beyler xgenonda clandan adamla sohbet etcektim ölesine dedim +7 md leri koyam pazara vakit geçsin dedim adamın teki 2 sinide çekti 16 gb oldu sonra ötelerde bi baktım adam 2 tane +8 cleaver satıyor 750m tanesi 2 sinide aldım 100m kar oldu atack artı sizce bunları satıp daha çok mu kar etsem yoksa giysemmi ?
Kullan bence +8 Cleaverler +7 md'den daha iyidir.. ve 100m de yanına kalmış..
ticaretin gözünü seveyim itemlerinde eksik varsa sat baska bişey ucuz bulursan baska bişey al sonra tekrar sat ucuz bişey bulursan al bu sekilde itemlerini tamam la
satsam cleaverları md alsam 250m filan toplam 350m kar kalır
kullanmalımıyım ama çok seker diyolar
al sat yaparak elindeki 2 clevar ı 12 tane bile yaparsın 12 tane yapıcagına tabi baska eksik olan itemlerini al o ayrı konu
Bence kullan clewaerleri bazıları chok sekiyor diyor ama bence alakası bile yok.
quote:
Orjinalden alıntı: oromoroyum
kullan o seker dıenlerede selamımı sole herkesın elınde +8 clever var nıe mıllet kullanıo + rogue sın sen dex fln takı takıon sekmesı fln zor yanı guven bana elınde kalsın onlar attack fln da artıyo
kullan o seker dıenlerede selamımı sole herkesın elınde +8 clever var nıe mıllet kullanıo + rogue sın sen dex fln takı takıon sekmesı fln zor yanı guven bana elınde kalsın onlar attack fln da artıyo
ewet gerçekten çok fark etti sekmiyor ayrıca 40 küsür atack arttı hem 100m yanıma kaldı kullanmaya karar verdim
kullan ama iyi bir müşteri bulduğunda satabilirsin.
kardeş bencede kullan iyi olmuşsenin için şanslı adammıssın
bence md rebirth +2 al claver +8 le aynı atack war ayrıca md fasla kaçırmaz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme