Şimdi Ara

Bunlardan hangisi? Astra K, Fiesta 1.0, Auris, Polo 1.0 TSI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aralıkta düğünüm var. O zamana araba almayı düşünüyordum ama bu fiyat artışlarından dolayı arabayı yakın zamanda almak istiyorum ama acaba doğru mu yapıyorum? Bütçem max 90.000 TL üzerine iyi birşey çıkarsa 2 - 3 daha atabilirim.

Araba Bursa'da şehir içi kullanılacak. Genelde eşim kullanır. İş-ev, ev-iş. Bu yüzden benzinli araç bakıyorum. Otomatik ve hatchback olması diğer şartlar.

Astra K hatchback: En çok beğendiğim ve istediğim araba bu. Hem tip olarak hem de özellikleri iyi gibi. Ayrıca Corsa K kullandım city modunda zevkli gayet arabayı sürmesi.

Fiesta 1.0 Titanium Yeni kasaya bakıyorum. Motor 1.0 olmasına rağmen 90 beygir yeterli olur herhalde diye düşünüyorum.

Auris 1.6 Advance Yeni makyajlı kasaya bakıyorum. Dış tasarımını beğensem de iç tasarımı gerçekten çok eski duruyor. Ama sorunsuz olduğu söylenildiği için listeye aldım.

Polo 1.0 TSI Yeni kasa eskiler gibi küçük durmuyor artık. Tipi hoşuma gitti ama DSG hakkında hiç iyi yorumlar yok bu yüzden en sona attım.

Araba kullanım amacı alıp uzun süre kullanmak olacak. Bu yüzden bize en az sorunu çıkartıp uzun süre kullanmamızı sağlayacak araba tercihimizdir. İlla bu araçlar da olacak değil başka önerisi varsa da alabilirim. Bu arada baktığım araçlar da KM'si hep 40 binin altına bakıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoenix_88 -- 1 Eylül 2018; 23:3:40 >

• ilki
  • C sınıfı araç alırsanız ve çocuk düşünüyorsanız eğer 3.çocuğa kadar rahat rahat binebilirsiniz. 2-3 sene sonra araç değiştirmeye gerek kalmaz.

Fiyatlar devamlı artıyor bir daha C sınıfı araç göremeyebilirsiniz sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

C sınıfı araç alırsanız ve çocuk düşünüyorsanız eğer 3.çocuğa kadar rahat rahat binebilirsiniz. 2-3 sene sonra araç değiştirmeye gerek kalmaz.

Fiyatlar devamlı artıyor bir daha C sınıfı araç göremeyebilirsiniz sonra
    Son 1 aydır alacağımdan merak sardım yoksa hiç alakam yoktur arabalarla. Benim yazdıklarım C sınıfı oluyor galiba. Alın diyorsunuz yani. Çocuğa gelince de nerde hocam 3 tane. Ancak bir tane yaparız.
  • Auris lpg uyumuyla öne çıkar. Lpg düşünmüyorsanız astra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commandx -- 1 Eylül 2018; 23:26:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar hemşehrim Bende Bursalıyım.

90.000 güzel bir bütçe bu paraya temiz 2.el c sinifi dizel araçlar bulunur Manuel.

Otomatik şartsa geçenlerde 1.0 115 bg dsg İbiza vardi İstanbul Subaru Bayisinin elinde 0 km Style paket 86 fiyati vardi 85 e biter.

95 lira gibi 2. El cok az km li 0 a yakin 1.2 dsg style Leon bulunur.

Ama şu yakıt fiyatlarıyla tavsiyem dizele yönelmen

• quote:

Orijinalden alıntı: phoenix_88

Son 1 aydır alacağımdan merak sardım yoksa hiç alakam yoktur arabalarla. Benim yazdıklarım C sınıfı oluyor galiba. Alın diyorsunuz yani. Çocuğa gelince de nerde hocam 3 tane. Ancak bir tane yaparız.

Alıntıları Göster
    Polo Fiesta B sınıfı
    Astra Auris C sınıfı

Şaka bir yana 3 çocuk falan çok zor artık. 1 tane yapın ama ben 1 taneye de karşıyım yalnız kalıyor kardeş başkadır. 2 tane olsun yoldaş, kardeş, dost, anne baba olurlar birbirlerine. Neyse tabii ki ekonomik durum önemli bunlar bize düşmez sizin hayatınız sizin kararınız

• quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

Selamlar hemşehrim Bende Bursalıyım.

90.000 güzel bir bütçe bu paraya temiz 2.el c sinifi dizel araçlar bulunur Manuel.

Otomatik şartsa geçenlerde 1.0 115 bg dsg İbiza vardi İstanbul Subaru Bayisinin elinde 0 km Style paket 86 fiyati vardi 85 e biter.

95 lira gibi 2. El cok az km li 0 a yakin 1.2 dsg style Leon bulunur.

Ama şu yakıt fiyatlarıyla tavsiyem dizele yönelmen
    Eşim de kullanacak o yüzden otomatik şart. Bursa dışına senede bir kere o da tatile çıkarız o yüzden dizele de gerek yok. Seatlarda da DSG şanzıman var zannedersem. İlerde sorun çıkartmasın bize bir de yedek parça, servis işlemleri nasıldır ki? İbiza'nın arka tasarımı tosbağa gibi pek beğenmiyorum.
  • Bu arada km'si düşük Astra K değil de J nasıldır? Onlar da 80 bin civarı.
  • Octavia'nın 1.2 TSI 86 ps lik versiyonunu 0 a yakın olarak alabilirsiniz,bir bakın derim

• PoloClassic75 kullanıcısına yanıt
    Genç, yeni evli birine daha çirkin bir öneri olmazdı herhalde. Octavia dediğin tipsiz dede arabası. Odun gibi. Onu geçtim adam otomatik diyor, eşim de kullanacak diyor. Baktığı araçlar hep hb. Manuel donanımsız, vasat octavia ne alaka?
  • Otomatik, hatchback olmazsa olmazlardan. Seat İbiza 1.0 eco tsi nasıldır arkadaşlar?
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    Pardon ? Çirkin olup olmaması size göre mi ? Bence konu sahibine göre olmalı,dediğiniz gibi ben sadece önerdim,bir görüşünüz varsa bunu böyle terbiyesizce,çirkince söylemek yerine düzgünce belirtin.2 sene kullandım Octaviayı,görüşünüşü hariç dediğiniz hiçbir şeye katılmıyorum.Görünüşü göreceli elbette.Ben Octaviayı tam bir aile arabası olarak görüyorum,bu yüzden bir göz atması için konu sahibine önerdim.Donanımsız olması doğru,baz donanım ne de olsa.

Eğer otomatik ve hb şartsa,ikinci el 1.2 TSI DSG Style Leon'da bakılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoloClassic75 -- 2 Eylül 2018; 21:58:11 >
  • 2015-2016 golf 1.2 tsi dsg comfortline olabilir.

• Allah mesut etsin.

Polo ile diğer araçlar arasında 25 cm boy, 5 cm en farkı var. Bence çok kayda değer değil. Polo daha güncel ve "ciks" bir tasarıma ve teknolojiye sahip. Bagajı falan çok dert etme bence. Ben 200 bin km'dir clio hb kullanıyorum. 2 çocuğum var hiç sorun yaşamadım. Alacağın bebek ürünlerini katlanır kapanır vs. alırsın bir sorun olmaz. Ayrıca üç aracın bagaj hacimleri neredeyse aynı. Bazı araçların (auris gibi) kaporta önden arkadan çıkıntılı olduğu için daha uzun görünüyor.
  • PoloClassic75 kullanıcısına yanıt
    Hb, otomatik arayan yeni evli genç birine manuel 1.2baz donanım octavia önermişsiniz hala konuşuyorsunuz.

• bu seçeneklerden en mantıklısı astra k...
  • Astra auris c sınıfıdır konfor yalıtım vs konularında fiesta ve polo dan iyidir.

Ben size 308 yavsiye ederim bagajı hepsinden geniş dizel otomatik sorunsuz şanzıman, motor ekonomik ve performanslı, kalite olarak auris den de astradan da iyidir. Aşağıya örnek ilan bıraktım. Bulunabilirse allure donanım daha iyidir. İlla sizin seçeneklerden biriyse astra derim.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-peugeot-deniz-2.el-yetkili-bayiden-308-style-1.6-bluehdi-120-hp-601206827/detay

• Kafam iyice karıştı Astra'ya sıcak bakıyordum ama benzin çok yakar diye 1.0 tsi motorlara kaydım. İbiza ve Polo'ya bakıyorum yeni kasa. Ne dersiniz Polo üzer mi beni ilerde yukardaki kullanım amaçlarıma göre?
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoenix_88

Kafam iyice karıştı Astra'ya sıcak bakıyordum ama benzin çok yakar diye 1.0 tsi motorlara kaydım. İbiza ve Polo'ya bakıyorum yeni kasa. Ne dersiniz Polo üzer mi beni ilerde yukardaki kullanım amaçlarıma göre?
    Polo tavsiye ederim , yakıt ve iç hacim olarak üzmez . Bu araç hakkında kafana takılanları sorabilirsin , hatta ana konumuz var oradan da tavsiye alabilirsin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.