Şimdi Ara

Bundan alıcam , sizce nasıl (ssli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=kdvSTdr-qh8&feature=fvwrel

fiyatı : 1.200 tl

Çok hoşuma gitti , hem antrenmanlarımı yapabilirm evde hemde sinirlenince patlat bitane ; ama fiyatı biraz sıkıntılı vede ne kadar dayanır onca para vercez

• Zaten anca ona patlatırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jamais Vu

Zaten anca ona patlatırsın.

ok
  • Bu elemanla çalışırsan darbe yememeye alışırsın gelir bi gün biri bi patlatır ne olduğunu şaşırırsın
  • 1.200 lirayı bana ver her gün bana yumruk at senin attığından nolacak zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AralSNinja

Bu elemanla çalışırsan darbe yememeye alışırsın gelir bi gün biri bi patlatır ne olduğunu şaşırırsın

darbe almadan bitiririm ozaman , ayrıca zaten darbe alıyorum BOKSÖRÜM 2 yıllık , sadece eve kum torbası asma imkanım yok
  • quote:

Bu elemanla çalışırsan darbe yememeye alışırsın gelir bi gün biri bi patlatır ne olduğunu şaşırırsın

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİZCE DURUMUM NASIL
    6 yıl önce açıldı
    sizce ben ne zaman evleneceğim?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • adamın hevesinin içine şeyettiniz. Al arkadaşım çok pis stres atılır bununla maddi durumda iyiyse al ama deformasyon süresi gerçekten önemli evladiyelik olsa çok hoş olurdu :D
  • ben anlamıyorum ki bu boksörlerin kasları nasıl gelişiyor? kolu ileri atıp geri çekiyosun ağırlık falanda kaldırmıyosun....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kamyoncu Şakir

adamın hevesinin içine şeyettiniz. Al arkadaşım çok pis stres atılır bununla maddi durumda iyiyse al ama deformasyon süresi gerçekten önemli evladiyelik olsa çok hoş olurdu :D

oh be sonunda , sağolsan kardeşim beni anlayan biri çıktı , maddi durumumuz orta , hevesim kursağımda kaldı ya :D

sorun o ne kadar dayanır sonuçta sürekli darbe alıcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robien81 -- 22 Haziran 2012; 12:15:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: robien81

quote:

Orijinalden alıntı: Kamyoncu Şakir

adamın hevesinin içine şeyettiniz. Al arkadaşım çok pis stres atılır bununla maddi durumda iyiyse al ama deformasyon süresi gerçekten önemli evladiyelik olsa çok hoş olurdu :D

oh be sonunda , sağolsan kardeşim beni anlayan biri çıktı , maddi durumumuz orta , hevesim kursağımda kaldı ya :D

sorun o ne kadar dayanır sonuçta sürekli darbe alıcak

Ben de bilmiyorum ki :D tamamen mantıktan diyorum şimdi fiyatına bakarak 1200 tl kesin sağlamdır o desek çok yüzeysel olur, hangi materyalden yapılmış o önemli bir de nereden alacaksın hangi marka? marka kaliteliyse adamlar işini biliyolardır muhtemelen sonuçta nesne darbe almak üstünü kurulu :D

• Balistik denilen maddeden yapiliyor bildigim kadarıyla insan vucudunun kıvmına en yakın madde sürekli kullanım süresi 1-2 yıl anca ama seni tatmin eder bence su lunaparklaradaki makinelrden al vurduğun zaman kaç damage vurduğunu söyleyenlerden
  • quote:

quote:

darbe almadan bitiririm ozaman , ayrıca zaten darbe alıyorum BOKSÖRÜM 2 yıllık , sadece eve kum torbası asma imkanım yok

eğer boksörsen bi eldiveninde vardır geniş yüzey basıncı azaltacağından bu sana 1 2 yıl ekstra kazandırır makina için

üstüne bide maça çıkmadan yüze krem sürerler ya bu adamın vucuduna vazelin sürebilirsin

• 1200 tl mi yuh bune la iki pamuk tik bi beze vur 1200 tl nedir arkadas

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o paraya gider telefon alırım
  • Ailem aşırı karşı , sen gerizakalımıns diyolar bana . salonda hergün 1 saat kum torbasına vuruyon daha ne bunu alcan bide 1.200 tl diyolar , galiba haklılar bi anlık heves galiba
  • quote:

Ailem aşırı karşı , sen gerizakalımıns diyolar bana . salonda hergün 1 saat kum torbasına vuruyon daha ne bunu alcan bide 1.200 tl diyolar , galiba haklılar bi anlık heves galiba

http://inciswf.com/1286369329.swf
  • Panpa sen 1200tl ver ben manken olurum. sokaktan mı topluyorsun parayı anlamadım ki

1200tl için dayak bile yerim yani.. Gerekirse jigolo bile olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

ben anlamıyorum ki bu boksörlerin kasları nasıl gelişiyor? kolu ileri atıp geri çekiyosun ağırlık falanda kaldırmıyosun....

Kolunu sık ve ileri doğru hızla savur.Anlıyacaksındır.
  • İyi güzelde kardeş 1200 tl çok be, onun yerine kum torbası alsan daha iyi olabilir aslında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.