Şimdi Ara

BUNDAN SONRA KİMSE ŞİKE FALAN DEMESİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu tamamen Fenerbahçe'yi bitirme operasyonudur.Şimdi eve girdim.Polisler tam anlamıyla adam olmadıklarını gösterdiler.Çoluk çocuk karı kız kimsenin gözünün yaşına bakmadan gaz bombası attılar.Millet kelimeişahadetler getirerek neye uğradığını şaşırarak Allah'ın unuttuğu yerlere doğru kaçıştı.Bir ara bayılacak gibi oldum ama devamlı koştum.Yarabbi o ne pis bişeydir öyle.Ne nefes alabiliyorsun ne göz açabiliyorsun.Bunun adı tam olarak bir sindirme operasyonudur.En önde olanlardan biriydim.Böyle rezillik olmaz.Suçumuz Fenerbahçeli olmakmıydı?Adam mı öldürdük zina mı yaptık??????????

• Ben bu polisleri hakikaten adam zannederdim. Ulan sayelerinde Türküm demeye utanıyorum. Nasıl bi ülkede yaşıyoruz Allahım !
  • Geçmiş olsun.

Ama yılmak yok
  • Ağzım, Gözüm, Burnum.. Havada 5 kere patlama sesi duyduktan sonra zaten anladım atkımı ağzıma sardım, Gözüm kapalı o toprak bayırı aşağıya nasıl koştuğumu hatırlamıyorum, Düşenler mi dersin, bayılanlar mı dersin. Nefes zaten alınmıyor, salyalarım burnumdan gelmeye başladı resmen..Az yukardaki camiye sığındık, Bu sefer de poliser oraya biber gazı atmaya başladılar.. Hayatımda hiç bu kadar sövdüğümü hatırlamıyorum.. Lanet olsun böyle düzene, 5 yaşında çocuk da vardı, hamilesi de vardı, 65-70 yaşında insanlar da vardı... Tek birşeye zarar vermedik, bikaç kişi metrobüse saldırdı ama engel olduk.. O kadar doluyum ki içimdekileri anlatmaya kalksam, Neyse konuşmuyorum...
  • Boşuna ağzınızı yormayın sakız olduk şikeci diye milletin ağzına.Dediklerini kaale almıyorum ama konuşuyorlar işte yapacağımız birşey yok.Onlara en güzel cevabı gene yeşil sahada vermemiz gerekiyor.
  • Taraftarlarda köprüye doğru yürüyüşe gecmisler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.