Bildirim
Bunlar gelecek
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Star Guardian Ezreal :D ? -
Bu liste 1 ay önceden açıklanmıştı sanırım tam hatırlamıyorum ama öncelikle takıldığım kısım var
Riven'e neden halen kostüm çıkartıyorlar yani çıkartsınlarda öncelik olarak Riven'e neden onu anlamadım ve o dark star temasına Orianna'yı halen yakıştıramadım -
quote:
Orijinalden alıntı: Ao Sol
Bu liste 1 ay önceden açıklanmıştı sanırım tam hatırlamıyorum ama öncelikle takıldığım kısım var
Riven'e neden halen kostüm çıkartıyorlar yani çıkartsınlarda öncelik olarak Riven'e neden onu anlamadım ve o dark star temasına Orianna'yı halen yakıştıramadım
Riven = cocuk kitle = potansiyel insa buy= burst money
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ao Sol
Riven'e neden halen kostüm çıkartıyorlar yani çıkartsınlarda öncelik olarak Riven'e neden onu anlamadım ve o dark star temasına Orianna'yı halen yakıştıramadım
katılıyorum çoğu heronun ihtiyacı yok bakınız cait varken hala çıkıyor oriye aynen katılıyorum -
hocam mesela jax in bir sürü kostümü var ama aslında bakarsan efekt olarak kattığı bişey yok. unutuldu gitti ilk göz ağrım :(
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X