Şimdi Ara

Yaz geliyor dikkat edin , 2 saniyede hayatınızı karartmayın (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
336
Cevap
20
Favori
37.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1563 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-4861A3F88

Bu mesaj silindi.
    Var mı başka bir çaresi ? Ömür boyu kendini yiyerek yaşaması acısını artırmaktan başka bir şeye yaramayacak.Çok kötü şeyler yaşayan insanlar bile bir şekilde hayata tutunup mutlu oluyorlar.Bunun bir çok örneği de mevcut.Konuya dönersek geçmiş olsun.Umarım bir çaresini bulurlarlar yakın zamanda...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uyarı için teşekkür ederim. Allah şifa versin.
  • Sinirler kopmuş mu sizde hocam? Zedelenme ve omurilik kırığı arasındaki fark ne?

Uzaktan bir tanıdık snowboard gösterisinde rampadan atlayıp sırt üstü düşüp yaralanmıştı, 2 sene sonra hastaneden çıkabildi.onun da göğüsten aşağısı problemli

Edit. 1 sene solunum makinesine bağlı kalmış hastanede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Emir -- 4 Mayıs 2018; 20:38:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cerade

Var mı başka bir çaresi ? Ömür boyu kendini yiyerek yaşaması acısını artırmaktan başka bir şeye yaramayacak.Çok kötü şeyler yaşayan insanlar bile bir şekilde hayata tutunup mutlu oluyorlar.Bunun bir çok örneği de mevcut.Konuya dönersek geçmiş olsun.Umarım bir çaresini bulurlarlar yakın zamanda...

Alıntıları Göster
    Aynen hocam bazen çok üzüldüğüm herşeyin koptuğu anlar oluyor ama hayatımı daha kötüye götürmekten başka hiçbirşeye yaramıyor.O yüzden olabildiğince takmayıp mutlu olmaya çalışıyorum.Umarım bulunur çaresi bekliyoruz

• Çok geçmiş olsun Allah acil sifalar versin

• quote:

Orijinalden alıntı: _Emir

Sinirler kopmuş mu sizde hocam? Zedelenme ve omurilik kırığı arasındaki fark ne?

Uzaktan bir tanıdık snowboard gösterisinde rampadan atlayıp sırt üstü düşüp yaralanmıştı, 2 sene sonra hastaneden çıkabildi.onun da göğüsten aşağısı problemli

Edit. 1 sene solunum makinesine bağlı kalmış hastanede.
    Omurilik kırılmaz ,zedelenir veya kopar hocam .Benimki çok zedelenmiş.Benimde aynı sayılır göğüsün biraz aşağısından itibaren his ve hareket yok.O arkadasın T seviyesinden zedelenmiştir büyük ihtimalle.Zedelenme olunca azda olsa biraz gelişme oluyor ama kopma olunca hiç gelişme olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibra012 -- 4 Mayıs 2018; 20:41:20 >
  • Geçmiş olsun hayatım boyunca denize girmedim nefret ederim yüzmekten ve bilmiyorum da zaten bu yüzden 😀

• ibra012 kullanıcısına yanıt
    Ha işte.omur kırığı demek istedim.

Bizimkinin 2 tane boyun 1 tane bel omuru kırılmış.

açıkçası ben seni diri gördüm, gözünden ateş fışkırıyor.inşallah bir an önce çaresi bulunur

• _Emir kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam inşallah
  • aynı yaşlarda gaza gelme sonucu bende balıklama atlamayı denemiştim fakat benimkinde sığ su yoktu, su derindi ama yüzmeyi bilmiyordum ve boğuldum. çok şükür kurtulduk lakin cidden sıkıntılı bi dönem, geçmiş olsun
  • ClassımDeğilsin kullanıcısına yanıt
    tehlikesiz gözüken ama çok tehlikeli bir durum, size de geçmiş olsun. Ucuz atlatmışsınız.
  • Hocam öncelikle çok geçmiş olsun birşey soracağım nasıl birşey hissetiniz boynunuz kırıldığı an? nasıl birşey oldu yani kusura bakmayın soru için ama

• Tipim kötü, kızlar bana bakmıyor, asosyalim intihar edicem diyen dangalaklar gelin bu arkadaştan feyz alın. Olmaz seyleri Kafaya takmayın saglık bu hayatın ter gerçeğidir. Bu kardeşimizde saglıgıyla sınanmasına ramen hayata tutunmaya devam ediyor. Umudunu kaybetme dostum mucizelere ben inanırım sende inan birgun iyi olacaksın.

• Hocam suya balıklama atladım tabana girdiğmde ufak bir darbe hissettim başka hiçbirşey hissetmedim en ufak ağrı bile. suyun içinde hareketsiz kaldım tam boğulacakken kardeşim beni çıkardı. Sonra kıyıya çıkardılar hiç ağrım yoktu boynumun kırıldığını bilmiyordum ama hiçbir yerimde his ve hareket yoktu.
  • Geçmiş olaun hocam , kök hücre tedavisi vs denendi mi ? Spinal hasar boyutu hakkında bilginiz var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: ibra012

Hocam suya balıklama atladım tabana girdiğmde ufak bir darbe hissettim başka hiçbirşey hissetmedim en ufak ağrı bile. suyun içinde hareketsiz kaldım tam boğulacakken kardeşim beni çıkardı. Sonra kıyıya çıkardılar hiç ağrım yoktu boynumun kırıldığını bilmiyordum ama hiçbir yerimde his ve hareket yoktu.
    Geçmiş olsun en azından komple felç kalmamışsın buna da şükür

• Mucizeler ve umut bize hayata bağlayan şeydir. Sağolun hocam çok teşekkürler, inşallah.
  • eerenn kullanıcısına yanıt
    Kökhücre tedavisini denemedim çünkü şu anda çok riskli. Omiriliğimdeki zedelenme çok büyük.
  • Denize balıklama atlarken kafası yarılan adamın videosunu gördükten sonra suya kaplıcaya girer gibi giriyorum.
  • 4 sene öncede ben derede böyle bişey yaşadım boynum değil fakat direk kafa üstü vurdum alnım yarılmıştı burnum kırılmıştı yanak ve dudak çevresinde de uzun süre izleri kalan yaralar taşıdım yalnız yaşadığım acıyı ve korkuyu tarif edemem

Allah yardımcın olsun kardeşim acil şifalar dilerim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.