sabah 5 te item aktarmak için kasa charımla oyuna girdim.baştan ts li birisi zannettim ama bi baktım maradona skeloton çekmişler ve tüm pazarcıları yatırıyolar ve sonra 4 taşa kaldırıyolar.çeken kişi 65 lvl ladreyono ve ortağı 81 lvl k3nsou buyrun ss leri
bundan sonra ıssız olan 2. serverlarda charınızı pazarda bırakmayın derim.
lan bu bizim clandan serdar abi akar clanı aboww yaptıklarına bak. sekil cıkmıslar yaw. tebrik ederim bende planlamıstım. ama benden hızlı davranmıslar.
81 lwl'den sonra yapacak bir etkinlik bulamadı herhalde vatandaş.. Anlamadığım nokta maradonda hiçmi insan yok kesmemişler ske'yi. hadi troll yada golem çekilir kesebilen adam olmayabilir o saatte,ama bir ske'yi demi kesememişler.
quote:
Orjinalden alıntı: #GECE#
81 lwl'den sonra yapacak bir etkinlik bulamadı herhalde vatandaş.. Anlamadığım nokta maradonda hiçmi insan yok kesmemişler ske'yi. hadi troll yada golem çekilir kesebilen adam olmayabilir o saatte,ama bir ske'yi demi kesememişler.
moradonda trol mü. yeni patchte mi geldi xD
Aynı zamanda normal chattende yaratığı kesmeyin herkesi yatırcaz çok eğlenceli olacak diye bağırıyorlar. Bir kere bende bu zeka seviyesi düşük insanların 2. serverda pazarda kurbanı oldum o günden beri 2. serverda gece pazar açmıyorum. Eminim ki çok eğlencelidir 6 yaşındaki yiğenime de böyle şeyler eğlenceli geliyor...
@ozgurdurmaz85
senin gibiler yüzünden bu oyun batıyor senin gibilerin alayına
Adamlar artık aşmş kendilerini
quote:
Orjinalden alıntı: 0XiD
quote:
Trol bırak golem dıo:D
quote:
Orjinalden alıntı: WinstoN #
quote:
Orjinalden alıntı: 0XiD
quote:
Trol bırak golem dıo:D
Farzedelimki..? diye demiş arkadaş da siz nasıl anladıysanız ya da anlamadınız.. Herneyse.
quote:
O Saatte Ben Orda Olucaktımki ...
quote:
Orjinalden alıntı: ozgurdurmaz85
lan bu bizim clandan serdar abi akar clanı aboww yaptıklarına bak. sekil cıkmıslar yaw. tebrik ederim bende planlamıstım. ama benden hızlı davranmıslar.
demekki senin gibi oda şerefsizmiş
adamlar büyük bi ihtimalle koxp kullanarak 81 olduğundan exp kasmanın ne derece zor olduğunu bilmiolar desem yanlış olurmu ?
2 kez benimde pbaşıam geldi bıraktığım bir partyde üstümde 200 den fazla taş vardı adamalr 62 lvl yüzde 30 dan 61 lvl 97 e düşürmüşler beni düşünün bu neki böyle 2 kez başıam geldi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme