Şimdi Ara

Bunlar başınıza geldi mi? O halde siz ....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    * Hiç yenildiniz diye masaya bütün gücünüzle vurduğunuz mu?
    * Hiç oyun oynıcam diye sınava çalışmadığınız oldu mu?
    * Hiç savaş var diye sınava gitmediğiniz oldu mu?
    * Hiç oyun oynarken kız arkadaşınızın mesajını yada iletisini unutup aklınıza gelince başka bir bahane uydurduğunuz mu?
    * Hiç bir oyun yüzünden okulda aç kaldınız mı? (üniversitede şehir dışında olanlar için genelde)
    * Hiç oyun için işten kaytardığınız oldu mu?
    * Hiç oyun yüzünden okulunuza - işinize geç kaldınız mı?
    * Hiç daha önemli yerlere harcayabileceğiniz paranızı bir oyuna harcadanız mı?
    * Hiç ailenize başka bir şeyi bahane edip oyun için para kopardığınız oldu mu?
    * Hiç bir oyun yüzünden çevrenizden yada bazı arkadaşlarınızdan koptuğunuz oldu mu?
    * Hiç vs vs vs vs vs
    * Hiç vb vb vb vb vb
    * Hiç bıla bıla bıla bıla

Evet mi?

O halde siz SILKROAD DELİSİSİNİZ...

Alıntı değildir...

Halil Karabulut

• * Hiç pc başında uyuya kaldınız mı?
    Şöyle oldu.. bilerek sabahlıycam dedim.. PVP leri izliyordum bi baktım uyumuşum sandalyede sabaha doğru 06:00 larda faladı saat
    masaya değilde, direk elimde tuttuğum fareyi vururum :D
    Şimdiye kadar hiç sınava çalışmamazlık yapmadım. içim rahat etmiyor , sıkııyor resmen.. önce çalışırım , sonra oynarım ; )
    Sınav değil ama okula gitmediğim çok oldu :D
    * Hiç oyun oynarken kız arkadaşınızın mesajını yada iletisini unutup aklınıza gelince başka bir bahane uydurduğunuz mu?
    -
    * Hiç bir oyun yüzünden okulda aç kaldınız mı? (üniversitede şehir dışında olanlar için genelde)
    evet.. silk , gold, bot alcam diye okul harçlıklarından kısıp biriktirdiğim zamanlar oldu..
    -
    çooooooook
    belki.. hatırlamıyorum
    Hayır.. aileme karşı hep açığım ben. Adam gibi isterdim,
    - baba para verirmsn ?
    - Napcan hayırdır ?
    - Lazım baba ya..
    - Yine oyunlara para harcıycan dimi ?
    - ( Kardeşim ordan atlar ) Baba yemiyo içmiyo oyuna para yatırıyor
    - (babam) cık cık cık .. ( parayı verir.. )

* Hiç bir oyun yüzünden çevrenizden yada bazı arkadaşlarınızdan koptuğunuz oldu mu?
    Zaman zaman oldu, ama kısa süreli.. arkadaşlarımla aram iyidir herzaman..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 1 Kasım 2008; 1:29:09 >

- Çok kez uyuya kaldım ama hafta sonları olur. Çünkü hafta içi mümkün değil.
    - Çoğu kez vurdum, Özellikle Lag yüzünden kesildiğim zaman
    - Okul çoktan bitti, Ne sınavı
    - Sınav değilde savaş var diye bir bahane bulup o gün izin almıştım
    - Çok kez oldu Hatunla konuşurken bir yandanda oyundayım, Kapa sonra konuşuruz dedim oda anladı bozuldu 3 gün suratıma bakmadı. Ama PvP yapıyorduk. Gönlünü aldım sonra
    - Okul değilde hatırlıyorum cebimdeki son parayı Silk'e verdiğimi sonra Maaş'a kadar şopar gibi gezdiğimi
    - Hayır, Ama İşteyken arada aklıma geliyor Charım
    - Çok kez işe geç kaldığım olmuştur
    - Evet 1-2 defa oldu
    - Kendi paramı kazanıyorum zaten
    - Kesinlikle hayır. Benim için oyun ayrıdır Sosyal hayatım ayrıdır.
    * Hiç vs vs vs vs vs
    - . . . .
    * Hiç vb vb vb vb vb
    - . . . .
    - . . . .

İyi forumlar . . .

• quote:

Orijinalden alıntı: Messerschmitt BF109

* Hiç pc başında uyuya kaldınız mı?
    - Çok kez uyuya kaldım ama hafta sonları olur. Çünkü hafta içi mümkün değil.
    - Çoğu kez vurdum, Özellikle Lag yüzünden kesildiğim zaman
    - Okul çoktan bitti, Ne sınavı
    - Sınav değilde savaş var diye bir bahane bulup o gün izin almıştım
    - Çok kez oldu Hatunla konuşurken bir yandanda oyundayım, Kapa sonra konuşuruz dedim oda anladı bozuldu 3 gün suratıma bakmadı. Ama PvP yapıyorduk. Gönlünü aldım sonra
    - Okul değilde hatırlıyorum cebimdeki son parayı Silk'e verdiğimi sonra Maaş'a kadar şopar gibi gezdiğimi
    - Hayır, Ama İşteyken arada aklıma geliyor Charım
    - Çok kez işe geç kaldığım olmuştur
    - Evet 1-2 defa oldu
    - Kendi paramı kazanıyorum zaten
    - Kesinlikle hayır. Benim için oyun ayrıdır Sosyal hayatım ayrıdır.
    * Hiç vs vs vs vs vs
    - . . . .
    * Hiç vb vb vb vb vb
    - . . . .
    - . . . .

İyi forumlar . . .
    Sonundaa be.Bööle bişi birinin çıkaracağını biliyodum.Tebrikler dostum.Ben oyunu bıraktıımdan bunlardan hiçbirini tikkate almeyrıım. Hadi srocular cevap-layın bakalım...

• quote:

Orijinalden alıntı: the_BUG

Sonundaa be.Bööle bişi birinin çıkaracağını biliyodum.Tebrikler dostum.Ben oyunu bıraktıımdan bunlardan hiçbirini tikkate almeyrıım. Hadi srocular cevap-layın bakalım...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: the_BUG

Sözlerine dikkat et.
    Dostum dediğin adam senden kaç yaş büyük.

1 Defa Uyudum Sonra Unique yi Bosuna Beklediğimi Anladım Başkası Kesmisti Ondan Yattım :) Uykum Gelince Yatarım

Arasıra Vuruyorum Ama Son 2 haftadır Vuracak Masa Yok Ttnet Kopuyor Malum Leptop

Suan da Bir kac Gün Önce Sırf Oyun Oynuyacagım Diye Calısmıyordum Ama Okul Benim İçin Daha Önemli

Hayır Her Zaman Okul Benim İçin Önemli Savas Önemli Olsaydı Burda İşim OLmazdı

Evet (Bunu Acmıyalım )

Melek Kanatlarını Alırken Kararsız kaldım ^^ Cebimdeki Parayı Ve Paramın Gelecegi Günü Hesaplayarak Aldım Allahtan Game Sultanda 10 YTL Bonus Varmıs O Bile Kurtardı

Okuldan 1 Defa Kaytardım Ama Gereksiz Artık Gidiyorum Geceleri Takılıyorum 2.ögretim Oldugum İcin Sorun Olmuyor ^^

Yok Ben Zamanı iyi Ayarlarım Kendime Göre Bi Programım Vardır

Evet Kız Arkadasımın Yanına Gitmeye Yetecek Eğlenilecek Parayı Silke Harcadım Ve Full Global Atmıstım ^^ Ama Hic Üzülmüyorum

Yok Aileme Söylerim Ailem Benim Tek Zaman Gecirdiğim Oyunu Biliyorlar Ondan Dolayı Sorun Olmuyor Salı Günü Paracıklarım Gelecek Oyun İcin Bile ^^

Bir Kacından Koptum Ve Bir Kac Arkadası da Onlardan Kopardım Onlarıda Başlattım

• quote:

Orijinalden alıntı: DostDeli

* Hiç pc başında uyuya kaldınız mı?
    1 Defa Uyudum Sonra Unique yi Bosuna Beklediğimi Anladım Başkası Kesmisti Ondan Yattım :) Uykum Gelince Yatarım

Arasıra Vuruyorum Ama Son 2 haftadır Vuracak Masa Yok Ttnet Kopuyor Malum Leptop

Suan da Bir kac Gün Önce Sırf Oyun Oynuyacagım Diye Calısmıyordum Ama Okul Benim İçin Daha Önemli

Hayır Her Zaman Okul Benim İçin Önemli Savas Önemli Olsaydı Burda İşim OLmazdı

Evet (Bunu Acmıyalım )

Melek Kanatlarını Alırken Kararsız kaldım ^^ Cebimdeki Parayı Ve Paramın Gelecegi Günü Hesaplayarak Aldım Allahtan Game Sultanda 10 YTL Bonus Varmıs O Bile Kurtardı

Okuldan 1 Defa Kaytardım Ama Gereksiz Artık Gidiyorum Geceleri Takılıyorum 2.ögretim Oldugum İcin Sorun Olmuyor ^^

Yok Ben Zamanı iyi Ayarlarım Kendime Göre Bi Programım Vardır

Evet Kız Arkadasımın Yanına Gitmeye Yetecek Eğlenilecek Parayı Silke Harcadım Ve Full Global Atmıstım ^^ Ama Hic Üzülmüyorum

Yok Aileme Söylerim Ailem Benim Tek Zaman Gecirdiğim Oyunu Biliyorlar Ondan Dolayı Sorun Olmuyor Salı Günü Paracıklarım Gelecek Oyun İcin Bile ^^

Bir Kacından Koptum Ve Bir Kac Arkadası da Onlardan Kopardım Onlarıda Başlattım
    Hiçbiri başıma gelmedi..

• * Hiç pc başında uyuyakalmadım.
    * Hiç yenildiniz diye masaya bütün gücümle vurmadım.Sinirimi dışarı yansıtmam.
    * Hiç oyun oynıcam diye sınava çalışmadığınız oldu mu?-Oldu ama ben sınavlara genelde çalışmam.
    * Hiç savaş var diye sınava gitmediğiniz oldu mu?-O kadar da değil.
    * Hiç oyun oynarken kız arkadaşınızın mesajını yada iletisini unutup aklınıza gelince başka bir bahane uydurduğunuz mu?-Kız arkadaşım olmadı. :PPP Bu yaşta kızların para harcamaya değer olduğunu düşünmüyorum.Ayrıca kendi paramı kazanmadan da olmaz.
    * Hiç bir oyun yüzünden okulda aç kaldınız mı? (üniversitede şehir dışında olanlar için genelde)Bu durum başıma gelmedi.Gelse de açken yemekten başka birşey düşünmem.
    * Hiç oyun için işten kaytardığınız oldu mu?Çalışmıyorum, okuyorum.
    * Hiç oyun yüzünden okulunuza - işinize geç kaldınız mı?-Yukardaki cevap.
    * Hiç daha önemli yerlere harcayabileceğiniz paranızı bir oyuna harcadanız mı?-Eskiden yapardım ama şimdi oyuna oyundan kazandığım paranın bir kısmını yatırıyorum.
    * Hiç ailenize başka bir şeyi bahane edip oyun için para kopardığınız oldu mu?-Asla silk almak için para istemedim,eskiden para biriktirip alırdım ama artık oyundan gelen parayı kullanıyorum.
    * Hiç bir oyun yüzünden çevrenizden yada bazı arkadaşlarınızdan koptuğunuz oldu mu?-Kısmen evet kısmen hayır.
    * Hiç vs vs vs vs vs
    * Hiç vb vb vb vb vb

• quote:

Orijinalden alıntı: VamorteCurtela

* Hiç pc başında uyuyakalmadım.
    * Hiç yenildiniz diye masaya bütün gücümle vurmadım.Sinirimi dışarı yansıtmam.
    * Hiç oyun oynıcam diye sınava çalışmadığınız oldu mu?-Oldu ama ben sınavlara genelde çalışmam.
    * Hiç savaş var diye sınava gitmediğiniz oldu mu?-O kadar da değil.
    * Hiç oyun oynarken kız arkadaşınızın mesajını yada iletisini unutup aklınıza gelince başka bir bahane uydurduğunuz mu?-Kız arkadaşım olmadı. :PPP Bu yaşta kızların para harcamaya değer olduğunu düşünmüyorum.Ayrıca kendi paramı kazanmadan da olmaz.
    * Hiç bir oyun yüzünden okulda aç kaldınız mı? (üniversitede şehir dışında olanlar için genelde)Bu durum başıma gelmedi.Gelse de açken yemekten başka birşey düşünmem.
    * Hiç oyun için işten kaytardığınız oldu mu?Çalışmıyorum, okuyorum.
    * Hiç oyun yüzünden okulunuza - işinize geç kaldınız mı?-Yukardaki cevap.
    * Hiç daha önemli yerlere harcayabileceğiniz paranızı bir oyuna harcadanız mı?-Eskiden yapardım ama şimdi oyuna oyundan kazandığım paranın bir kısmını yatırıyorum.
    * Hiç ailenize başka bir şeyi bahane edip oyun için para kopardığınız oldu mu?-Asla silk almak için para istemedim,eskiden para biriktirip alırdım ama artık oyundan gelen parayı kullanıyorum.
    * Hiç bir oyun yüzünden çevrenizden yada bazı arkadaşlarınızdan koptuğunuz oldu mu?-Kısmen evet kısmen hayır.
    * Hiç vs vs vs vs vs
    * Hiç vb vb vb vb vb
    Hiçbirini yaşamadım demek ki bağımlı değilim
    Hayatımı oyuna göre değil oyunu hayatıma göre düzenlerim genelde

• 2,3,6,9,10
  • quote:

Orijinalden alıntı: Minekop

2,3,6,9,10
    son yazdığın cümlelere koptuM
  • Hocam hepsinden var vallahi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jok3R.

Hocam hepsinden var vallahi..
    Ben sro delisiyim bu sorularla alakası yok pc başında uyumadı para koparmadım ailemle sıkıntı içinde olmadım vsvs'de olmadı ama sro oynarken benim pc kendi kendine res attı pc kasasına tekme attım ve kasa yamuldu bu bir kaç kez oldu en sonunda kasanın ön tarafı kırıldı
  • 1)hayır max. gece 2 taş çatlasa 3 ye kadar oynarım oyunu
    2) asla hazmedemiyorsn oynama oyunu
    3) Salak degilim hayat daha önemli ( tekrar vs. yapmamamazlıgım oldu tabi )
    4) savaşa giricek kadar güçlü bir guilde girmedim girmek istemeidm ( kendiminkileri açtım hep )
    5)kız arkadaşım yok =) kullanmıyorum kulli zarar, hasar belden aşagı fikirler
    6)hayır o yüzden 100 kg yim zaten ( 99 nan :D )
    7)hayır staj yapıyorum
    8)evet ama yok yazılmadm :D
    9) 1 senedir oynuyorum 7,5 ytl harcadım oyuna sadece
    10)hayır
    11) asosyal bir insanım farkeden birşey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeteLin0

1)hayır max. gece 2 taş çatlasa 3 ye kadar oynarım oyunu
    2) asla hazmedemiyorsn oynama oyunu
    3) Salak degilim hayat daha önemli ( tekrar vs. yapmamamazlıgım oldu tabi )
    4) savaşa giricek kadar güçlü bir guilde girmedim girmek istemeidm ( kendiminkileri açtım hep )
    5)kız arkadaşım yok =) kullanmıyorum kulli zarar, hasar belden aşagı fikirler
    6)hayır o yüzden 100 kg yim zaten ( 99 nan :D )
    7)hayır staj yapıyorum
    8)evet ama yok yazılmadm :D
    9) 1 senedir oynuyorum 7,5 ytl harcadım oyuna sadece
    10)hayır
    11) asosyal bir insanım farkeden birşey yok
    Hehe bir kısmı diyebilirim . . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: América

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: _Game_Shadow_

lol, neyine koptunki? ipmisin? telmisin?

nesin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Önder AYDIN

quote:

nesin?

Alıntıları Göster
    Ben Silkroad Delisi olup olmadığıma tam olarak karar veremedim. Ortadayım

• quote:

Orijinalden alıntı: Önder AYDIN

quote:

nesin?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Lurtz

quote:

nesin?

Adam kopmamışki..
    KopMMMuş..

• aynende ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: pamuk52

aynende ben
    *Hiç savaş var diye sınava gitmediğiniz oldu mu?
    bunlar hariç HEPSİ BAŞIMA GELDİ ^^
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.