< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibra012 -- 5 Mayıs 2018; 0:59:50 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibra012 -- 5 Mayıs 2018; 0:59:50 > |
Balıklama atlayamadığım için şükür edeceğimi hiç düşünmezdim. Geçmiş olsun hocam
|
Geçmiş olsun, Allah şifa versin
|
Tipim kötü, kızlar bana bakmıyor, asosyalim intihar edicem diyen dangalaklar gelin bu arkadaştan feyz alın. Olmaz seyleri Kafaya takmayın saglık bu hayatın ter gerçeğidir. Bu kardeşimizde saglıgıyla sınanmasına ramen hayata tutunmaya devam ediyor. Umudunu kaybetme dostum mucizelere ben inanırım sende inan birgun iyi olacaksın.
|
herkes bir engelli adayıdır
|
Emin ol sağlıklı olup ta senin yaşadığın hayatın çeyreğini yaşayamayanlar var. Yürüyebilipte sokağa çıkamayan bilgisayar başında oyun oynayıp hayatını boşa geçirenler
|
Konuyla alakasız fakat söylemek istedim; yemek yedikten sonra dişinizin arasında kalan inatçı bir yemek artığı olursa sakın diş fırçası dışında bir alet ile dişinize müdahalede bulunmayın, ben toplu iğne ile girişimim sonucunda diş minesine hasar verdim ve malesef çürüğe zemin hazırlamış oldum.ve bir dişimi kanal tedavisi ile öldürmek zorunda kaldım burdan mesajımı görenlere bir faydam olsun.
|
Evet ama bilinçli olmak da lazım.Amerikada havuzların göllerin başına bu konu ile ilgili uyarı levhalarının konulması sonucu bu tür vakalar %60-70 azalmış
|
Geçmiş olsun hocam. Tıp hızlı ilerliyor umarim bir gün sağlığınıza kavusursunuz.
|
Pc başında oturup oyun oynayanların sana ne zararı var.
Başkasına ne zararı var. Ülkeye yararları yokmu diyeceksin? O kdr sokaktaki gördüğün herkesin yararı var. Pc başında oturanların zararı var. Bence içerlenmiş gibisin eruhlu Html, Css, Php, orta seviye C# biliyorum. 4-5saat oyun oynuyorum Ayda min. 3000tl kazanıyorum. Genelde $ olarak kazanıyorum. Üniye gitmedim. Hala batıyo mu Pc başında oyun oynayanlar sana. |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|