Şimdi Ara

Bundan Sonra...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
3
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her ne kadar yaşadığım şehirde(Siirt) enkaz ve çökmüş bina olmamasına rağmen depremi çok fazla hissettik.Gece uyuyordum,bir anda babam annem beni ve kardeşlerimi kaldırdı yatağın dibine çöküp dua etmeye başladık. 1.30-2 dakika sürdü deprem.O kadar uzun sürdü ki ben evin yıkılacağını sandım.Biz burada depremi o kadar fazla hissettiysek ki burası sözü edilen 11 şehirden biri bile değil,bu 11 şehirdeki insanların deprem anındaki korkularını hayal dahi edemiyorum.Allah vefat edenlere rahmet,ailelerine sabır versin.Yaralılara da acil şifa versin.

Ben bu depremde anladım ki hayat kısa.Uzun yıllar yaşayacağımızın garantisi yok.O kadar dünya hayatına dalmışız ki anca böyle bir depremde biraz kendimize gelebiliyoruz...

Bilenler bilir benim hedefim tıp fakültesi.Her ne kadar bu günlerde çalışamıyor olsam da tıp fakültesi için çalışmaya devam edeceğim. Depremden önce "Diş gelirse yazmam,yapamam" falan diyordum ama artık kararım değişti.Dediğim gibi mutlak hedefim tıp fakültesi olsa da Allah korusun kötü bir sıralamada diş 2.seçeneğim olacak.

Bakın abilerim ablalarım;buna ben de dahil olmak üzere,hepimiz iyi olalım,insanlara yardım edelim.Kötülük yapmayalım.Ya iyi insan olmak çok mu zor? İnsanlara merhamet etmek,güler yüzlü olmak çok mu zor soruyorum size?

Bundan sonra hayatımda köklü değişiklikler yapmaya karar verdim. Maddiyat olsa da olur olmasa da.Abi düşünebiliyor musun o deprem anında binanın yıkılıp ölmeyeceğinin garantisi var mı ya?

Hayat bu kadar kısa ve hızlıyken bundan sonra dünya hayatını 2.plana atmaya elimden geldiğince gayret göstereceğim.

Hepimizin psikolojisi çok bozuk sabahtan beri kaç video izledim hatırlamıyorum...

Tekrardan herkese geçmiş olsun diyorum.Allah ölenleri rahmet eylesin,mekanları cennet olsun.

Moralim çok bozuk..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayisalcimezun -- 8 Şubat 2023; 0:50:58 >

• Kardeş biraz geç yazıyorum ama sana diyeceğim tek bir şey var o da koy g*te rahvan gitsin. Ben tıp fakültesinde 3.sınıfım ve sınıf arkadaşlarımdan biri adıyaman'da enkaz altında vefat etti. Her fakülte tatil oluyor bizim sınıf temsilcimiz de arkadaşımızın vefatı ve deprem bölgesindeki diğer arkadaşlarımızın mağduriyeti sebebiyle dekanla görüşmeyi gitti. Amacı, derslerin bir iki hafta ertelenmesiydi. Tabi kıymetli dekanımız başsağlığı bile dilememiş ve sözünü bitirtmeden temsilcimizi kapı dışarı etmiş. Diyeceğim o ki doktor da olsan hatta dekan da olsan hiçbir önemi yok. Bizim dekanımız gibi şerefsiz olma da istersen beş kuruş kazanma. Dünyanın çivisi çıkmış. Elinden geleni yap olursa olur olmazsa çok da tın. Biz olduk da ne oldu? Arkadaşımızın cenazesine saygısızlık yapılıyor ona bile ses çıkartamıyoruz.
  • Bundan Sonra...

Bittim ben...

• Kardeş biraz geç yazıyorum ama sana diyeceğim tek bir şey var o da koy g*te rahvan gitsin. Ben tıp fakültesinde 3.sınıfım ve sınıf arkadaşlarımdan biri adıyaman'da enkaz altında vefat etti. Her fakülte tatil oluyor bizim sınıf temsilcimiz de arkadaşımızın vefatı ve deprem bölgesindeki diğer arkadaşlarımızın mağduriyeti sebebiyle dekanla görüşmeyi gitti. Amacı, derslerin bir iki hafta ertelenmesiydi. Tabi kıymetli dekanımız başsağlığı bile dilememiş ve sözünü bitirtmeden temsilcimizi kapı dışarı etmiş. Diyeceğim o ki doktor da olsan hatta dekan da olsan hiçbir önemi yok. Bizim dekanımız gibi şerefsiz olma da istersen beş kuruş kazanma. Dünyanın çivisi çıkmış. Elinden geleni yap olursa olur olmazsa çok da tın. Biz olduk da ne oldu? Arkadaşımızın cenazesine saygısızlık yapılıyor ona bile ses çıkartamıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bundan 12 Sene Önce
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.