Şimdi Ara

Yaz geliyor dikkat edin , 2 saniyede hayatınızı karartmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
336
Cevap
20
Favori
37.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1563 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle kendimden başlayim 23 yaşındayım.7 yıl önce temmuz ayında 16 yaşında iken sığ suya balıklama atlama sonucu boynum kırıldı.C5 C6 seviyesinden omuriliğim zedelendi.Bu yüzden ilkbaşta boyundan aşağısında komple his ve hareket yoktu.Şimdi daha iyiyim kollar ve bel iyi , parmaklarda biraz hareket var.Ama belden aşağısı hala his ve hareket yok yürüyemiyorum.Fizik tedavi yapıyorum ama oda tedavi sayılmaz daha çok vücudu korumak için.Omurilik zedelenmesinin maalesef tedavisi yok.Bu fotoğraf da üç yıl önce falan uzay terapi tedavimden ;

Yinede hayata tutunmaya çalışıyorum.Sınava girdim memur oldum çalışıyorum aynı zamanda yüzme sporu yapıyorum milli sporcuyum.Haftada 2-3 gün havuza gidiyorum.Hayat devam ediyor yani Bu konuyu açma sebebim insanların bu konuda tamamen bilinçsiz olması.Sığ suya atlama sonucu boyunun kırılmasını bilmediklerini geçtim , Türkiyenin yarısı boyun kırılınca direk ölünür sanıyorlar.Halbuki sadece Türkiyede genelde 15-25 yaş arası erkeklerde her yıl sığ suya atlama sonucu 150 kişinin felç kaldığını biliyor muydunuz ?

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneğiyoutube
    Sığ Suya Balıklama Atlama (Ahu Türkpençe)
    https://www.youtube.com/watch?v=uqDwVmt07zA

Sonuç olarak kesinikle 2 metre derinliğin altındaki sulara balıklama atlamayın.2 saniyede hayatınızı karartmayın.Bu konuyu herkesin görmesi için yorum yapıp öne çıkar butonuna basarsanız sevinirim.Bir kişi bile bu konudan bilinçlenip bu hataya düşmezse daha ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibra012 -- 5 Mayıs 2018; 0:59:50 >

• Tipim kötü, kızlar bana bakmıyor, asosyalim intihar edicem diyen dangalaklar gelin bu arkadaştan feyz alın. Olmaz seyleri Kafaya takmayın saglık bu hayatın ter gerçeğidir. Bu kardeşimizde saglıgıyla sınanmasına ramen hayata tutunmaya devam ediyor. Umudunu kaybetme dostum mucizelere ben inanırım sende inan birgun iyi olacaksın.
    Konuyla alakasız fakat söylemek istedim; yemek yedikten sonra dişinizin arasında kalan inatçı bir yemek artığı olursa sakın diş fırçası dışında bir alet ile dişinize müdahalede bulunmayın, ben toplu iğne ile girişimim sonucunda diş minesine hasar verdim ve malesef çürüğe zemin hazırlamış oldum.ve bir dişimi kanal tedavisi ile öldürmek zorunda kaldım burdan mesajımı görenlere bir faydam olsun.
    Pc başında oturup oyun oynayanların sana ne zararı var.

Başkasına ne zararı var.

Ülkeye yararları yokmu diyeceksin? O kdr sokaktaki gördüğün herkesin yararı var. Pc başında oturanların zararı var.

Bence içerlenmiş gibisin eruhlu

Html, Css, Php, orta seviye C# biliyorum.

4-5saat oyun oynuyorum

Ayda min. 3000tl kazanıyorum. Genelde $ olarak kazanıyorum.

Üniye gitmedim.

Hala batıyo mu Pc başında oyun oynayanlar sana.
  • Geçmiş olsun, Allah şifa versin
  • PeerNet* kullanıcısına yanıt
    Amin kardeşim teşekkürler
  • Balıklama atlayamadığım için şükür edeceğimi hiç düşünmezdim. Geçmiş olsun hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkes bir engelli adayıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Norveckırfaresi kullanıcısına yanıt
    Keşke bende hiç atlamayı bilmeseydim Teşekkürler hocam
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Evet ama bilinçli olmak da lazım.Amerikada havuzların göllerin başına bu konu ile ilgili uyarı levhalarının konulması sonucu bu tür vakalar %60-70 azalmış
  • ibra012 kullanıcısına yanıt
    Olsun hocam şükür demeyi bilmeliyiz. Ayakkabım yok diye üzülmek yerine ayağı olmayanları düşünelim her şeyde bir hayır vardır

• Bu konuyu fernek başkanı geçen sene televizyonda detaylı açıklamıştı, çok kötü bir durum eğlencenin ortasında ömür boyu sıkıntılı kalmak.. Çare yok mu eski halinize hiç bir zaman dönemeyecek misiniz?

• OrQuN kullanıcısına yanıt
    Kökhücre tedavisi falan çıkmazsa maalesef imkansız gibi hocam.
  • geçmiş olsun gerçekten üzüldüm
  • bazı şeyleri hiç öğretmiyorlar. 13 yaşında iskeleden bilerek göbeğimi çarparak atlamıştım. bir diyenimiz olmadı ki göbek üstü atlarsan şöyle olur böyle olur diye kıpkırmızı göbekle gezdim. sığ suyu da yeni öğreniyorum hiç duymamıştım.
  • Bu konularda hem okullar hemde medya maalesef çok zayıf.TV'de falan daha çok çıkmalı bu uyarılar
  • 7 yıl farklı, o an farklı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam.bel altı olmadan yüzmeniz gerçekten büyük bir başarı.insanın hayatta her zaman tutunacak birşey bulabilmesi güzel birşey

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4861A3F88

Bu mesaj silindi.
    Benimde yıkıldı mutlu da sayılmam ama hayatıma devam etmek zorundayım.Yoksa çok zor
  • Geçmiş olsun hocam.

Hayata tutunma aşkınıza imrendim doğrusu, ayrıca utandım...
  • Geçmiş olsun

• Sefil_Arbaletçi kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler
  • Kendimi bildim bileli denize girerim. Ama hayatim boyunca havuz disinda denize baliklama atlamisligim yok. Derinligini bildigim halde atlamaktan cekinirim. Gecmis olsun umarim iyi olursun.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.