Şimdi Ara

Yaz geliyor dikkat edin , 2 saniyede hayatınızı karartmayın (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
336
Cevap
20
Favori
37.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1563 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende Aqua Parkta artistlik yapacaz diye balıklama atladım yüzümü vurmuştum ondan sonra akıllandım asla böyle saçmalık yapmam hava yapacam diye bir daha. Hele hele denizlerde asla yapmayın zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elonardo

Ayrıca ota boka kamu spotu çekiliyor bu konu hakkında çarpıcı bir kamu spotu hazırlanıp tvlerde bangır bangır gösterilmeli
    www.youtube.com/watch?v=uqDwVmt07zA

Aslında kamu spotu var ama tv lerde bangır bangır gösterilmiyor çok nadir görüyorum daha çok gösterilmesi lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41861B983

Bu mesaj silindi.
    Hocam o can havliyle insan ne yapacağını şaşırıyor ilk kez başıma geldi benimde.Yüzmeyi biliyorum bütün hayatım deniz kıyısında geçti ama yüzme bilmekle olmuyor işte.2005-2008 yıllları arası yaz aylarında babamın çalıştığı ilçe sağlık ocağına abartısız söylüyorum ayda 3-4 tane boğulmuş cansız beden getiriyorlardı ve hepside o zamanlar 20-22 yaşında gençlerdi.Karadeniz çok tehlikeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KanameSama kullanıcısına yanıt
    adamın kafası predatör ağzı gibi açılmıştı hiç unutmam.

• Konuyla alakasız fakat söylemek istedim; yemek yedikten sonra dişinizin arasında kalan inatçı bir yemek artığı olursa sakın diş fırçası dışında bir alet ile dişinize müdahalede bulunmayın, ben toplu iğne ile girişimim sonucunda diş minesine hasar verdim ve malesef çürüğe zemin hazırlamış oldum.ve bir dişimi kanal tedavisi ile öldürmek zorunda kaldım burdan mesajımı görenlere bir faydam olsun.

• Geçmiş olsun dostum. Senin adına tek tesellim hayata tutunma pes etmemen çok evindim inan bana. Hayatında başarılar daim olsun.

• Geçmiş olsun dostum. Ben de zamanında aynı hatayı yapmıştım ve sudan nasıl çıktığımı bilemedim baygınlık geçiriyordum az daha. Bulanık suya dibi tam göremediğim ve bilmediğim bir yerden iskeleden atlamıştım. Meğersem suyun derinliği dizimin biraz üstüne geliyormuş. 1 hafta boyunca ağrısını çektim hala da çekerim ağrısını. o zaman Allah'a şükür kırmadım. Ben şanslıydım sanırım. Allah şifa ve sabır versin.

• ibra012 kullanıcısına yanıt
    Yetersiz hocam. Sağlık bakanlığına bimerden yazsak dikkate alırlar mı bilemedim.

• BaDRuLe kullanıcısına yanıt
    Allah korumuş hocam ben boynum nasıl kırıldı anlamadım bile saniyelik birşey
  • elonardo kullanıcısına yanıt
    Pek dikkate alacaklarını sanmıyorum zaten kamu spotumuz var koyuyoruz derler
  • Şu an 36 yaşında olan bir tanıdığım 13 yıl önce Aquapark'ta yüksekten havuza balıklama atlamaya çalışırken ayağı kayıp boynunun üzerine düştü.o günden beri belden aşağısı çalışmıyor.bir sürü para harcadı yurt dışında bile tedaviye gitti ama hiçbir şey değişmedi.

• Yararlı bir konu, teşekkürler.

Her şeyden şikayetçi olan yeni nesil gençliğe rol model olabilecek bir kişisin. Müsaadenle sınıfımda öğrencilerime bu konuyu açmak ve tartışmak isterim.
  • Allah şifa ve sabır versin , sayende belki de onlarca kişinin hayatı kurtuldu çok çok teşekürler uyarın için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaypcnet -- 5 Mayıs 2018; 0:29:15 >
  • Hayat tehlikelerle dolu. Her hareketimizi dikkat ederek yapmalıyız ama pratikte bu böyle olmuyor. Konu sahibi arkadaş umarım olabildiğince iyileşirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usermm1 -- 5 Mayıs 2018; 0:37:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hepsi manyak bunların

Yararlı bir konu, teşekkürler.

Her şeyden şikayetçi olan yeni nesil gençliğe rol model olabilecek bir kişisin. Müsaadenle sınıfımda öğrencilerime bu konuyu açmak ve tartışmak isterim.
    Tabikide hocam çok mutlu olurum Her öğretmen bu konunun bilincinde olup öğrencilerine anlatsa her yıl 150 kişi bu duruma düşmemiş olurdu
  • ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt
    Para bazen hiçbir şey milyon dolarda harcasan tedavisi yok omurilik zedelenmesinin
    Teşekkür ederim. Selamlar.
  • Geçmiş olsun, kötü bir durum felç. Seni hayatta tutan ne oldu peki
    yaşadığın olay çok saçma konuşmaya dahi gerek yok

senin olayın aynaları kontrol etmeden sollamaya çıkmak la aynı şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psychedelic Reflection

Geçmiş olsun, kötü bir durum felç. Seni hayatta tutan ne oldu peki
    Ailem
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.