Şimdi Ara

Bunlardan hangisi? Astra K, Fiesta 1.0, Auris, Polo 1.0 TSI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Astra K 1.4 t at6 enjoy kombinasyonu tam sizlik. B segmenti 1.0 motorlarla devir çevirmek yerine, c segmenti geniş ve donanımlı bir araca binin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.bayazit26 -- 3 Eylül 2018; 21:15:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. elde clio dizel otm icon bulabilirsiniz diye düşünüyorum bu fiyatlara. gayet ekonomik ve güzel bir araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuisance -- 3 Eylül 2018; 21:17:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.bayazit26

Astra K 1.4 t at6 enjoy kombinasyonu tam sizlik. B segmenti 1.0 motorlarla devir çevirmek yerine, c segmenti geniş ve donanımlı bir araca binin.
    Yakıt tüketimi adamı batırmasın da.

• Armin van Buuren* kullanıcısına yanıt
    3-4 Litre fazla tüketerek leonla önüme kıran kekoları engelleme şansım olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.bayazit26 -- 3 Eylül 2018; 21:41:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihkelektrik

Polo tavsiye ederim , yakıt ve iç hacim olarak üzmez . Bu araç hakkında kafana takılanları sorabilirsin , hatta ana konumuz var oradan da tavsiye alabilirsin.

Alıntıları Göster
    Okudum genel olarak memnun herkes. Sonradan serviste geri görüş takılabiliyor mu acaba ya da dikiz aynaları otomatik katlanır yapılabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoenix_88

Okudum genel olarak memnun herkes. Sonradan serviste geri görüş takılabiliyor mu acaba ya da dikiz aynaları otomatik katlanır yapılabiliyor mu?

Alıntıları Göster
    Geri görüş takılılabildiğini duymuştum , araçta optik park sensörü olduğu için hiç gerek duymuyorum ön arka mesafeyi ekrandan görebiliyorsunuz , geri giderken frene basmazsanız arkanızda bir engel var ise kendiliğinden fren yapma özelliğide var , manevra freni adında , biraz gürültülü şekilde ani fren yapıyor

Katlanır aynanın çok bir espirisi yok , katlarsan yanındaki araç daha fazla yanaşacak ve kapı vurması vs. gibi olaylara neden olabiliyor

• dizel yada atmosferik lpg uyumlu ni arac almanizi tavsiye ederim ve c sinifi bakin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seçenekler arasından Astra K

K serileri daha verimli motor / aktarma ve hafifletilmiş karoser ile eski nesil daha ağır ve güçsüz Opel lerle bir tutulmamalı, gaza çok yüklenilmedikçe gayet ekonomik olabilen, gerektiğinde de oldukça tatminkar performans sunabilen bir model, şanzımanı da sorunsuz.

• phoenix_88 kullanıcısına yanıt
    Tosbağa gibi dediğin önceki kasa ibiza zannedersem. Zira yenisi daha güzel.

Bunlardan hangisi? Astra K, Fiesta 1.0, Auris, Polo 1.0 TSI

• quote:

Orijinalden alıntı: iLgen

Tosbağa gibi dediğin önceki kasa ibiza zannedersem. Zira yenisi daha güzel.

evet yenisi güzel ben de daha yeni gördüm konuyu açtıktan sonra. eski kasa için öyle demiştim.
  • Astra alın geçin, diğerlerine hele hele fiesta ve poloya bakılmaz bile bu listede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 4 Eylül 2018; 0:18:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • phoenix_88 kullanıcısına yanıt
    Okullar kapanmadan önce sıfırı ₺75000 idi. Şimdi baktım neredeyse %35-40 zam gelmiş.

• O fiyatlara yeni Megane da düşünebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.