Şimdi Ara

Yaz geliyor dikkat edin , 2 saniyede hayatınızı karartmayın (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
336
Cevap
20
Favori
37.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1563 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok saçma diyemi her yıl sadece Türkiyede 150 dünyada binlerce kişi durumdan dolayı felç kalıyor ? Hayatın sana ne getireceğini bilemezsin dostum ummadık anda herkesin başına hersey gelebiliyor.
  • ibra012 kullanıcısına yanıt
  • Çok geçmiş olsun hocam.
  • Çok yararlı konu. Allah acil şifalar versin geçmiş olsun hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Victoriou_S -- 5 Mayıs 2018; 0:46:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim rabbim şifa versin sana inşallah böyle bir durum yaşayıp diğer insanların yaşamaması için bilgilendirmen uyarıda bulunman senin insan olabilmeyi başardığını gösteriyor.2 sene önce bir arkadaşımla eğlencesine birbirimizi yukarı fırlatıp dalış yapıyorduk denizin içinde olmamıza ve derinliği bilmemize rağmen hızlı dalınca çivileme benim kafam resmen kuma saplandı.Şanslıydım ki deniz zemini kumdu.Yani sadece deniz kenarından iskeleden kayalıktan falan değil deniz içinde de bu tür şakalara dikkat etmek gerekiyor .
  • Maalesef aynı durum yaklaşık 10 sene önce bir akrabamın oğlunun başına geldi. Çocuk iskeleden sığ suya balıklama atlamış. Boynu kırılması sonucu boynundan aşağısı felç oldu. Gencecik dalyan gibi çocuk hayatı boyunca yatağa mahkum kaldı. Bu konu kesinlikle kulak ardı edilmemesi gereken ciddi bir durum. İnsanın başına ne zaman ne geleceği meçhul. Bir anlık dikkatsizlik telafisi olmayan sonuçlar doğuruyor. O yüzden bana bir şey olmaz demeyin. Konu sahibi kardeşe geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Allah şifa versin.
  • Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • elonardo kullanıcısına yanıt
    Bana verebilir misiniz hocam
  • Bu dünyadaki sıkıntılarının karşılığını inşallah ahirette alırsın kardeşim. Allah seni ağır bir imtihana tutuyor. Bu günler zordur ama belki ileride mükafatı çok iyi olur. Unutma zor sorular iyi öğrencilere sorulur. Farkındalık olusturdugun için de ayrıca teşekkür ederim.

• DoubleJift kullanıcısına yanıt
    Hangi sınava gireceğini yaz özelden hocam

• Çok geçmiş olsun gerçekten çok zor bir durum. Ufak bir dikkatsizlik hayatın kararmasına yol açıyor. İnsan gerçekten şükür etmeyi bilmeli, en ufak şeyleri kafaya takan insanlarız. Böyle bir şeyde sürekli o anı düşünmek keşke yapmasaydım düşüncesi bile çok korkunç. Böyle bir bilgilendirme konusu açmanız da insan olabildiğinizi gösteriyor. En ufacık şeyler başımıza telafisi mümkün olmayan şeyler açıyor. Umarım tıp en kısa zamanda gelişir ve tedavi olursunuz. Gerçekten zor bir durum fakat umudu kesmemek gerek bilim ve tıp her geçen gün gelişiyor belki ileride bunun da bir çözümü (umarım) bulunur.

Balıklama atlamayı bırak boyumu geçen suda bile yüzmeye korkarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Master -- 5 Mayıs 2018; 2:1:49 >
  • Geçmiş olsun,umarım mucize olur da tekrar ayaklanırsınız..
  • Geçmiş olsun hocam, Allah tez şifa versin inşallah. Bu kadar duyarlı, neşe, umut, hayat dolu olman ne güzel, inşallah karşılığını da iyileşerek alırsın...

• Allah şifa versin büyük geçmiş olsun.

• Yüzme bilmediğimiz için sorun yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavikıs

yaşadığın olay çok saçma konuşmaya dahi gerek yok

senin olayın aynaları kontrol etmeden sollamaya çıkmak la aynı şey
    Sen kendin koca bi saçmalıksın, hala burada birşeyler yazabiliyorsun ama, o ne olacak?

Yemin ederim gak geldi senin gibilerden. Neden senin gibilere de Rabbim bi sınav vermez ki hiç anlamam. Gerçi sabrı çok büyük işte, onu unutuyoruz hep...

• En çok korktuğum bir olaydır balıklama atlamak , hatta fobim bile diyebilirim.Hiç bi şekilde atlayamıyorum çok derin olsa dahi.
    Hayata tutunman çok güzel birşey , başarılarının devamını diliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavikıs

yaşadığın olay çok saçma konuşmaya dahi gerek yok

senin olayın aynaları kontrol etmeden sollamaya çıkmak la aynı şey
    Bi gün öyle bi an gelir 40 yıllık şöför bile aynalara bakmadan sollamaya çıkar.O yüzden düşmanımın başına dahi gelmesin.
  • Güzel dilekleriniz için hepinize çok ama çok teşekkür ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.