Şimdi Ara

Yaz geliyor dikkat edin , 2 saniyede hayatınızı karartmayın (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
336
Cevap
20
Favori
37.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1563 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmiş olsun kardeşim . İnşallah en yakın zamanda eski sağlığına kavuşursun. Umudunu yitirme gün doğmadan neler doğar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun kardeş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok geçmiş olsun kardeşin, Allah şifa versin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecmis olsun. Dikkat edicem.

• Geçmiş olsun hocam.

• Alnınız yarılmasa burnunuz kırılmasa büyük ihtimalle boynunuz kırılırdı ucuz atlatmışsın.Benim hiçbir yerim yarılmadı çünkü boyun kırılınca darbe boyuna gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibra012 -- 4 Mayıs 2018; 22:54:2 >
  • Geçmiş olsun dilekleri için herkese çok teşekkürler
  • Anlamadım şimdi belden aşağısı iptslmi Allah şifa versin

• İyi yüzerim, yüzmeyi de çok severim ama bu balıklama olayından hep korkmuşumdur biraz. Geldiği gibi iskeleden pat diye balıklama atlayanları görünce garipserim. Suya bombalama atlayıp biraz etrafı kolaçan ettikten sonra öyle atlayabiliyorum. Sakın ha havuzda gördüğünüz derinliğe aldanmayın girin bakın su kırıldığından olduğundan derin gözükebilir.

Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YesilliksizTantuni -- 4 Mayıs 2018; 23:3:43 >
  • Gecmis olsun hocam, bu konu ile bir kişinin bile bu hatayı yapmasına engel olursanız çok büyük bir iş başarmış sayılırsınız. Zaten inaniyorum ki onlarca genç bu konuyu gördükden sonra daha dikkatli olucaktır. Duyarliliginiz için çok teşekkürler.

• Bundan yaklaşık 12-13 sene önce karadenizde sığ bir yere bende balıklama dalmıştım.Yaklaşık olarak derinliği 1 metre civarlarındaydı.Dalar dalmaz boynumda acı bir his belirdi.Sudan çıktığımda boynum sola yatıktı,bildiğin düz şekle getiremiyordum.Kafayı yiyecek gibi oldum ama yaklaşık 10 gün içinde zamanla düzeldi.Suyun,denizin,havuzun şakası olmaz arkadaşlar.Geçtiğimiz yaz ayında yine karadenizde anakaraya yaklaşık 300-350 metre uzaklıktaki bir ada parçasına yüzdüm.Vardıktan sonra 5 dk oturup dinlendim ve tekrar anakaraya yüzmeye başladım.Dönüş yolunda kollarım kopacak gibi oldu çok yorulmuştum nefes nefeseydim.Ara sıra boy veriyorum yine derin ve batıyorum.En son can kurtarana haber verdilerdi de öyle sağ salim kurtulabildim.Bunlar hep ben yüzmeyi çok iyi biliyorum bir şey olmaz özgüvenine dayanıyor.Özellikle karadenizde yüzen arkadaşlar kesinlikle çok açılmayın kıyılarda yüzün.Bu deniz yüzünden 2 kere ölümden dönmüş biri olarak söylüyorum.Kendinize bu konuda kesinlikle güvenmeyin.

• Sağolun hocam teşekkürler İnşallah olumlu yönde tedavi haberleri bekliyorum
  • ALPHA LION KING A kullanıcısına yanıt
    Benimde amacım bu zaten bir kişiyi bile bu hatadan döndürsem çok mutlu olurum.Rica ederim
  • PantheraPardus kullanıcısına yanıt
    Boynunuz o duruma geldikten sonra hastaneye gitmediniz mi ? Çok büyük hata yapmışsınız omuriliğin sonradan bile zedelenebilirdi.
  • Çocukken kardeşimin omzundan kafa üstü yere düşmüştüm boynum döndü ama birşey olmadı kıl payı kurtuldum sanırım.
  • çok geçmiş olsun , bu tarz şeyleri aslında plajlarda vs tabela ile uyarmaları gerekmez mi belki koyan yerler vardır ama insanları bilinçlendirmek lazım bunun için size teşekkür ederim hocam.
  • Geçmiş olsun hocam sınava hazırlanıyorsan matematik hakkında yardımcı olup tavsiye verebilirim

• Bursaspor. kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle.Amerika da göllerin nehirlerin başına bu uyarı levhaları koyulduktan sonra sığ suya atlama vakaları % 60-70 azalmış
  • Ayrıca ota boka kamu spotu çekiliyor bu konu hakkında çarpıcı bir kamu spotu hazırlanıp tvlerde bangır bangır gösterilmeli

• elonardo kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam EKPSS sınavına girdim memur oldum şuanda açıköğretimden kamu yönetimi okuyorum gerek yok yani düşünceniz için teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.