bu elemanla çalışırsan darbe yememeye alışırsın gelir bi gün biri bi patlatır ne olduğunu şaşırırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: AralSNinja

Bu elemanla çalışırsan darbe yememeye alışırsın gelir bi gün biri bi patlatır ne olduğunu şaşırırsın

Alıntıları Göster
    1.200 lirayı bana ver her gün bana yumruk at senin attığından nolacak zaten.
  • quote:

darbe almadan bitiririm ozaman , ayrıca zaten darbe alıyorum BOKSÖRÜM 2 yıllık , sadece eve kum torbası asma imkanım yok
  • quote:

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: ex3m

quote:

+1

Alıntıları Göster
    adamın hevesinin içine şeyettiniz. Al arkadaşım çok pis stres atılır bununla maddi durumda iyiyse al ama deformasyon süresi gerçekten önemli evladiyelik olsa çok hoş olurdu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Usta Splinter

adamın hevesinin içine şeyettiniz. Al arkadaşım çok pis stres atılır bununla maddi durumda iyiyse al ama deformasyon süresi gerçekten önemli evladiyelik olsa çok hoş olurdu :D

Alıntıları Göster
    ben anlamıyorum ki bu boksörlerin kasları nasıl gelişiyor? kolu ileri atıp geri çekiyosun ağırlık falanda kaldırmıyosun....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kamyoncu Şakir

oh be sonunda , sağolsan kardeşim beni anlayan biri çıktı , maddi durumumuz orta , hevesim kursağımda kaldı ya :D

sorun o ne kadar dayanır sonuçta sürekli darbe alıcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robien81 -- 22 Haziran 2012; 12:15:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: robien81

quote:

oh be sonunda , sağolsan kardeşim beni anlayan biri çıktı , maddi durumumuz orta , hevesim kursağımda kaldı ya :D

Ben de bilmiyorum ki :D tamamen mantıktan diyorum şimdi fiyatına bakarak 1200 tl kesin sağlamdır o desek çok yüzeysel olur, hangi materyalden yapılmış o önemli bir de nereden alacaksın hangi marka? marka kaliteliyse adamlar işini biliyolardır muhtemelen sonuçta nesne darbe almak üstünü kurulu :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Usta Splinter

quote:

quote:

Ben de bilmiyorum ki :D tamamen mantıktan diyorum şimdi fiyatına bakarak 1200 tl kesin sağlamdır o desek çok yüzeysel olur, hangi materyalden yapılmış o önemli bir de nereden alacaksın hangi marka? marka kaliteliyse adamlar işini biliyolardır muhtemelen sonuçta nesne darbe almak üstünü kurulu :D

Alıntıları Göster
    Balistik denilen maddeden yapiliyor bildigim kadarıyla insan vucudunun kıvmına en yakın madde sürekli kullanım süresi 1-2 yıl anca ama seni tatmin eder bence su lunaparklaradaki makinelrden al vurduğun zaman kaç damage vurduğunu söyleyenlerden

• quote:

quote:

darbe almadan bitiririm ozaman , ayrıca zaten darbe alıyorum BOKSÖRÜM 2 yıllık , sadece eve kum torbası asma imkanım yok

eğer boksörsen bi eldiveninde vardır geniş yüzey basıncı azaltacağından bu sana 1 2 yıl ekstra kazandırır makina için

üstüne bide maça çıkmadan yüze krem sürerler ya bu adamın vucuduna vazelin sürebilirsin

• 1200 tl mi yuh bune la iki pamuk tik bi beze vur 1200 tl nedir arkadas
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazywinner3

1200 tl mi yuh bune la iki pamuk tik bi beze vur 1200 tl nedir arkadas
    o paraya gider telefon alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

o paraya gider telefon alırım

Alıntıları Göster
    Ailem aşırı karşı , sen gerizakalımıns diyolar bana . salonda hergün 1 saat kum torbasına vuruyon daha ne bunu alcan bide 1.200 tl diyolar , galiba haklılar bi anlık heves galiba
  • quote:

Ailem aşırı karşı , sen gerizakalımıns diyolar bana . salonda hergün 1 saat kum torbasına vuruyon daha ne bunu alcan bide 1.200 tl diyolar , galiba haklılar bi anlık heves galiba

http://inciswf.com/1286369329.swf
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEHET

quote:

http://inciswf.com/1286369329.swf

Alıntıları Göster
    Panpa sen 1200tl ver ben manken olurum. sokaktan mı topluyorsun parayı anlamadım ki

1200tl için dayak bile yerim yani.. Gerekirse jigolo bile olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

ben anlamıyorum ki bu boksörlerin kasları nasıl gelişiyor? kolu ileri atıp geri çekiyosun ağırlık falanda kaldırmıyosun....

Kolunu sık ve ileri doğru hızla savur.Anlıyacaksındır.
  • İyi güzelde kardeş 1200 tl çok be, onun yerine kum torbası alsan daha iyi olabilir aslında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.