< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 19 Mayıs 2024; 15:50:33 > |
Bundan sonra aklı olan EE yazar

-
-
Tıp hala güvenli liman
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cerrahi hariç o da sıkıntıda. Robotik teknolojisi de gelişiyor gerçi onu da kestirmek güç.
-
tıp bitse çok epic olmaz mıydı
Bilkent EE donanım için uygun değil.
-
Nasıl uygun değil? Neresi uygun?
bilirkişiyi çağıralım o zaman.
hocam şu çip üretme vs. Hangi alana giriyor, bilkent ee’de bunların dersleri var mı?
-
iüç ee bekle benı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çip üretme processleri ekmel hocanın dersleriyle var. Onda da tasarlamayı bilmeden üretim processlerini bilsen ne olur. Ama onun dışında microwave olsun analog cmos olsun pek açılmaz. Mesela advanced VLSI dersi de yoktur. İntro seviyesinde kalıyor VLSI dersi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1u2i3o4 -- 28 Şubat 2024; 20:0:15 >
Olm cidden iüç ee’ci doğru tercih yapmış da ondan en fazla fabrikada vardiya amiri olur gerçi
-
Nvidia CEO'su hisse yükselsin diye diyor ama buradan sonra yazılımda iş imkanlarının artmayacağı belli. Hacettepe EE de güzel ama devlet okullarında çok uyduruk sıkıntılar çıkıyor Bilkent'ten sonra yadırgayabilirsin
-
Burslu okuduğum 2 senenin ücretini istiyor allahsızlar yoksa bilkent ee’ye geçecektim geçen yaz.
-
yaşayan en zeki insan
İnsanların güvenip güvenmemesi faktörü de önemli , uçaklar tamamen otonom olsa bile herkes uçakta pilot olsun ister mesela. Yapay zeka tıp alanında tam yetkinliğe sahip olsa bile insanların bunu kabul etmesi çok uzun zaman alır.
Hocam Koç EE 20k dolar yıllık. Başta EE seçseydiniz belki hazırlıkta daha çok kasıp dönem kazanırdınız, onun dışında yine aynı para gidecekti. Durumunuz iyiyse bence düşünün
-
etik nedenlerden vs hala doktorların ben var olacağına inanıyorum. Tıp kolay kolay bitmez bu sene de tıp'a girmek daha zorlaşacak, puanları yükselecektir.
Etraflıca bir düşünmem lazım. Kafam ciddi anlamda karıştı yine.
-
bence gerek yok, bilkent ee'nin iyi olmasının sebebi bölümdeki geniuslar (tabii ki hocalar vs çok çok iyi, imkanlar vs. ama 2.5 ortalama ile bitirirsen bi anlamı yok). İlk 100, ilk 50'ye giren tipler. İyi düşün
En Beğenilen Yanıtlar

Tıp hala güvenli liman
|
Benzer içerikler
- türkçe netleri nasıl artar
- 3d yayınları cevap anahtarı nerede
- kırık obp
- kendi bürosu olan avukat ne kadar kazanır
- sahibinden ritalin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X