Şimdi Ara

Yaz geliyor dikkat edin , 2 saniyede hayatınızı karartmayın (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
336
Cevap
20
Favori
37.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1563 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmiş olsun Allah acil şifa versin böyle zorlu durumlarda bile hayata bağlanan insanlara imreniyorum.Helal olsun.
  • Geçmiş olsun hocam. Yanlış anlama sözüm meclisten dışarı bu balıklama atlayanların çoğu benim gördüğüm kadarıyla hep etraftaki yüzen veya güneşlenen kızlara hava atmaya çalışan tipler oluyor. Senle aynı yaştayız.

Mahsuru yok ise özel bir soru sorabilir miyim? Bu tarz rahatsızlıklarla idrarınızı nasıl yapıyorsunuz veyahut şöyle sorayım nasıl idrarınız geldiğini hissediyorsunuz? Seni kırdıysam, üzdüysem gerçekten çok çok özür dilerim bu soruya cevap vermek zorunda değil tekrardan özür dilerim.
  • geçmiş olsun

bu tür konular çok çok faydalı , çok kişi bu konuyu okuyup hayati bir bilgi almış oluyor
    15 dakika da bir gösterdikleri sigara kamu spotu yerine ara sıra bu tip konuları gösterseler ya
    bu kadar anormal derecede gösterilen kamu spotu bence yarar yerine zarar getirir ,merak uyandırır (bazen düşünüyorum kasti mi yapıyorlar diye)
  • Abi insan başına gelmeden anlamıyor maalesef. Bizlere uzaktan bakınca toz pembe geliyor ama yaşamayan bilemez. Allah şifa versin , ayrıca sizin gibi duyarlı abilerimiz de artsın inşallah. Hayırlı sabahlar ola.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allaha şükür her yerim tutuyor yüzmeyi bilmiyorum. Azim ve çalışmayla çoğu şey halloluyor hocam teknoloji de ilerliyor tedavisi çıkar inşallah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu için teşekkürler, eminim bir çok kişi bilinçlenecektir.
  • Derin nefes aldım verdim. Çok çok çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm açıkçası

Umarım ilerleyen tıpla çözüm bulunur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun

• Geçmiş olsun. Yapmadığım bir şeydi zaten. Ama bundan sonra herkesi uyarırım.

• Geçmiş olsun kardeşim...

• Geçmiş olsun...
  • Geçmiş olsun kardeşim. Okuyunca anladım ki çoğu insanın başına gelebilecek bir kaza. Allah şifa versin. Bizleri de uyardın Allah razı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CXath1 -- 5 Mayıs 2018; 8:5:2 >
  • Geçmiş olsun.
  • Yukarıda kalması için yazıyorum, çok geçmiş olsun hocam. 1 ay kadar 4 ve 5. Parmağımı kullanmadım çok zorlanmıştır Allah sabır versin.

Bir de inanıyor musunuz bilmiyorum lakin bu dünyada bu yasadiklariniz günahlarını zaten kefaret olur diye biliyorum. Lütfen yüzmeyi de hiç ihmal etmeyin :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam, Allah şifa versin :(
  • rabbim şifa versin kardeşim
  • Geçmiş olsun, Allah şifa versin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Norveckırfaresi

Balıklama atlayamadığım için şükür edeceğimi hiç düşünmezdim. Geçmiş olsun hocam
    Neyseki ben hiç yüzme bilmiyorum, boyumun yettiği yere kadar gidiyorum o kadar

Bu arada geçmiş olsun kardeşim

• İyi ki yüzme bilmiyorum çok şükür.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi yüzerim,ama balıklama atlamayı ne kadar denesemde bir türlü beceremedim..

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.